Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam boste šli letos kaj na morje?

kam boste šli letos kaj na morje?

naša Obala, Hrvaška ali druge države?

Nekam kampirat, še gledamo kam.

V dve drugi državi.

Hr

nekam kjer je čimbolj vroče in suho. Ista praksa kot lani, z avtom na daljše potepanje po južni Italiji. Campagna, Puglia, Calabria in Sicilia. Poleti ponavadi zbežim iz Slovenije ker mi ne pašejo vlažna kontinentalna poletja z obilico ploh. Rad sem nekje kjer že za 2 meseca vnaprej točno veš kakšno bo vreme brez da poslušaš napoved-sončno, suho in 36°C:))

nikoli mi ni bilo jasno zakaj eni rinejo poleti v hribe in gore namesto na morje

Brač. Že rezervirano.

žal eni doma brezposelni- ni denarja.-…

Malo se greva potepat po Europi. Nemčija,Nizozemska.
Na morje greva najbrž samo za en teden- Istra. Če bo časa več ( in dennaraja, potem konec avgusta na Hvar za 10 dni).

Tujina.

Joooj,šla bi kar s tabo .V Brisini ,potem pa še malo v Cellino San Marco v Puglii.

Brela, kot že par let.

Živi in pusti živeti

puglija je zakon 🙂

mi gremo pa zdej že mal na toplo, poleti pa mal na otok v kvarnerju, kamping.

Joooj,šla bi kar s tabo .V Brisini ,potem pa še malo v Cellino San Marco v Puglii.[/quote]
pa Capo S. Maria di Leuca in pogled na prelestno Jonsko morje:)
da o Villa San Giovanni sploh ne govorim in pogledu ob jasnem vremenu iz svetilnika Caribdale direkt na Messino:)))

sami mački na tej strani zakva mate usi mačke na avatarjih

Zato ke rje na morju gneča (vsaj v prometu do tja) in prevroče.

Sicer imamo pa mi v planu oboje – in ko bo morje, bo res morje in otoki, ne obala.

če bo šlo vse po pričakovanjih letos Maroko in Pag

Ker ja najlepši pri hiši 😉 in jaz ga obožujemmmm….

Živi in pusti živeti

Ker ja najlepši pri hiši 😉 in jaz ga obožujemmmm….[/quote]
torej je maček lepši od moža
:DDDD

ker je bela od gretke je še kar luštna od acjoma pa je ti ti grda muca

smo ragljo lih zadnjič razkrinkali da bela muca na avatarju sploh ni njena ampak od strička gugla

smo ragljo lih zadnjič razkrinkali da bela muca na avatarju sploh ni njena ampak od strička gugla[/quote]

A to je blo za razkrinkat?
:))) Jaki šerloki, res.

smo ragljo lih zadnjič razkrinkali da bela muca na avatarju sploh ni njena ampak od strička gugla[/quote]
če se ne motim ni raglja nikdar razglasila bele muce na avatarju za svojo

vsaj jaz nisem tega zasledil če pa se motim pa naj me kdo prosim popravi.

in kaj je tako čudnega lahko je njena mar še nisi videla da bi kdo imel belo muco?
niso vse samo tigraste in sive veš

Nikamor…ker ni gnarja…

Na slo ter hr obalo mogoče samo za kak dan, več ne. Drugače pa upam da čim dlje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close