Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam, če ne na hrvaško???

kam, če ne na hrvaško???

No, to pred mano je pa kot cdfcdfcf tudi napisal pokojni marsal, ki se je odlocil po sto letih od svojega obiskovanja ljudske sole spet malo potrenirat abecedo, da ne bi vsega cisto pozabil.

ilona 25

prosim javi mi naslov oz. povej v kateri luki ste imeli tako super dopust………tudi mi bi radi poizkusili svežo morsko ribo in prijaznega gostitelja

Mikleme:
bili smo v kraju Račišče, cca 10min voznje odaljeno od mesta Korčule. Domačini se pišejo Poša. Imam telefonsko številko, tako da ce si res zainteresiran/a ti jo pošljem na ZS.
lp

Dragi moji, zaradi takšnih hrvatoljubov kot ste (in naših politikov) se vam lahko kaj hitro zgodi, da boste počasi še v Portorož ali Piran rinli k hrvatom, tako, da ne bo potrebno preko velebita ampak samo preko Črnega Kala.
V času, ko nam hrvati grozijo da se bomo sedaj drugače pogovarjali, v mislita samo na apartmaje, sobe itd……….
Zaradi takšnih ljudi me je zadnje čase sram, namesto, da bi bil ponosen, da sem Slovenec!

worms,

globoko obzalujem, ce tebi kaki Hrvati grozijo. Ti, ti, poredni. Meni ne grozijo. Pa BTW, za tvoje ( in se koga) politicne eskapade, mimogrede- poceni in nacionalisticne, obstajajo drugi forumi. Tole je forum o pocitnicah, o turizmu, ce se nisi ugotovil.

ilona in mikleme,

dajem svoj glas v prid simpaticne lucice Racisce pri Korculi nasproti Peljesca. Pristno lepo dalmatinsko okolje brez novodobnega betona, odlicna konoba z lokalno hrano sredi vasi. ( Ne poznam pa lokalnih plaz).

vsako leto isto.vsak naj gre taja,kjer mu pase.saj gre za svoj denar.
mojim znancem iz slovaske so sredi ljubljane vlomili v avto.in zato naprimer,ne bodo vec obiskali slovenije?pohvalili so naso policijo in nekega avtomehanika,ki jim je poceni montiral no steklo na avto.

vsako leto isto.vsak naj gre tja,kjer mu pase.saj gre za svoj denar.
mojim znancem iz slovaske so sredi ljubljane vlomili v avto.in zato naprimer,ne bodo vec obiskali slovenije?pohvalili so naso policijo in nekega avtomehanika,ki jim je poceni montiral novo steklo na avto.

Jaz imam sorodnike iz Nemčije, pa se je zgodilo da smo 4 leta nazaj šli skupaj v Biograd in seveda vsak dan smo jedli v zunaj, večinoma se pogovarjamo Nemško ker smo le Nemci po narodnosti, vendar ko je samo moja družina skupaj pa se pogovarjamo slovensko. In tako je bilo v bistvu ko smo bili “Nemci” so nas nosili na rokah”, enkrat pa smo šli smo mi na večerjo ker so oni ostali v hotelu in potem se je pokazalo to nesramstvo do Slovencev, ko smo čakali 2x krat več na večerjo kot drugi gosti nato pa še ignorirali nekatere naše zahteve. V bistu od takrat nismo več nikoli šli na Hrvaško, smo probali Francijo , Tunizijo, Italija (Gardsko jezero) in Črno Goro in lahko rečem je res lepo biti zaželjen tam, samo na Hrvaški pač Slovenci niso pa čvekajte kaj hočete saj sem slišal, da luknajo gume na avtih in delajo samo zgago in baam, maš 200€ škode, mogoče bi bilo le pametno počakat enih par let da se zadeve pomirijo, probajte druge distinacije! Preveč jih je za isto ceno! Tudi ne pravim da so vsi Hrvati isti, nekateri domačini so res zelo prijazni. Sami presodite,..

Jaz pa mislim, da je problem v vaših glavah in obnašanju in ne v Hrvaški, Črni Gori itd..Kajti prilagajaj se in spoštuj narod kamor si prišel in se kaj nauči od njih, ne pa da se obnašaš kot kakšen paša in jim vsiljuješ svojo aroganco in misliš da si za tistih 500 eurov lahko privoščiš karkoli.Takšni ljudje imajo težave zagotovo že v vaški gostilni in ne samo na Hrvaškem.

Pa bom še jaz pristavila svoj lonček. Letos bi rada šla nekam na morje. In sicer:
-konec junija
-lahko kampirat, v sobo, apartma, hotel, mobilno hiško, vseeno
-do cca. 500 km daleč
-da se pride z avtom, ker iz zdravstvenih razlogov ne smem na letalo
-za max. 350 eur za 1 teden (prevoz, nastanitev, hrana)
-da je tam mivkasta plaža ali z drobnim kamenjem.

Sicer nimam nič proti Hrvaški, ampak bi bilo dobro videti še kaj drugega. Kakšna ideja?
Hvala!

am agencija odisej je zelo poceni

A za v Italijo al kam drugam?

Malo poglej kampe v Italiji – od Grada proti Lignanu in Jesolu jih je cel kup. Ni daleč, cene si lahko pogledaš na spletnih straneh kampov, je lepo urejeno, mivkasta plaža, konec junija tudi še ne bo pretirane gneče in cene so še nekoliko nižje kot v sezoni.

…ne me basat, brez oglasov, prosim !

ENA RACIONALNA MOŽNOST, Z EKONOMSKEGA SMISLA ZELO ZAŽELENA JE OSTATI V SLOVENIJI

http://www.kozjanski-raj.si/Files/PonudbaStarsi.pdf
http://www.kozjanski-raj.si/Kdaj.aspx

Bila na Kozjanskem privat, ker imamo tam sorodnike, res lepa narava, se splača.

Nočitev v Kozjanski domačiji: 55 eur/osebo

Če je pa to racionalno, pol pa tud ne vem…

In seveda zadeva zgrajena na podlagi subvencij iz evrope. Zato so tudi cene evropske:))

jst sm na netu našla en hotel v grčiji, kjer maš ali le zajtrk ali pol penzion pa je potem za dve osebi za 5 dni dol, ladja tja pa nazaj tam če kaj kupiš pa še če greš kam v kako gostilno jest…če se ne motim naju bi vse skupaj prišlo cca 550 ali še manj…na hrvaško se res ne splača več hodit ker je predraga pa še malo sveta vidiš če greš mal okol

Korzika:2x-odrasli
2x-otrok(4-leta,7let) 14 dni

Trajekt povratna-121eur
Camping(14 dni)377 eur(kampi z **** -ni da ni)
Hrana+otroški priboljški+ladijce+adrenalinski parki…-500eur
bencin+cestnina-200 eur.

Cene sem zaključil navzgor verjetno je bilo še ceneje.
Lepot veliko,reke in morje-čisto…
ozrite se malo po svetu rojaki,za tak dopust bi pri naših sosedih dal veliko več za to da bi se počutil veliko slabše.

Lahko bi 14 dni ždel v kakšnem apartmaju na CRO obali, če bi s sabo nesel še kumare in bučke z vrta pa domač krompir in marmelado, pa mleko in pijačo iz Mercatorja (pa dobil za to še pike), bi blo celo malenkost ceneje.
Ampak ni vse samo v denarju, tud kvaliteta dopusta je pomembna. Ta je pa na Korziki 100% večja kot na Hrvaški.

se popolnoma strinjam, od kar smo bili na Korziki ne gremo več drugam…
kljub temu, da ne kampiramo s šotorom, ampak hodimo v mobilne hiške, nas dopust pride ceneje v Franciji kot na Hrvaškem …

za mobilno hiško damo od 300 – 350 € na teden (zadnji teden junija + prvi teden julija: 2 odrasla + 2 predšolska otroka) – za isto kvaliteto mobilne hiške bi v tem terminu plačali na Hrvaškem precej več…

LP

Kje pa rezervirate te mobilne hiške oz. kako? Preko kakšne agencije ali kar po internetu? na licu mesta je najbrž težko dobit kakšno prosto hiško…??

korzika73 tudi mene zanima glede teh mobilnih hišic.Kako rezerviraš in ali imaš kakšen link?

Pozdravljen!

Mi jo mahnemo prvič na Korziko čez 10 dni in me zanima kje je najbolj primerno za 5 letnega otroka…..pa še to, če lahko priporočite kamp ali kampe v katerih ste bivali. Gremo tudi mi za 14 dni in bi se 3-4 preselili iz kampa v kamp. Pa še nekaj….ali je res toliko dražje kot pri nas (trgovine, pizzerije, sladoledi???).

Hvala za kakršenkoli info.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close