Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kakšno ponev kupiti?

Kakšno ponev kupiti?

Kakšne ponve priporočate – težke črne se precej hitro zdrzajo (morda priporočate kako, ki se ne), da o teflonu ne govorim. Kaj je bolj trpežno in čim manj škodljivo zdravju? Kako se vam kaj obnesejo te s teflonasto oblogo? Se kaj zdrzajo? Kaka izkušnja? Kaj priporočate, da je kvalitetno – kje ste kupili in kolikšna pribl. je cena? Najlepša hvala.

Jaz nisem za teflon. Imam dve ponvi in z obema sem zadovoljna. Ena je AMC, druga pa Zepter.

Jaz imam tako,kot je v prilogi,je pa težka,emajlirana,za vse vrste štedilnikov.V njej naredim od zrezka do rižote in skoraj vse vmes.

Meni je teflon OK. Nekaj imam Tefalovih ponev, še iz tistih akcij v Intersparu, pa so čisto lepe. Je pa res, da jih čuvamo, da na njih nikdar ničesar ne režemo, ne praskamo z vilicami ali drugim orodjem – samo plastika. Imamo tudi eno iz Ikee, ki je primerna za indukcijo in eno ki je čisto železna. Ta železna mi je zoprna, ostalo je pa vse OK.

Keramična je super.

za palačinke litoželezna la creuste, palačinke so enkratne

tefalove za zrezke, rižoto…kupujem novo, ker je ena že kar preveč uničena

katero keramično imate?

http://www.mimovrste.com/artikel/3950065028/keramicna-ponev-cs-solingen-cera-white-za-pripravo-hrane-brez-mascob

Za palačinke imam tanko ponev od Bialettija (mislim, da je št. 8), sem zelo zadovoljna.

Zraven pa še dve večji teflonski: Bialetti in Tefal.

Vse tri so bile odličen nakup, sploh sem navdušena nad Bialettijem.

keramična obloga. Kupili v merkatorju. Aeternum. Zunaj rdeča, notri bela. Izjemno zadovoljni. Moraš že res vse presušit, da se hrana prime. Je pa res, da na njo pazimo kot na teflonsko, čeprav je manj občutljiva. Pomijem na roke z mehko stranjo gobe, po njej mešamo samo s plastično lopatko ali žlico.

Imamo tri posode in en pokrov.

Za palačinke pa smo še vedno na teflonu, ker keramične ni take oblike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close