Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšni so vaši statusi(samski, poročen, v zvezi) skozi življenjska obdobja

kakšni so vaši statusi(samski, poročen, v zvezi) skozi življenjska obdobja

Do 16.leta samska, 5let v zvezi, 2 leti samska, 20 let poročena, 3 leta samska. Mislim, da nimam ravno pestrega statusa. Pa ostali?

Do 15 leta samska, potem 3 leta v zvezi s prvim, dve leti z drugim, se poročila s tretjim po letu koruze, po 14 letih in treh otrocih šla narazen, bila z enim eno leto, zdaj pa sem v zvezi sedem let, kaže dobro.

Odgovor na objavo uporabnika
lepo obdobje, 14.11.2021 ob 00:47

Do 16.leta samska, 5let v zvezi, 2 leti samska, 20 let poročena, 3 leta samska. Mislim, da nimam ravno pestrega statusa. Pa ostali?

V glavnem da imaš češplo fajn umito da ne širiš bolezni

Do 18. še z nobenim, potem 7 let s prvim, nato leto v zvezi z drugim in poročena z njim  19 let- zdaj pa dve leti uživam načrtno brez. Ko bo čas, da se malo resetiram, pa pričnem iskati sorodnega takega,  da bo z meni  enakimi hobiji z menoj skupaj lahko užival, bo pa spet kaj v dvoje -prej pa nič. Mi prav paše – nič mi ne manjka, v tej korona vojni je pa sploh lažje biti solo, ko nimaš psihično dodatno še obremenitev – si gospodarica svojega časa, življenja,nič več podrejanja, podrejenosti.  In se veselim novega življenskega obdobja.

Češplovje, 14.11.2021 ob 02:11

V glavnem da imaš češplo fajn umito da ne širiš bolezni

Tika taka moja urca,

jaz bi rad velizga kurca.

Sanja svinja o koruzi.

In češplovju…

Kaj boš s tem podatkom?

Avtorica, ti imaš zelo pestre veze in vezice.

Jaz sem se poročila pri 25 letih, poročena 40 let.

Do 26 leta samski. Kot kaže bo to moj edini status v življenju.

Malo nenavadno pri meni: do 26. samska, potem 3 mesece zveze z enim, potem 1 mesec samska, potem 15 let z drugim (še vedno). Pred 26.letom še 3 mesečna avantura z enim.

V zvezi, a ne živim s partnerjem. Lepo nam je (množina uporabljena zaradi otrok).

Razmerje v času samskost:zveza je pri meni približno 50:50. V obeh vrstah statusov so dobre in slabe plati, je pa lepše biti samski kot pa v zvezi z nepravim moškim.

Od 18. do 25. sem imela fanta- zdaj je ze 25 let moj moz….

Od 18. do 26. pestro in krajše zveze. Od 26. do 27. resnejša zveza, nato do 29. koruzništvo, od 29. zakon (več kot 30 let).

Že 20 let srečno poročena. Prvi in zadnji.

Z eno besedo… pestro. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=_ElORM9O-0U

Sem samski in ni lepšega, kot da ti nekdo vsak tvoj korak nadzira, pa kregarija, ljubosumje, ni mi tega treba, škoda mojega zdravja in živcev.

reset and spin, 14.11.2021 ob 02:33

Do 18. še z nobenim, potem 7 let s prvim, nato leto v zvezi z drugim in poročena z njim  19 let- zdaj pa dve leti uživam načrtno brez. Ko bo čas, da se malo resetiram, pa pričnem iskati sorodnega takega,  da bo z meni  enakimi hobiji z menoj skupaj lahko užival, bo pa spet kaj v dvoje -prej pa nič. Mi prav paše – nič mi ne manjka, v tej korona vojni je pa sploh lažje biti solo, ko nimaš psihično dodatno še obremenitev – si gospodarica svojega časa, življenja,nič več podrejanja, podrejenosti.  In se veselim novega življenskega obdobja.

Se odlocam  zapustitti  vezo po 16 letih..   utrujena sem vedno dajati  drugemu prav, le mir  v dusi in srcu bi rada imela.. bom imela korajze zato?

Si ne predstavljam tolkrat zamenjat partnerja, se navajat na novega, da se vam da.

Jaz sem imela 1. partnerja pri 19ih, zdaj sem stara 42 in še vedno sem z istim v izvenzakonskem razmerju, poroka se nama zdi brezsmiselna.

Čez srednjo šolo sem jih zamenjala nekaj “resnih”, pa potem še na fakulteti nekaj, vmes sem imela obdobja, ko sem bila “samska a ne osamljena”, pri 25 izbrala enega k sem mislila da bova dober komplet za na dolge proge pa se je pri 28 izkazalo da to ni to (sama sreča, da se nisva razmnozila!) Naslednji, spoznala sva se pri 29, se je z leti izkazal za pravega (z distanco 10let veze in 2 otrok lahko samozavestno rečem, da najina ljubezen raste in se poglablja).

Če potegnem črto, cca 30 ekperimentov, da sem našla pravega. Otrokom bom vsekakor svetovala, da dvajseta izkoristita za samospoznavanje in spoznavanje različnih ljudi, pravega partnerja se pa išče okoli 30. Treba je vse probat, da pol kasneje  česa ne obžalujes 😉

Enim uspe v prvo, drugim v 31-to, večini nekje vmes, nekaterim nikoli…

filantrop, 14.11.2021 ob 15:11

Se odlocam  zapustitti  vezo po 16 letih..   utrujena sem vedno dajati  drugemu prav, le mir  v dusi in srcu bi rada imela.. bom imela korajze zato?

KArte pravijo da da in se 1x da.

Pazi se samo, da te ne nategne okoli denarja oz kar ti pripada.

In ves kako srecna bos potem kamen ti bo padel s srca in zanka okoli vratu bo izginila.

Srecno

Sano620, 18.11.2021 ob 13:17

Čez srednjo šolo sem jih zamenjala nekaj “resnih”, pa potem še na fakulteti nekaj, vmes sem imela obdobja, ko sem bila “samska a ne osamljena”, pri 25 izbrala enega k sem mislila da bova dober komplet za na dolge proge pa se je pri 28 izkazalo da to ni to (sama sreča, da se nisva razmnozila!) Naslednji, spoznala sva se pri 29, se je z leti izkazal za pravega (z distanco 10let veze in 2 otrok lahko samozavestno rečem, da najina ljubezen raste in se poglablja).

Če potegnem črto, cca 30 ekperimentov, da sem našla pravega. Otrokom bom vsekakor svetovala, da dvajseta izkoristita za samospoznavanje in spoznavanje različnih ljudi, pravega partnerja se pa išče okoli 30. Treba je vse probat, da pol kasneje  česa ne obžalujes 😉

fak 30 kurcev si mela v seb.

No zdej sam cakej da ti hcera odraste. Me zanima ce bos vesela da bo kurbica. Ker tist gor nam da glih tisto kar nocemo. Tolk mal da pogledamo vase .

Daj se meni, 18.11.2021 ob 13:58

fak 30 kurcev si mela v seb.

No zdej sam cakej da ti hcera odraste. Me zanima ce bos vesela da bo kurbica. Ker tist gor nam da glih tisto kar nocemo. Tolk mal da pogledamo vase .

O Madona to pa drzi.

Tocn tolk nam je nalozeno in tocn tisto kar rabimo.

Ta ga bo se nadrljala ,ko bo gledala kaj ji pocnejo otroci.lahko celo da bo sin gej in jih bo mel v ritkici 30.

Hahahaha srota boga kaj te caka. Pfuj

ženska se je odločila za svoje življenje, ni se vezala s prvim, ampak z nekom, kjer ji se vedno traja in je zadovoljna. A ni to bistveno, da je človek na koncu srečen, nimajo vse ženske take sreče, da v prvih treh najdejo tistega pravega.

Ja nizek standard. Neprefinjen in neizbran okus. Jaz osebno ne vidim vsakega kot potencialnega partnerja. Ti ja? Kar vsakemu sanso das? Kar vsakega blizu spustis? Spadalo jaz temu recem. Taka zenska (pravokacija gor al pa dol) ki jih je dala 30 cez je in fizicna in psihicna razvalina. Ja. Razvaljena.

Kaksen tepec to vzame? Mogoce revez ni vedel. Ok. Zato pa sploh ne vzames neko ki ni devica. Taka ki ni devica je neuporabna. Ne ve dolocenih stvari. Moglo bi se reci seljanka. Ni se pripravljala na zakon. Ni ji bilo to vrhovno… Ampak se je sla nekaj na pol in na silo. Drobtinice. Ne pa kakor treba.

Sej je pisal ze dry da zenska ki ima 2 3 ni vec zmozna biti predana… To je ziva istina. A ni to temelj zivljenja v dvoje? In kaj ces s tako?

Ok jednom zajebes… Dva puta… Tri puta… Deset puta… Al 30 puta???

Pa ker cep’c to vzame?

A moški, ki jih da 30 čez je pa ok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close