Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam greste letos na morje?

Kam greste letos na morje?

Tako kot se že v naslovu vidi ,e me zanima kje boste letos dopustovali?

Mi gremo na Krk v apartma in jaz že komaj čakam.

Žal, verjetno nikamor, ker mož menjuje službo in ne bo dopusta.

lp,

N.

Zelenjavica, a zaupaš, kam točno greste, ker mi bi šli tudi naKrk v apartma, pa ne najdemo nič pametnega.

V Grčijo, južno Francijo ali južno Italijo.

Portugalska

Mali Lošinj-Nerezine, že komaj čakammmmmm

Predviden dopust za letošnje poletje je 5 dni v porodnišnici v Postojni, če gre vse po sreči. Mislim, da je poln penzion 🙂
Ne, zares, letos poleti bomo res dobili dojenčka, bomo šli pa drugo leto in sicer v Francijo, v Hyeres, eno tako luštno obmorsko mestece, da bi se človek tam montiral kar za kaj več kot samo en dopust…kar nostalgija me daje….in dragi bo lahko srfal ko bo veter in otročiček bo naravnost užival, plažica je za otročke naravnost idealna.

V kamp, nekje v Dalmaciji za 14 dni!
Upam , da bo vse po sreči in da bo tako super kot lansko leto:o))

Tudi jaz komaj čakam, še prej pa 1.maj!

Lp

Biograd na Moru, 10 dni v hotelu. Vsi že kooomaj čakamo !

Na Krk-avtocamp Ježevac, kjer imamo prikolico že deset let.Pa se ne naveličamo, ker je čudovito.

Azzurra – a lahko kaj več o tem Hyeres-u. sliši se zanimivo. mogoče kak link? hvala ti.

Mali Lošinj-hotel Vespera.

Lp, Z.

sem šla tudi sama špegat, kje je tale Hyeres :))

Nikamor. Partner mora delat in šparat za kako večje potovanje.

Če se slučajno ponudi prilika, se bova pa sproti odločala med poceni variantami.

Pula, Banjole – tam imamo prikolico že 5 let in smo zadovoljni.

Pri nas letos ne gremo na morje. Šolarja gresta v kolonijo ( na morje ) za 11 dni, potem pa bomo kot familija šli na z avtom v Avstrijo, Nemčijo, Amsterdam in domov. Malo po zabaviščnih parkih pogledat, pa v Munchen v tehniški muzej, pa še kam… Malo dugače kot leta poprej. Mene sploh ne vleče na morje.

Na Baltiško morje. Imajo najlepše plaže, kar sem jih videla, pa sem kar precej potovala.

Poletni dopust kot že zadnjih več kot 20 let Barbariga, kjer spustim možgane na pašo..
Za dušo pa še kak skok verjetno Provansa (mi je bila enkrat premalo) ali pa Berlin z okolico.

Kam na baltiško morje pa? Ali lahko poveš kaj več? Greš z agencijo?

Litva – Palanga ali pa Nida, malo proti Latviji in Estoniji. Vsepovsod gremo v lastni režiji.

Potepanje po Korziki

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close