kakšno frizurco imate in kakšno barvo las
Jst mam na soji naravni blond mejčkn svetlejšo oz. “skandinavian blond”, pride taka lepa svetlo blond, drugač mam pa do sredine hrbta dolge ravne laske, mejčkn resato postrižene. Ni bogve kaj spešl al pa IN ampak mam najrajš tko pa tut nism tip človeka, ki bi s svojimi lasmi ful ekperimentira in se prilagajal modi.
Naravne blond s svetlimi širokimi prameni, postrižene postopoma, moji lasje so naravno kodrasti, tako da si jih nonstop ravnam s krtačo, občasno si jih tudi likam, krajša frizura mi ne paše, ker se mi potem še hitreje skodrajo.
Kolikor vem so trenutno moderni kodrasti in ravni lasje naravnih barv.
Lep sončen dan, Sunny*
Jaz sem imela nedoločljivo barvo las, rjave. Pa sem se pobarvala na blond. Do pred dvema letoma sem imela dolge lase, a sem se nato ostrigla.
Pred tremi meseci sem si dala rjave pramene in ugotovila, da se sploh ne počutim dobro.
Zdaj sem spet blond (imam ful lepo barvo – ampak res) in imam bolj kratke lase. Sfrizirane spodaj navzven. Pa se počutim res dobro.
LP
Do dveh let nazaj do lopatic dolgi naravno rdečkasti-bakreni (pegice pa to), sedaj bolj kot ne kratko stopničasto postriženi, komaj enkrat na dan počesani – še vedno rdeči – že popravljeni, ker narava pač že deluje.
ja, ampak to šele v zadnjem času – kot speča Trnuljčica
ja, prav lepo se je igrat igrice – z vsemi organi, čuti (dotik, vonj, okus, pogled, poslušanje) – potem ko se popolnoma prepustiš
Sem kar mal oči zaprla, pa je blo vse tako blizu, skor sem te čutila, vonjala,
No, zdej pa konec romantike
Ej, KIR, kva pa dopust – pa jeziček, pa prstki – oh pikica, kako to dobro dene
– jutri
Forum je zaprt za komentiranje.