Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam boste šli letos kaj na morje?

kam boste šli letos kaj na morje?

Črna gora, če bo še kaj več denarja pa še kam. 🙂

Najprej za 16 dni Avstrija, nemčija, Nizozemska in Francija. Konec avgusta pa še teden dni v dalmacijo.

In odgovor zakaj gredo ljudje poleti v hribe in ne na morje.
Ker nas je veliko takih, ki nam je poležavanje na soncu ali v senci totalna izguba časa in ker si eni energijo nabiramo s pohodom in občudovanje prelepih gora. Sem tip čloceka, ki mora biti stalno v gibanju oz v pogonu ali sem na kolesu ali na smučeh ali hodim….skratka tu se najdem. Poležavanja oziroma lenarjenja imam hitro dovolj. Eni uživamo tako drugi drugače.

Mi tudi na jug Italije. Natančneje Vieti. Pravijo, da je to 4 najlepša italijanska plaža. Upam da res, ker smo bili kar dolgo brez pravega dopusta.

Midva podobno.
Morje že kakih 20 let ni več prioriteta za najin dopust. Če je kje spotoma na kakšnem potepanju, če ne, pa tud prav 😉

savrinka, kje je vieti? sem že velik del italije prepotovala, ampak Vieti ne poznam

savrinka, kje je vieti? sem že velik del italije prepotovala, ampak Vieti ne poznam[/quote]

haha seveda ga ne poznaš, če pa ne znam pisat 🙂 Vieste je seveda pravo ime. Je pa tisti dobro viden polotok v Pugli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close