kakšno frizurco imate in kakšno barvo las
Že dolgo nisi kur.ca fasala? Tečna k driska ….ccccc pa obnašanju ga še tud dooooooolgo ne boš.. če sploh :)[/quote]
Hahaha zdej se oglasas..ce bi ga ti mel kam namocit ne bi tuki krneki komentiral.ne skrbi ti zame :).[/quote]
Cel srečen, ko si je prebral tist tvoj komentar. “Aha…super”. Čist nepotrebno, lol.
Hahaha zdej se oglasas..ce bi ga ti mel kam namocit ne bi tuki krneki komentiral.ne skrbi ti zame :).[/quote]
Cel srečen, ko si je prebral tist tvoj komentar. “Aha…super”. Čist nepotrebno, lol.[/quote]
Čist nepotrebno drkaš na tole… Cinično, dovolj kultivirano a hkrati izraziti totalni NEinteres za njeno barvo las in frizurco, kot s stavkom “Aha….super” pač ne znam. Nisem na tvojem nivoju… šmrc šmrc 🙂
Jep, tako zelo dosadna in nadležna, da se ne moreš upreti komentiranju.
Na polno se prilizujem, upam, da te to ne moti preveč.[/quote]
Mene sploh ne moti :)[/quote]
Le kako bi te lahko motila stvar, ki ne obstaja? 😮
Cel srečen, ko si je prebral tist tvoj komentar. “Aha…super”. Čist nepotrebno, lol.[/quote]
Čist nepotrebno drkaš na tole… Cinično, dovolj kultivirano a hkrati izraziti totalni NEinteres za njeno barvo las in frizurco, kot s stavkom “Aha….super” pač ne znam. Nisem na tvojem nivoju… šmrc šmrc :)[/quote]
Zanimivo med vsemi prejsnjimi komentarji je tebi padel v oci ravno moj,ki ni po nicemer izstopal in si zacutil potrebo izrazit svoj NEinteres na cinicni vendar kultiviran nacin..hahahaa
@Ona, kaj si pa ti tok neki na kratko naštimana? Sej pomojem ti v bistvu noben nič noče …
“in babnicami, ki zmerjajo s pitbulkami druge ljudi”
Glede (ne)dovršnosti glagola. Mislila je nasploh, skupina ljudi (žensk), ki pač zmerja s pitbulkami. In v to skupino spada tudi tista (morda na tem forumu), ki je to naredila samo enkrat, zato ni potrebno celega stavka formirati okoli dovršnega glagola, saj ni rečeno, da so ženske s tem prenehale, na tem in drugih forumih.
Dajte se že enrkat zmenit, a boste govorili knjižno, se vtikali in popravljali v slovnico, pravopis drugih ? V ta namen predlagam svojo temo, tekmovanje v slovnici in pravopisu, ko bi bili le v šoli tako zagnani, ko je bil še čas…
Ali pa se boste povečali vsebini ? Ali malo ovako, malo onako. Ko ne veste kako bi odgovorili/argumentirali/zagovarjali nekaj, pa se vtikate v zgornje.
Razlika med pametnim in zabiti je v tem, da pametni ima napake, zabiti jih nima. Tukaj gor ste vsi brez napak.
Senza pomeni BREZ. Samo ne vem brez česa, možganov ?
https://translate.google.si/?hl=sl#it/sl/Senza
Napačna oblika glagola, saj sem jo vendar samo enkrat ozmerjala. :)[/quote]
Je zgolj tebe omenjala ?[/quote]
No, možno, da je to širše uporabljan izraz, vendar ga pred svojim komentarjem, kjer žensko okličem za pitbulko, tu gor še nisem zasledila. Da je ta primer uporabila nekaj dni za tem, ko sem ga uporabila jaz, se mi pa tudi ne zdi naključje.
Kot ljubiteljici psov se mi pa v resnici izraz pitbulka za žensko, ki po mojem mnenju za brezveze preveč agresivno reagira, pravzaprav zdi zelo krivičen do omenjene pasme psov, saj obstaja veliko pitbulov, ki so stabilni in prav nič agresivni.
Senza pomeni BREZ. Samo ne vem brez česa, možganov ?
https://translate.google.si/?hl=sl#it/sl/Senza%5B/quote%5D
Ooo, hvala za prevod. Da ne veš, me pa tudi ne preseneča. Tudi tebe ne bi smelo. 🙂
Senza lepo, da priznaš, da obstaja možnost zmote 🙂
Ko drugo, pa ja, pitbulka je lahko pohvala.
http://www.zurnal24.si/pitbulka-s-tracnic-odvlekla-lastnico-clanek-156316
Kje pa je sploh ta post, pod “pitbulka” ne najde, kje/kako iščem ?[/quote]
Še malo počakaj, tu gor je kar nekaj altruistov, ni vrag, nekdo se bo že žrtvoval. Vse za narodov blagor.
Kje pa je sploh ta post, pod “pitbulka” ne najde, kje/kako iščem ?[/quote]
Še malo počakaj, tu gor je kar nekaj altruistov, ni vrag, nekdo se bo že žrtvoval. Vse za narodov blagor.[/quote]
Aha. http://med.over.net/forum5/read.php?124,2382402,10535860#msg-10535860
Pika je bila na koncu 🙂 Pod “Pitbulka.” bi najdlo, sem na roke najdel, glede na nekaj dni nazaj 🙂
*Ta MON iskalnik je itak eden najslabših, morda namerno, da se nič ne da najti za nazaj, vsaj ne preprosto.
Forum je zaprt za komentiranje.