kakšni so vaši statusi(samski, poročen, v zvezi) skozi življenjska obdobja
Ne bom rekel da je ok… Je pa vseeno boljse. Da ne bo zdej to izpadlo pristransko itd…
Taki ki jih je 30 dala cez… Zmanjka “moznosti”… Ker “normalen” potencialen kandidat bo pa pogoltnil to?
Vidis… Kao 30 napak… Halo… Bilo je tu i za jednu noc i kurvarluka i bluda…
A vidis 2x… Se ne da vsega napisat. Al ni vedla al se ji je pa jeebalo da pride v zakon ČISTA! Katerokoli je… Neuporabna. A ves da obstaja kot “rek”… Nepoznavanje prava skoduje. To je tvoj problem nisi vedel. Ni prosperitete brez knjige. 2 razlicna sveta.
Ne da se hvalim ali pa karkoli. A je razlika med mano pa kaksnim drugim? Jst mislim da je. No… Tako je tudi med vernico in eno tako ki ni… Sej poznare besedo. I want the same. Isto hocem. Z osobinami naceli principi itd. Da je glas mojega razuma.
Nemate vi pojma.
No, saj do neke mere se strinjam. Ampak dejstvo pa je, da gremo tekom življenja skozi različna obdobja tako moški kot ženske.
Pride čas, ko nam vsem zapaše okusiti svobodo avantur za eno noč in čas za globlja čustva in daljše partnerske zveze s potomstvom.
Tudi sama sem bila pred poroko z večimi (ne ravno s 30 sicer), pa ne razumem zakaj bi bila zaradi tega kaj slabša. Možu sem zvesta že več kot 10 let in me tudi ne pritegnejo drugi. Sem pa zadovoljna, da sem imela pred njim kakšnega drugega, ker sem tako tudi bolje spoznala samo sebe.
Drugače pa – do 16 samska, od 16 do 19 v (preveč) resni zvezi, potem 3 leta samska (a kot prej omenjeno, ne osamljena ?), potem na koruzi z zdajšnjim možem, do poroke pred 5 leti..+ 2 otroka..
Poudarek na včasih.
Ljudje smo si različni, za sebe povem, da če bi ostala s tistim prvim “resnim” fantom, bi bilo moje življenje katastrofa, ker sva bila enostavno premlada in si preveč različna.
Pač vsak razmišlja po svoje, hvala bogu smo si različni, samo, za sebe lahko rečem, da kljub (po tvoje) nehigieničnosti, nisem nič slabša žena/mati/ženska.
Eeeeeee…. Usra ti i sefa i stanicu. A ti bi da se te drzi ko kap vode na dlanu, da se te izdrzava, sve placa, postuje, jemlje resno… Sve po propisima… A da pa ti po propisima pa ne.
Bila bi tretirana ko gospodza a nebi se ponasala ko gospodza i dosla u brak ko gospodza.
Brihtna brihtna. Ni kaj.
Znaci ze u startu nista po moje, kot jaz zelim, tako kot bi rad, po mojih principih nacelih itd…
Pa zakaj bi jaz to nekomu omogocil? Cemu? Za rabljeno? Sej nimas samo ti pičke.
Blaablaa, 19.11.2021 ob 13:02
Eeeeeee…. Usra ti i sefa i stanicu. A ti bi da se te drzi ko kap vode na dlanu, da se te izdrzava, sve placa, postuje, jemlje resno… Sve po propisima… A da pa ti po propisima pa ne.
Bila bi tretirana ko gospodza a nebi se ponasala ko gospodza i dosla u brak ko gospodza.
Brihtna brihtna. Ni kaj.
Znaci ze u startu nista po moje, kot jaz zelim, tako kot bi rad, po mojih principih nacelih itd…
Pa zakaj bi jaz to nekomu omogocil? Cemu? Za rabljeno? Sej nimas samo ti pičke.
Pa sej se ona ne ponuja tebi za ženo. Povedala je, da je srečno poročena, z možem ki odobrava da ni v zakon prišla kot devica.
Ti raje zase poskrbi in za tvojo devico. Ki bo šla čista, nedotaknjena, nedolžna v zakon s tabo, ki si ga že vtikal drugje. E, taka ki se bo čuvala za enega, ki ji tega ne vraša, ta pa res ni preveč brihtna.
Anonimno 8402, 19.11.2021 ob 13:18
Pa sej se ona ne ponuja tebi za ženo. Povedala je, da je srečno poročena, z možem ki odobrava da ni v zakon prišla kot devica.
Ti raje zase poskrbi in za tvojo devico. Ki bo šla čista, nedotaknjena, nedolžna v zakon s tabo, ki si ga že vtikal drugje. E, taka ki se bo čuvala za enega, ki ji tega ne vraša, ta pa res ni preveč brihtna.
??✌✌??
Blaablaa, 19.11.2021 ob 07:36
Ja nizek standard. Neprefinjen in neizbran okus. Jaz osebno ne vidim vsakega kot potencialnega partnerja. Ti ja? Kar vsakemu sanso das? Kar vsakega blizu spustis? Spadalo jaz temu recem. Taka zenska (pravokacija gor al pa dol) ki jih je dala 30 cez je in fizicna in psihicna razvalina. Ja. Razvaljena.
Kaksen tepec to vzame? Mogoce revez ni vedel. Ok. Zato pa sploh ne vzames neko ki ni devica. Taka ki ni devica je neuporabna. Ne ve dolocenih stvari. Moglo bi se reci seljanka. Ni se pripravljala na zakon. Ni ji bilo to vrhovno… Ampak se je sla nekaj na pol in na silo. Drobtinice. Ne pa kakor treba.
Sej je pisal ze dry da zenska ki ima 2 3 ni vec zmozna biti predana… To je ziva istina. A ni to temelj zivljenja v dvoje? In kaj ces s tako?
Ok jednom zajebes… Dva puta… Tri puta… Deset puta… Al 30 puta???
Pa ker cep’c to vzame?
Glej no glej, kdo takole entuziastično komentira v tejle temi.
“Sej je pisal ze dry da zenska ki ima 2 3 ni vec zmozna biti predana…”
A to govoriš o količini cifer, ki sestavljajo število ali se morda le pozabil pobrisati presledek med števkama?
“Zato pa sploh ne vzames neko ki ni devica. Taka ki ni devica je neuporabna. Ne ve dolocenih stvari. Moglo bi se reci seljanka. Ni se pripravljala na zakon. Ni ji bilo to vrhovno… Ampak se je sla nekaj na pol in na silo. Drobtinice. Ne pa kakor treba.”
Pravzaprav je ravno obratno… tista, ki ni devica, se je definitivno bolj zavzeto pripraviljala na zakon. Glede na to, da je tudi seks pomemben del zvez oziroma zakonov je potemtakem gospodična prej pač malo potrenirala, da bo v postelji ob soprogu toliko boljša.
filantrop, 14.11.2021 ob 15:11
reset and spin, 14.11.2021 ob 02:33
Do 18. še z nobenim, potem 7 let s prvim, nato leto v zvezi z drugim in poročena z njim 19 let- zdaj pa dve leti uživam načrtno brez. Ko bo čas, da se malo resetiram, pa pričnem iskati sorodnega takega, da bo z meni enakimi hobiji z menoj skupaj lahko užival, bo pa spet kaj v dvoje -prej pa nič. Mi prav paše – nič mi ne manjka, v tej korona vojni je pa sploh lažje biti solo, ko nimaš psihično dodatno še obremenitev – si gospodarica svojega časa, življenja,nič več podrejanja, podrejenosti. In se veselim novega življenskega obdobja.
Se odlocam zapustitti vezo po 16 letih.. utrujena sem vedno dajati drugemu prav, le mir v dusi in srcu bi rada imela.. bom imela korajze zato?
Vse je v glavi – ob prepričanju, da ob vsem tem, kar se dogaja, preživiš, zdrav. Nekateri ne padejo skozi sito trentuno, od danes na jutri jih zmanjka, te lahok zmanjka ob določeni situaciji. Zato je treba uživat vsak dan svojega življenja. Se pobereš, zagotovo – samo ne smeš zapasti nekim mantram in ljudem, ki so neki čustveni vampirji v stilu” sej bo”, pa ki se nonstop želijo s teboj eno in isto na to tematiko pogovarjati, pogevati, ko ti daš že “ad acta”; pa ti ponovno hočejo rane odpirat. Ne, odpikaš. Nič ne bo, če ti ne narediš kaj za to, da bo. Ja, zato je treba naredit korak stran za svoje dobro, za svoje zdravje v prihosnosti in svojo srečo. Zakaj bi bila še naprej tlačena, izkoriuščena , ponižana za 4 iumi stenami -kjer tudi nihče velikokrat tega ne vidi, na sodišču pa dostikrat hočejo prikazati, da si izmišljuješ? Ne, postavi se zase – samo eno življenje imaš na tem svetu – samo enkrat tu živiš.
Daj se meni, 18.11.2021 ob 13:58
Sano620, 18.11.2021 ob 13:17
Čez srednjo šolo sem jih zamenjala nekaj “resnih”, pa potem še na fakulteti nekaj, vmes sem imela obdobja, ko sem bila “samska a ne osamljena”, pri 25 izbrala enega k sem mislila da bova dober komplet za na dolge proge pa se je pri 28 izkazalo da to ni to (sama sreča, da se nisva razmnozila!) Naslednji, spoznala sva se pri 29, se je z leti izkazal za pravega (z distanco 10let veze in 2 otrok lahko samozavestno rečem, da najina ljubezen raste in se poglablja).
Če potegnem črto, cca 30 ekperimentov, da sem našla pravega. Otrokom bom vsekakor svetovala, da dvajseta izkoristita za samospoznavanje in spoznavanje različnih ljudi, pravega partnerja se pa išče okoli 30. Treba je vse probat, da pol kasneje česa ne obžalujes 😉
fak 30 kurcev si mela v seb.
No zdej sam cakej da ti hcera odraste. Me zanima ce bos vesela da bo kurbica. Ker tist gor nam da glih tisto kar nocemo. Tolk mal da pogledamo vase .
OJ, jebela – tebe so pa v hudem krščanskem zategovanju vzgajali.
30 k da je imela v sebi? Pa kaj potem. Pri 50ih+ ti je še žal, da jih ni bilo še več, v mladosti. Vejremi. No, jaz si upam to napisati po dveh, pa je bilo priložnosit še pa še jih imet 50+, pa jim nisem dala možnosti. In pri 50+ mi je žal. In sem zato Q…rba?
ti bi devico za prvo, koliko si jih pa ti prej nadrpajsal? Pa tako razmišlja samo naegotripan in nahepan balkanac.
Še vedno je tovje napisano zagovarjanje stereotipa, da ženska je Q, kakor jih je imela več kot dva, moški ste pa nacional heroji, samo da jih čimveč do poroke prdrpajsate. Ajjajajajajajajjajjjjj.
štrli stereotip iz tvojega pisanja, 19.11.2021 ob 23:00
ti bi devico za prvo, koliko si jih pa ti prej nadrpajsal? Pa tako razmišlja samo naegotripan in nahepan balkanac.
Še vedno je tovje napisano zagovarjanje stereotipa, da ženska je Q, kakor jih je imela več kot dva, moški ste pa nacional heroji, samo da jih čimveč do poroke prdrpajsate. Ajjajajajajajajjajjjjj.
za avtorja Blaablaa namenjeno
Neda se vsega napisat!!!
V cem je problem? Menda pa ja vem kaj bi rad in kaj nebi… kaj mi pase ter kaj mi NE pase.
Halo pa to je sramota. Tako bi ponizal oceta ce bi videl da mi hoce rabljeno uturit. V oci mi nebi pogledal od sramu. Pa kaksna rabljena a ste vi normalni?
Makaroncek… Itak… Mora se javljat… Kaj se je pripravljala???
Sem ze pisal to?
Zakaj zenska oblece belo porocno obleko? No zakaj? Pa taka seljanka sploh nima kaj oblacit bele obleke. Cemu?? A ni smesno?
Kako zgleda prva porocna noc z neko ki je devica in neko ki je ze jebana? No kako?
Pri kateri je bolj humano, dostojno, LEPSE, clovesko??
Potem je pa tu se telegonija. Pa a ste vi podivjani stekli psi?
U cemu je problem… Uzam rabljeno, eno ki so jo ze meli, ki so si jo podajali in bodi srecen.
Enkrat sem bral… Da ce je devica je samo 5% sansa za locitev. Ce je mela samo enega je sansa mislim da 25%. Ce je mela dva je ze mislim da 40%.
Hhh… Ona se je pripravljala…
Devico ali pa nic. Idi fino tamo nek te zene oni koji su te jebali.
A bom mehr daju za eno ki so jo ze meli? Pa a mate vi kaj casti? Kaj je potem za vas neprebavljivo? Za eno kuurvo da placam? Okol rabljene da se trudim??? Pa kaje z vami? Drugi da jebee a ja da placam?
Nimate vi pojma. Seljaci.
Do 25. leta več zvez, večinoma po leto ali dve. Pač iščeš tisto neko idealno srečo, se zaljubiš, si razočaran, se vsakič kaj novega naučiš v smislu kakšnega partnerja si (ne) želiš.
potem 5 letna zveza in razhod zaradi različnih pogledov na prihodnost. Takrat sem srečo začela iskati drugje, v delu, naravi, druženju s prijateljicami… in v sebi. Po dveh letih pride gospod ‘tebe sem čakal in tebe sem čakala’. 6 let zveze, poroka, in to je to. Ali on ali nihče. Stara sem pa 50.
večkrat razmišljam, da bi morala prav vse zveze obit in počakat nanj. Ampak. Če bi jih, ga verjetno ne bi znala tako zelo ceniti, kot ga. Ni idealen, je pa tapravi. Vsak od naju bi lahko bil sam, ne bi nama bilo hudega. A sva raje skupaj.
Blaablaa, 20.11.2021 ob 05:30
Neda se vsega napisat!!!
V cem je problem? Menda pa ja vem kaj bi rad in kaj nebi… kaj mi pase ter kaj mi NE pase.
Halo pa to je sramota. Tako bi ponizal oceta ce bi videl da mi hoce rabljeno uturit. V oci mi nebi pogledal od sramu. Pa kaksna rabljena a ste vi normalni?
Makaroncek… Itak… Mora se javljat… Kaj se je pripravljala???
Sem ze pisal to?
Zakaj zenska oblece belo porocno obleko? No zakaj? Pa taka seljanka sploh nima kaj oblacit bele obleke. Cemu?? A ni smesno?
Kako zgleda prva porocna noc z neko ki je devica in neko ki je ze jebana? No kako?
Pri kateri je bolj humano, dostojno, LEPSE, clovesko??
Potem je pa tu se telegonija. Pa a ste vi podivjani stekli psi?
U cemu je problem… Uzam rabljeno, eno ki so jo ze meli, ki so si jo podajali in bodi srecen.
Enkrat sem bral… Da ce je devica je samo 5% sansa za locitev. Ce je mela samo enega je sansa mislim da 25%. Ce je mela dva je ze mislim da 40%.
Hhh… Ona se je pripravljala…
Devico ali pa nic. Idi fino tamo nek te zene oni koji su te jebali.
A bom mehr daju za eno ki so jo ze meli? Pa a mate vi kaj casti? Kaj je potem za vas neprebavljivo? Za eno kuurvo da placam? Okol rabljene da se trudim??? Pa kaje z vami? Drugi da jebee a ja da placam?
Nimate vi pojma. Seljaci.
Pripravljala, pripravljala, da bo gospodična znala partnerja oziroma moža zadovoljiti v polni meri.
Saj tudi “Odisej orgazmičnih noči” ne postaneš kar čez noč, ampak je potrebno veliko vaje….
“Kako zgleda prva porocna noc z neko ki je devica in neko ki je ze jebana? No kako?”
Z devico definitivno precej nerodno…
Pri kateri je bolj humano, dostojno, LEPSE, clovesko??”
Stvar okusa, nekateri imajo raje ženske, ki so pravi slovarji vseh (ne)mogočih poz in tehnik, medtem ko drugi preferirajo “nepopisane liste”.
Jel ti znas kakvi su propisi prve bracne noci??
Moras da ucis sure kehf i bekare.
Poglej si malo dolzino… Kaj moras znat na pamet…
A vidis da ni kar nekaj “razkorači i naskoči”.
Vidis da mate cisto neko jadno podclovesko nedostojno miselnost.
Ce se gre kastrirat ne rabi bit devica in lahko ima crme oci.
Tako malo za primerjavo… Kako se jaz pocutim… Tako isto kot ce bi ti nekdo rekel da se ce hoces bit z njim gres kastrirat…
+
Lahko vidis kaj bi jaz moral pogoltnit. Eto daj se ti.
Jst se nikol ne bom mogel sprijaznit. Nikol ne bom mogel biti prijazen, vredu, spostljiv, bit dober moz, tak kot treba itd.. Ce nebo devica.
Prej lahko recem da bom mel klosarske fore. Da bom nesramen. Vsakic ko bo kaj bom rekel idi tamo… Al pa Itak si bla jebanaa… Prisla si naceta in rabljena… Si to zelim? Si zelim biti tak? NE!.
Vprašanje če so res device.. tebe cerkvenjakinje (nema veze kera vera) so “prefrigane”.. sexajo v rit, spredaj pa nedolžne… če je vam to nedolžno, pol pač okej.. v resnici je pa zgolj dvolično.
In nimamo vsi potreb in želja po avanturah. Čeprav kaki sprevrženi umi rečejo da je tudi 10,15,18,20 letna veza zgolj avantura. Vse kot opravičilo pred lastnim strahom predaje drugi osebi hkrati pa odvisen od sexa, saj brez njega ne more in skuša žensko prepričat, da je cerkveno vzgojena, da se bremza itd, ker noče avantur (ker jo to dejansko ne zanima in nima namena svojega telesa, ki je dom njenega srca, uma, duše, trošit za nekoga, ki mu nič ni in on njej ne). Kiksi na več področjih, cerkvenjakinje so povečini dvolične in hkrati noče it tip v 20letno avanturo (ker takrat se namreč ne gre več za avanturo;)..cccccc
Forum je zaprt za komentiranje.