Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšno smrt si želite ali ne?

Kakšno smrt si želite ali ne?

Upajmo da bodo do takrat že legalizirali evtanazijo, tako da bodo lahko vsi umrli na spodoben način, ne pa da zadnjih par mesecev življenja preživijo v bolečinah priklenjeni na posteljo.

Hehe…dama je izraz za zrelo, urejeno žensko jaz pa nisem ne eno ne drugo, pa zveni mi totalno klišejsko oz po drugi strani, težko je biti dama, ko se cel svet obnaša kot da sem le narisana figura iz igralnih kart 🙂

Kosmata sem pa res, večinoma po glavi :)))))[/quote]Ma zdaj je prov cela kosmata:)))

Avatar je le pretveza, da me končno vsaj nekdo malo poboža 🙂 in ne, ne grizem :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Avatar je le pretveza, da me končno vsaj nekdo malo poboža 🙂 in ne, ne grizem :))[/quote]Ma-kuči-kuči-ku:)))

Avatar je le pretveza, da me končno vsaj nekdo malo poboža 🙂 in ne, ne grizem :))[/quote]Ma-kuči-kuči-ku:)))[/quote]

Woof – woof :-))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ma-kuči-kuči-ku:)))[/quote]

Woof – woof :-))))[/quote]…..če bi bil kuža, bi migal z repom:)

Moja srčna želja je, da pridejo na moj pogreb vse moje ljubice zraven žene, pa tudi kakšna mlajša MON oboževalka. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če hočeš, da se ti tvoja srčna želja uresniči, potem boš moral kar hitro “gagnt”; saj veš tudi MON oboževalke se staramo.:)

Če hočeš, da se ti tvoja srčna želja uresniči, potem boš moral kar hitro “gagnt”; saj veš tudi MON oboževalke se staramo.:)[/quote]

Kako? Najstnice tudi ostajajo skoz istih let, čeprav se mi staramo. :)))
Tudi ko bom imel abrahamo, bodo istih let! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če hočeš, da se ti tvoja srčna želja uresniči, potem boš moral kar hitro “gagnt”; saj veš tudi MON oboževalke se staramo.:)[/quote]

Kako? Najstnice tudi ostajajo skoz istih let, čeprav se mi staramo. :)))
Tudi ko bom imel abrahamo, bodo istih let! :D[/quote]

Sem predvidevala, da ciljaš na sedanje oboževalke…. pa vidim, da si že 20,30 in ….. let naprej… no z mislimi si lahko, kaj te pa to stane.:)))))

ne vem če mi bo želja uresničena ,namreč zame je najlepša smrt pri sex u.ko pride vrhunec ,naj bo konec…

jep … odhajanje med prihajanjem ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

jep … odhajanje med prihajanjem ☺☺☺[/quote]

hahaha…točno to, tudi sam si želim utoniti v večni spanec z nasmehom na ustnicah in trdim otepačem. Se pa bojim, da bi morali oneta usmrtiti posebej, da ne bi po moji smrti zakrivil številnih “krtin” po britofu.

Več kot se ti dogaja na tem svetu, bolj brezpredmeten postaja konec ( in obratno ).
Prav hudih muk si pa prav noben ne želi ob slovesu …

Glede na to, da pa še nihče ni prišel nazaj, se morajo pa na oni strani imeti tako fino, da jim to še na misel ne pride .

hahahaha…. moška izjava …. :)))

Ej samica, ful si zabavno temo odprla.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In ti Sadni, kakšno si želiš?:))))))))))))

Odkrito povedano, zelo ne rad razmišljam o smrti.

Saj jaz tudi ne, 🙂 Sicer pa baje samo naše telo umre, duša pa živi naprej… nisem prepričana, tako nekako se govori.

Ja če verjameš v smrkce, potem pa že.

Ni ravno zabavna, je pa precej stvarna 🙂

Tvoja pripomba o zabavnosti je poštena izkrivljena, ker si kasneje nakracal tole:

Si nam s tem priznal, da se ne zabavaš rad? 🙂

jep … odhajanje med prihajanjem ☺☺☺[/quote]

hahaha…točno to, tudi sam si želim utoniti v večni spanec z nasmehom na ustnicah in trdim otepačem. Se pa bojim, da bi morali oneta usmrtiti posebej, da ne bi po moji smrti zakrivil številnih “krtin” po britofu.[/quote]

ne bo nič strašnega … že vse znano ☺
http://www.genspot.com/blog-4552/france-preseren-dominus-vobiscum.aspx

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hahaha…točno to, tudi sam si želim utoniti v večni spanec z nasmehom na ustnicah in trdim otepačem. Se pa bojim, da bi morali oneta usmrtiti posebej, da ne bi po moji smrti zakrivil številnih “krtin” po britofu.[/quote]

ne bo nič strašnega … že vse znano ☺
http://www.genspot.com/blog-4552/france-preseren-dominus-vobiscum.aspx%5B/quote%5D

hahahhahahahaa…sramotno priznavam, da sem prvič tole bral..pa me je od smeha skor pobral…
HVALA!

Ne vem, katera knjiga je bila to, a na začetku je zdrav moški v letih razpredal takole:- Želim si umreti. Vse sem spoznal, kar je bilo vredno spoznati, vse sem videl, kar sem želel videti. Vse sem poskusil in vse doživel. Ničesar več si ne želim, rad bi samo v miru umrl.-
No, jaz bi tudi tako, če bi lahko.

Sicer pa zakaj bi razpravljali o smrti, življenje je eno samo, tako lepo je, če ga znaš gledati in dojemati z odprtimi očmi. Želim ga živeti, ne samo preživeti. Uživam v vonjavah narave, v lovljenju sončnih žarkov med krošnjami dreves, ob poslušanju žuborenja potočkov, ob igranju vetra z lasmi, ob valovanju dveh teles med pomečkanimi rjuhami…
Življenje ni kratko, samo smrt je tako prekleto dolga….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close