Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšno mnenje imate o Jeep avtomobilih, poznate koga, ki ga ima?

Kakšno mnenje imate o Jeep avtomobilih, poznate koga, ki ga ima?

Živiva na podeželjskem delu SLO (gorenjska hribi), sedaj imava vsak svoj avtomobil. On bo čez 1 leto v penziji, jaz pa čez 3 leta.

Gledava Jeep Wrangler s Hemi motorjem:
[img]https://bringatrailer.com/wp-content/uploads/2018/07/2017_jeep_wrangler_unlimited_4x4_rubicon_kevlar_custom_392_hemi_1533079587f98764daIMG_5054.jpg?fit=940{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2C705[/img]

Ali Grand Cherokee s 3.6 Pentastar motorjem:
[img]https://www.autocar.co.uk/sites/autocar.co.uk/files/styles/gallery_slide/public/1131111223197891600×1060.jpg?itok=fW4ZirUg[/img]

Mož navija za Wranglerja, jaz za Cherokeeja. Kaj vi mislite? Kaj bi vi izbrali? Živiva v dokaj odročni vasi, do naše hiše ni asfalta (par km). Uporabljali ga bomo tudi za priklop prikolice (drva) in poleti (počitniška prik.)

Mnenja?

Wrangler pa avtocesta nista glih prjatla, šminka pa je, to pa ja. Pozimi je tud fajn, off road isto
Pa pije bogato, ampak če si lahko privoščita, kar.
Gume so drage ko hudič, ampak all year še gre, ko ni treba 2 kompleta. Sedi se ko v drvarnici, ampak je že veliko bolje kot v starejših modelih.
Wrangler je romantika in šminka predvsem. Po mojem vama ga bo za drva škoda 😁

Wrangler<3, med top 10 avtomobili ever sigurno. Če imata denar, potem kar.

Nekega mnenja o avtih nimam kot to da mora biti varen za vlzit in za volanom skrben voznik. Pleh kot pleh me nikdar ni zanimal.

Da lazes, razen ce ga bos uvozla iz zda, govori o hemi motorju, ker pri nas se ne prodaja, sam sem imdl cherokeja z 2.7 dizel motorjem, , pa dostkrat sem vozil se bencinarja grand cherokee z 4.8 motirjem, vrhunski avti se vedno cetudi je fiat lastnik

Vsi ti avti niso za v gozd
Za v gozd si kupi en močen štirikolesnik. Glede obeh modelov, jeep ima kar precej veliko porabo in precej okvar. Kolega ga ima in je eno samo sranje z njim. Wranglerja ne poznam. Mi imamo že 3 x LAnd Rover, nobenih težav, nobenih okvar, nizka poraba
Pa še lepi so. Ne vem pa zakaj upokojenca rabita 2 avtomobila?

Jeep s klasičnim ameriškim motorjem, s stalnim 4×4 pogonom in avtomatskim menjalnikom sem vozil samo v Ameriki. Obnesel se je dobro tako na neskončnih avtocestah kot tudi izven cest. Notranjost je bila nekoliko kavbojsko izdelana (v primerjavi z EU ali japonskimi avti). Najbolj mi je ostalo v spominu, da so rezervarji za gorivo enaki kot v evropskih vozilih (cca. 50 – 60L), poraba pa neskončno krat večja. V bistvu se moraš na avtocesti ustaviti skoraj na vsaki črpalki, da dotočiš gorivo. Sedaj imajo za EU trg baje Fiatove motorje?

Žvim v fukovcih in ma sosed wranglerja, je zadovoljen. Ni mu všeč cena gum, pa včasih težko parkira v mestu. Za off road je pa super, ma tko da daš lohk streho stran in je polet tok fajn se furat. Po snegu gre u izi. Kok porab ne bi vedu. Men osebno je wrangler zelo lep.

land roverja imate, znamka, ki se najbolj kvari……..

jeep wrangler je legenda med brezpotniki
Vaš link
poglej kaj dela wrangler extremno

https://www.youtube.com/watch?v=8ocj3PJAwrk

tukaj če bo pripopalo video brez urlja kaj dela wrangler

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close