Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšno zahojeno razmišljanje glede britja intimnih dlak

Kakšno zahojeno razmišljanje glede britja intimnih dlak

Se povsem strinjam s tabo. Je pa hecno, da na Cosmu, ki ga omenjaš, obstaja članek, ki ti da prav: http://www.cosmopolitan.si/lepota/depilacija-je-to-sploh-se-tvoja-izbira/

Seveda je tam potem še trideset ali štirideset takšnih, ki govorijo pa o tem, kako se depilirati in kakšne so najnovejše metode in kar je še takega … ne vem, če tega edinega potem negirajo, mislim da ne, ampak zaradi svoje množičnosti vsekakor neko sporočilo tudi dajejo ali vsaj ljudje to potem razumejo kot nekakšen diktat … morate to in to … eh, treba ni nikomur nič! kakor komu paše. Živi in pusti živeti. Pa bo vse ok.

Kakor za koga.midva z partnerjem se oba brijeva.začela sem v SŠ in si ne predstavljam da se nebi.prav tako partner.meni pač dol visi če je to za koga pedofilija (retardirano mišlenje do kraja) ali če je za koga čupavost dokaz kmetavzarstva.imam kot mi paše tako kot vsak od vas.in ne vem kaj žalite tu drug drugega za to ker ima drugačno mišlenje?ja pizda najbolše da smo vsi enaki kot roboti.toliko primitivnosti in prepotentnosti kot je na slo.forumih blah :/

Povejte mi, no, kakšna je tehnika britja z britvico.

Jaz, pod prvič, niti ne vidim tja dol vsega “področja”. Ali uporabljate ogledalo?
Kako, da se ne urežete?

Jaz se le s škarjicami “pristrižem” na 0,2, pa je to tako mučno opravilo. Enkrat sem se celo urezala, jao.

Mene res zanima tehnika. Prosim, zaupajte mi tehniko popolnega britja na domu.

Meni je najlazje ko si umivam glavo. To storim nazadnje ker je potem tudi koza ze bolj razmehcana in gre lazje. Namilis z obilico mila/gela za tusiranje in brijes. Najprej vidno predel, potem pocenes in se med nogami (dobesedno 😉 ). Najprej brij v smeri glak, ko so razredcene pa se proti smeri. Sproti saponiraj/mili predel in spiraj. Dvomim da imas dlake cisto ob ustnicah tamale zato se ne mores urezati. Ce ti je lazje pac prvic daj na tla ogledalce in opravi svoje dokler se ne navadis. Meni je ze rutina, ko to pocnem ze kar nekaj let. Na koncu pa namazes z mozevim nivea mlekom po britju (spet ne direkt po tamali ker nisi brila nje, ampak pac okolico 😛 ). Bolje ti zal ne znam razloziti, mogoce ti bo katera druga znala. Lp 🙂

Sem tako kosmata, da imam med britjem tri čikpavze.

Lahko pa jo namočiš v čisti alkohol in vžgeš z vžigalnikom….hitro bo, a malo bo zasmrdelo.

Zakaj le se tako zgražate če nismo vse pobrite?
Tudi če bi se želela se sama ne bi mogla, ker je razen hribčka ne vidim. Smo tu tudi starejše in debelejše (kar boste v starosti lahko tudi ve TAHIGIENIČNE).
A boste potem hodile v kozmetični salon ali boste opustile vaše higienske navade?
Ja, ja punčke življenje ni samo črno ali samo belo, ampak je črnobelo!

egipt, časi kleopatre…rimljani…ženske so že takrat skrbele zase, veliko bolje kot me zdaj…sem je sodila tudi depilacija, celega telesa, brez dlak je moralo biti…uporabljali so sladkor … torej ne pisat o nekih modnih muhah, ko so se ženske že mnogo let pred nami depilirale…

Danes so res redke še, ki so dlakaste…in če jim to paše, naj bodo, samo naj mi ne pišejo, da je depilacija neka modna muha in bla, bla…depilacija je vir higiene…že v času menstre, kri na dlakah smrdi…če dlak ni…tudi krvi ni…švic in dlake pod pazduho smrdijo…če dlak ni…ne smrdi…kosmate noge na ženski…prosim bodite poštene in mi povejte, so to res lepe noge, se poraščene ko medvedje res počutite dobro?..

kakor komu…jaz sem za depilacijo, stara sem malo pred 50 in hvala bogu, da imamo danes že toliko dobrih depilatorjev, da sem lahko sama urejam in sem zaradi tega odlične volje, se počutim lepo, seksi in predvsem čisto!

Zame depilacija ni modna muha…in kje piše, da moraš spolovilo pobriti v nulo…nehajte no, le urejeno naj bo…od depilacij pa je britje itak najslabše…potem je že bolje, da ste kosmate, delate mnaj škodo sebi, kot pa britje, da imate kmalu tako trde in ščetinaste dlake..brrrrrr…izberi te dobro depilacijo, da si dlake iz telesa spravite ven s korenino vred, po nekaj letih je dlak čedalje mamnj.

Srečno!

Pa daj no, ne delaj se bolj pametno od boga narave.

Britje spodaj je totalno norčevanje in zasmehovanje moških.

Še moj nasvet. Imeti moraš dobro britvico – meni najboljša je z gibljivo glavo in trojnim rezilom Gillete – Za prvič, če so dlake dolge, rabiš več časa, samo vzdrževanje je lažje, čeprav je bolje, da se pred prvim britjem dlake pristrižejo s škarjicami kolikor se da na kratko. Če imaš kopalno kad in ne tuš kad, je dobro, da si narediš kopel, ker se koža in dlake dobro zmehčajo in lažje brijejo. Tudi jaz brijem najprej v smer rasti dlak, potem v nasprotno smer. Vidni del lahko obriješ stoje, za slabo vidni del med nogami, pa se usedem na rob banje ali pa to narediš v bideju. Seveda uporabim brivsko peno. Spereš, in kontroliraš z otipom ali ogledalom, kako dobro si uspela. Po potrebi popraviš. Obrišeš in namažeš npr. z gelom aloe vere.

ja a nimaš nobenga desca, da bi te obril???

Ja, zakaj pa ne brivca, ki bo to strokovno opravil?

Očitno je puncam ves intelekt pošel.

a ti misliš, da se samo moški lahko brijejo?:))))

Zdaj lahko poveš to tem dekletom brez dlake na jeziku, ker so obrite. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close