Kam greste kaj letos na morje?
Hudo…do tam še nisem prišla. Nevem, zakaj kdo ne naredi reportaže tukaj, na monu, ker vsi nimamo FB, da bi tam gledali?[/quote]
Tudi jaz še nisem bil, verjamem pa, da je vredno odšteti nekaj več kot za Jadransko ali Mediteransko morje. Bomo videli.[/quote]
To pa tudi jaz verjamem. To so destinacije, kamor ne greš vsako leto, zato jih je treba pametno načrtovati in izkoristiti čas tam. Enkrat bo tudi mene tja zaneslo, upam 😉
Tudi jaz še nisem bil, verjamem pa, da je vredno odšteti nekaj več kot za Jadransko ali Mediteransko morje. Bomo videli.[/quote]
To pa tudi jaz verjamem. To so destinacije, kamor ne greš vsako leto, zato jih je treba pametno načrtovati in izkoristiti čas tam. Enkrat bo tudi mene tja zaneslo, upam ;)[/quote]
Saj se lahko pridružiš že letos 😉
To pa tudi jaz verjamem. To so destinacije, kamor ne greš vsako leto, zato jih je treba pametno načrtovati in izkoristiti čas tam. Enkrat bo tudi mene tja zaneslo, upam ;)[/quote]
Saj se lahko pridružiš že letos ;)[/quote]
Aja?
Ja?
Kaj pa vem, sem si zamislila, da si moški, ki gre tja s svojo punco – verjetno to ni res.
A je to bolj za pare, a lahko samski priletimo, kako, kdaj, zakaj…vse bi rada vedela, ker me res zanima.
Saj se lahko pridružiš že letos ;)[/quote]
Aja?
Ja?
Kaj pa vem, sem si zamislila, da si moški, ki gre tja s svojo punco – verjetno to ni res.
A je to bolj za pare, a lahko samski priletimo, kako, kdaj, zakaj…vse bi rada vedela, ker me res zanima.[/quote]
Ja itak da lahko greš sam kamorkoli, je pa vedno v dvoje lepše.:) Kot rečeno, bo tudi zame tam prvič, zato ne znam kaj več povedat.
Aja?
Ja?
A je to bolj za pare, a lahko samski priletimo, kako, kdaj, zakaj…vse bi rada vedela, ker me res zanima.[/quote]
Ja itak da lahko greš sam kamorkoli, je pa vedno v dvoje lepše.:) Kot rečeno, bo tudi zame tam prvič, zato ne znam kaj več povedat.[/quote]
V moji naravi je, da ne sprašujem naprej, ko se mi zdi, da človek noče povedati več od tega, kar je povedal.
Tako da ne bom spraševala 🙂
Vem, ja, da grem sama lahko, kamor mi paše:)
Ja itak da lahko greš sam kamorkoli, je pa vedno v dvoje lepše.:) Kot rečeno, bo tudi zame tam prvič, zato ne znam kaj več povedat.[/quote]
V moji naravi je, da ne sprašujem naprej, ko se mi zdi, da človek noče povedati več od tega, kar je povedal.
Tako da ne bom spraševala 🙂
Vem, ja, da grem sama lahko, kamor mi paše:)[/quote]
Ja to pa je slaba stran, če nisi registriran član foruma.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://blog-content.ixigo.com/wp-content/uploads/2015/07/havana-113163811.jpg[/img]