kam bi postavile sedet vašo babico?
vem, da boste vedle, zato mi prosim povejte, kje je najboljši sedež za babico, ki ima očala?
gre za predstavo v dvorani Hala Tivoli v Ljubljani. radi bi jo presenetili s kartami in nas skrbi od kje bo kaj videla
dvorane ne poznam.
tisti, ki jo, prosim predlagajte, kje naj kupimo sedež:
1. tribuna – Vzhod
2. tribuna – zahod
3. parter
4. VIP parter
5. dvignjen VIP parter – sever
6. dvignjen VIP parter – vzhod
HVALA!
Odvisno, za katero predstavo in koliko denarja ste pripravljeni nameniti za vstopnico.
VIP-tribuna je sicer ena dražjih, vendar je jaz nikoli ne kupim. Je sicer fajn, ker gledaš naravnost, vendar je fuuul daleč. Jaz si najraje izberem nekaj malce dvignjenega in ne preveč stran od odra. Zato je fina tribunica v parterju, ki je dvignjena, ni pa del glavne dvignjene tribune (da nisi hitro previsoko).
Za Riverdance se mi npr. ne zdi prav sam parter, ker se nič ne vidi, če pred tabo sedi velikan. 🙂 Po drugi strani so na tisti dvignjeni tribunici (mislim, da ima samo 3 vrste) sedeži strašno skupaj. Po mojem to koga prej moti kot to, da bi bil daleč.
Za Divote npr. ni bilo nič narobe sedet v parterju, ker je bil oder dovolj dvignjen, ampak spet, dvignjena tribunica ti omogoča, da si malce višje …
Jaz sem vzela to mini trubino v parterju. Ko sem kupovala karte, ta tribuna (še) ni bila v prodaji, tako da sem kar poklicala (nekam v Celje, se mi zdi) in prosila za karto. Dali so mi račun po e-pošti, nato pa je po pošti prišla še vstopnica.
Ta mini tribuna je stala tako kot dražje karte, tako da sem plačala 80 evrov. Na karti mi pa piše: Dvignjen VIP parter Vzhod.
Sem pred dolgo leti plačala zelo drage karte v parterju za Lord of The Dance in nisem nič videla. Po mojem ni toliko težava v tem, koga imaš pred seboj, kot v nesposobnosti/nevednosti organizatorja, ki ne ve, da je treba stole postaviti navzkriž, ne pa v ravnih vrstah. Če so stoli navzkriž, je bistveno manj problemov s tem, kdo sedi pred teboj. Od takrat dalje zlepa ne kupim kart v parterju.
Hmmm, vprašanje, če bodo deklico spustili v dvorano, če ne bo imela svoje vstopnice. To je treba preveriti pri organizatorju (Eventimu), do katere starosti otroku ni treba imeti svoje vstopnice. Vedi pa, da je presnet težko za babico ali kogar koli, da otrok sedi uro, uro in pol, po mojem bi vsaj starejšo osebo lahko začela boleti kolena. Saj, drugače še gre, ko otrok sedi v naročju, ampak ko se enkrat začne vleči, je pa nočna mora. 🙂
No, jaz v parter ne bi šla, pa če bi bil Riverdance razprodan. Nikakor, ga ni denarja. Takrat pri Lordu of the Dance dejansko nisem nič videla (ne samo, da jamram) in je šlo bistveno več živcev, kot je šlo denarja. 🙂
Po drugi strani – ja, na začetku parterja je manj možnosti, da dobiš velikana pred seboj, po drugi strani je začetek parterja (pre)blizu odra in gledaš plesalcem direkt pod noge. Po mojem to ni to. Boljša je širša slika.
Bog ne daj, da so ob robu še močni zvočniki, po mojem bi babico (sploh starejšo osebo) tako močan zvok motil. Še mene zmoti, da bi sedela uro ob zvočniku, to ti tako nabija, da je obup. Če so zvočniki seveda ob robu odra – tega pa ne moreš vedeti, dokler nisi tam.
Meni so tudi ponudili prve vrste parterja, ampak sem se odločila, da ne mislim gledat strmo gor, ker preveč trpi vrat. Podobno sem videla pri Divotih – najdražje VIP-karte so mi delovale ful slabe – sedeli so v nekaki kontanji in direkt gor gledali pevce. Po mojem te vrat ful boli pa uri takega prisilnega držanja.
Na tribuni ni nič narobe, posebno če si v nižjih vrstah – lahko celo pridobiš, ker plačaš manj kot tisti, ki sedi vrsto, dve pod teboj, vidita pa oba dobro. 🙂 Če imaš srečo in dobiš take sedeže, seveda. Če so sedeži dobri, bi znalo biti ok.
Nataša, a da bi imeli tako srečo, da je tudi na tribuni okej? tole bi bilo odlično
ti lahko po mailu napišem sedeže, pa mi na kratko napišeš samo katere misliš, da so boljši? prosim?
“no, no” imaš prav, bomo kupili karte za vse, čeprav menda do 6. leta ni potrebno. ne zato, da bi nam babi čuvala otroke, ker bova midva doma, ampak ker brez njih ne bo šla :))
Hm, glede sedežev tudi jaz ne poznam najboljše, navadno se najprej odločim glede predela/vrste, od koder naj bi se stvar najbolje videla. Jaz bi na tvojem mestu poklicala organizatorja in vprašala, kateri sedeži so še na voljo. Pri meni se je javila ena luštna gospa in je vse pojasnila – tako da vrsto že še izberem, prav številk sedežev pa ne poznam. Bojim se, da ne bo prave koristi od mene. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.