Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam greste kaj letos na morje?

Kam greste kaj letos na morje?

Hudo…do tam še nisem prišla. Nevem, zakaj kdo ne naredi reportaže tukaj, na monu, ker vsi nimamo FB, da bi tam gledali?

Na številkoooooo :)))[/quote]

Ajaaa. No le zapomni si, mogoče pride prav, če igraš loto haha :))))[/quote]

Dve številki nista nič 🙂

Ajaaa. No le zapomni si, mogoče pride prav, če igraš loto haha :))))[/quote]

Dve številki nista nič :)[/quote]

Hahaha sej počasi jih boš vse izvedela :)))) No saj mene tudi marsikaj zanima :))

Hudo…do tam še nisem prišla. Nevem, zakaj kdo ne naredi reportaže tukaj, na monu, ker vsi nimamo FB, da bi tam gledali?[/quote]
Tudi jaz še nisem bil, verjamem pa, da je vredno odšteti nekaj več kot za Jadransko ali Mediteransko morje. Bomo videli.

Dve številki nista nič :)[/quote]

Hahaha sej počasi jih boš vse izvedela :)))) No saj mene tudi marsikaj zanima :))[/quote]

Počasi, počasi… :)))

Hudo…do tam še nisem prišla. Nevem, zakaj kdo ne naredi reportaže tukaj, na monu, ker vsi nimamo FB, da bi tam gledali?[/quote]
Tudi jaz še nisem bil, verjamem pa, da je vredno odšteti nekaj več kot za Jadransko ali Mediteransko morje. Bomo videli.[/quote]

To pa tudi jaz verjamem. To so destinacije, kamor ne greš vsako leto, zato jih je treba pametno načrtovati in izkoristiti čas tam. Enkrat bo tudi mene tja zaneslo, upam 😉

Hahaha sej počasi jih boš vse izvedela :)))) No saj mene tudi marsikaj zanima :))[/quote]

Počasi, počasi… :)))[/quote]

Sej gre počasi :)))

Tudi jaz še nisem bil, verjamem pa, da je vredno odšteti nekaj več kot za Jadransko ali Mediteransko morje. Bomo videli.[/quote]

To pa tudi jaz verjamem. To so destinacije, kamor ne greš vsako leto, zato jih je treba pametno načrtovati in izkoristiti čas tam. Enkrat bo tudi mene tja zaneslo, upam ;)[/quote]
Saj se lahko pridružiš že letos 😉

Počasi, počasi… :)))[/quote]

Sej gre počasi :)))[/quote]

Počasi je najbolje (da ne bom najedala s pregovori ;))

To pa tudi jaz verjamem. To so destinacije, kamor ne greš vsako leto, zato jih je treba pametno načrtovati in izkoristiti čas tam. Enkrat bo tudi mene tja zaneslo, upam ;)[/quote]
Saj se lahko pridružiš že letos ;)[/quote]

Aja?
Ja?
Kaj pa vem, sem si zamislila, da si moški, ki gre tja s svojo punco – verjetno to ni res.
A je to bolj za pare, a lahko samski priletimo, kako, kdaj, zakaj…vse bi rada vedela, ker me res zanima.

Počasi se daleč pride, hitreje pa še dlje ja :))))

No tako, ja :)))

Saj se lahko pridružiš že letos ;)[/quote]

Aja?
Ja?
Kaj pa vem, sem si zamislila, da si moški, ki gre tja s svojo punco – verjetno to ni res.
A je to bolj za pare, a lahko samski priletimo, kako, kdaj, zakaj…vse bi rada vedela, ker me res zanima.[/quote]
Ja itak da lahko greš sam kamorkoli, je pa vedno v dvoje lepše.:) Kot rečeno, bo tudi zame tam prvič, zato ne znam kaj več povedat.

Aja?
Ja?
A je to bolj za pare, a lahko samski priletimo, kako, kdaj, zakaj…vse bi rada vedela, ker me res zanima.[/quote]
Ja itak da lahko greš sam kamorkoli, je pa vedno v dvoje lepše.:) Kot rečeno, bo tudi zame tam prvič, zato ne znam kaj več povedat.[/quote]

V moji naravi je, da ne sprašujem naprej, ko se mi zdi, da človek noče povedati več od tega, kar je povedal.
Tako da ne bom spraševala 🙂
Vem, ja, da grem sama lahko, kamor mi paše:)

Ja itak da lahko greš sam kamorkoli, je pa vedno v dvoje lepše.:) Kot rečeno, bo tudi zame tam prvič, zato ne znam kaj več povedat.[/quote]

V moji naravi je, da ne sprašujem naprej, ko se mi zdi, da človek noče povedati več od tega, kar je povedal.
Vem, ja, da grem sama lahko, kamor mi paše:)[/quote]
Ja to pa je slaba stran, če nisi registriran član foruma.

Vem, ja, da grem sama lahko, kamor mi paše:)[/quote]
Ja to pa je slaba stran, če nisi registriran član foruma.[/quote]

Hmmm……..

Ja to pa je slaba stran, če nisi registriran član foruma.[/quote]

Hmmm……..[/quote]
Ja kaj pa, ne spodobi se, da vsi berejo, kako se midva dogovarjava o skupnem oddihu na Kubi;)

Hmmm……..[/quote]
Ja kaj pa, ne spodobi se, da vsi berejo, kako se midva dogovarjava o skupnem oddihu na Kubi;)[/quote]

Hmmmmmmmmmmmmmmmm….
[img]http://blog-content.ixigo.com/wp-content/uploads/2015/07/havana-113163811.jpg[/img]

Zdaj pa grem.
Ne na Kubo :)))

lp vsem

Na otok Kaprije.

Tudi jaz v Italijo, ne sicer tako daleč, ampak kar v Mare Pineta, avtokamp, kjer je superca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close