Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam greste letos na dopust?

kam greste letos na dopust?

Kam pa kaj greste letos na dopust? Slovenija, Dalmacija, tujina? Hribi? Morje? Potovanje?

BI šli saj zaradi otrok pa ne gre,tudi en dan ne .Na žalost ali srečo doma bomo sprehodi mal na sladoled razne igre mal obisk babi in dedu to je to.

Kot po navadi, Brela v Dalmaciji. Odštevam…

Živi in pusti živeti

Ciper ali Tunizija. Drugi del pa za 3 dni v Beograd.

Morje. otok.

midva greva v grčijo, na kos, greva pa s tuš potovanji. nekaj časa sva hodila na hrvaško, oziroma kar precej dolgo, potem pa sva ugotovila, da pač nama grčija bolj sede – lepše morje in tud klima je boljša.

še bolje kot Kos, so jonski otoki, priporočam.

Kefalonija, prihajam!

Letos pa bomo mi4 potovali – San Francisco, Las Vegas, LA, Maldivi …

Malo drugače.

Izlet do Amsterdama, potem v Savudrijo za dober teden.

O, sanjsko 🙂
Kako velik proračun potrebujete za to? Da se orientiram… ker si tudi jaz nekoč želim…vsaj vzhodno obalo ZDA… da obiščem spotoma še prijatelja iz maldosti… Maldivi pa enkrat drugič, posebej …

Za letošnje poletje slabo kaže… v službi bi sicer lažje manjkala 14 dni kot v prejšnjih letih, a v tem času selim teto v dom za ostarele… in bom dopust porabila za to

Istra, kot običajno poleti 🙂

Se strinjam.. Kefalonija je božanska, komaj čakam da se vrnem tja, spet čez nekaj let… uživajta maximalno

še bolje kot Kos, so jonski otoki, priporočam.

Kefalonija, prihajam![/quote]

iMAMO APARTMA V NOVIGRADU , TAKO DA GREMO TJA. PLAŽA BLIZU , ATRIJ, POGLED NA MORJE , . TAM SE IMAMO LEPO IN UDOBNO , HVALA BOGU IMAMO DOST DOPUSTA, DA VSE TO DODOBRA IZKORISTIMO .

Prvi del kampiranje na hrvaški obali (pavšalisti), drugi del London, na obisk k najini prvorojenki.

Mi imamo pa vikend v Novigradu že več kot 40 let.
Pa ti iskreno povem, je vse čudovito in krasno, vikend v mestu, istočasno v prvi vrsti do morja tik nad plažo, lahko si tam celo poletje.
Ampak… celo leto plačuješ davek takšne in drugačne, elektriko, vodo, odvoz smeti, ki jih odvažajo zate samo v poletnih mesecih, vse ostale mesece jim plačuješ kar tako….tega se toliko nabere, da bi si za ta denar, ki ga daješ celo leto za položnice lahko prav tako privoščil dopust kje drugje v hotelu.
S tem, da moraš za hišo še skrbeti, jo obnavljati… pa še vedno si na isti lokaciji, kar se s časom naveličaš. Tam poznam vsak kamen, vse ljudi, ko pridem tja imam občutek, da sem prišla domov.

Mi imamo pa vikend v Novigradu že več kot 40 let.
Pa ti iskreno povem, je vse čudovito in krasno, vikend v mestu, istočasno v prvi vrsti do morja tik nad plažo, lahko si tam celo poletje.
Ampak… celo leto plačuješ davek takšne in drugačne, elektriko, vodo, odvoz smeti, ki jih odvažajo zate samo v poletnih mesecih, vse ostale mesece jim plačuješ kar tako….tega se toliko nabere, da bi si za ta denar, ki ga daješ celo leto za položnice lahko prav tako privoščil dopust kje drugje v hotelu.
S tem, da moraš za hišo še skrbeti, jo obnavljati… pa še vedno si na isti lokaciji, kar se s časom naveličaš. Tam poznam vsak kamen, vse ljudi, ko pridem tja imam občutek, da sem prišla domov.[/quote]

Te popolnoma zastopim.

Smo podedovali vikend in ti povem, da z veliko muko grem tja. Stroškov pa ulla. Se mi zdi da samo pucam in sploh nisem na dopustu. Zaenkrat dopustujeje razširjena familija in pač prijatelji.

Bomo počakali kakšno leto, če bo interes s strani otrok. Drugače bomo prodali.

Jaz imam raje potovanja in si jih privoščim. Žal zadnje čase vse manj.

malo mešano,

kdaj greš do Amsterdama?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close