Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni bi bili vzgibi

Kakšni bi bili vzgibi

Navezujem na temo, kako se od žensk pričakuje, da so kure in to so naslovi na prvi strani tega foruma:

Zakaj ste moški mahnjeni na najstnice?
Zakaj imate moški raje suhe in drobne ženske?
Sivi lasje ali narastek?
Grde ženske
Ženske in pamet
Kako postati suha
Kakšne moške imajo ženske rade?
PRIVLACNOST
Mojster za ženske potrebe
Kam na pedikuro?
Ličenje žensk iz nižjih krogov
Erotična masaža za ženske
Bogatim moškim paše

Forum za izmenjavo mnenj kaže, o čem se danes debatira. Kako, da so naslovi prav take vsebine?

Posledica kroničnega nezadovoljstva in vedno večjega psihičnega pritiska.

Kure so le one, ki so obremenjene s svojo zunanjosti. Torej to je prostovoljna odločitev, pač v kolikšni meri dopuščajo vpliv, da jim nekdo drugi določa vrednost glede na zunanjost. Take potem tudi “nabašejo” moške, ki jih cenijo zaradi embalaže in ne vsebine, ker se same podcenjujejo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tukaj se pa celo strinjam s tabo 🙂

Je pa res, da so meni osebno taki naslovi prej odbijajoči kot da bi vabili k pisanju. Prav škoda, res, če moški in ženski čvek premore v99% samo ološ, kot kak ceneni rumeni časopis. Blek.

V virtuali se ljudje počutijo varne, zato pišejo o vseh svojih skritih, prikritih, nagnitih razmišljanjih. Ženska je lahko moški in obratno. Ne obstaja trden dokaz, kdo v resnici piše:). Meni je všeč pestrost, domišljija, ki jo nekateri res premorejo:). Še vedno se sama odločam, kaj in od koga bom prebrala.

Z obzirom na to, kakšne teme se zadnjih nekaj tednov tu gor odpirajo in koliko gneva je skracanega izključno na račun žensk, me je groza kakšen folk to hodi po svetu, pa saj ne veš več ali se še intelektualno angažirati, ali biti raje gospodinja in mati ali postati ultimativna kura….vse te recepture in kritike iz postov kažejo na to, da je žal okrog nas veliko takih, ki bi radi uničili vse tisto kar je boljše in lepše od njih (ženske). Nekaterim lasten život pošteno “smrdi”!

Če pogledamo fotke, ki jih ti lepiš na MON, potem je stvar povsem jasna.

Pa ravno ti najbolj komentiraš zunanji izgled in starost žensk. :))

Najbolj zanimivo je to, da imajo te teme največ komentarjev.

Kaj misliš, od kod pa prihaja takšen gnev ?
Predvidevam, da imaš v mislih moške…Torej, zakaj moški tako sovražijo ženske ?

Predvidevam, da imaš v mislih moške…Torej, zakaj moški tako sovražijo ženske ?[/quote]
V mislih pravzaprav nisem imela konkretno nikogar, ne vem in niti ne razumem zakaj je kdo tako podcenjevalno in sovražno nastrojen predvsem do žensk; če pomislim, saj ni nujno da to leti izključno na moški svet, tudi nekatere ženske znajo biti več kot zlobne sebi enakovrednim pripadnicam, tako da od kje so izvirajo za to vzroki in razlogi, da smo tolikokrat “skritizirane” pa ne bi delala sklepov. Nekih izkušenj s tipi pa niti nimam, da bi lahko imela svojo razlago, čemu se pojavljajo takšni posti, vem le da nisem navdušena nad prebranim, nekoliko prestrašena in ogorčena….

Predvidevam, da imaš v mislih moške…Torej, zakaj moški tako sovražijo ženske ?[/quote]
V mislih pravzaprav nisem imela konkretno nikogar, ne vem in niti ne razumem zakaj je kdo tako podcenjevalno in sovražno nastrojen predvsem do žensk; če pomislim, saj ni nujno da to leti izključno na moški svet, tudi nekatere ženske znajo biti več kot zlobne sebi enakovrednim pripadnicam, tako da od kje so izvirajo za to vzroki in razlogi, da smo tolikokrat “skritizirane” pa ne bi delala sklepov. Nekih izkušenj s tipi pa niti nimam, da bi lahko imela svojo razlago, čemu se pojavljajo takšni posti, vem le da nisem navdušena nad prebranim, nekoliko prestrašena in ogorčena….[/quote]Pa razišči te občutke v sebi. Ali si nekoliko prestrašena in ogorčena nad tem, da bi se lotila tega področja? 😉 🙂

Ti zapisi tu prihajajo iz nas in iz tistega, kar tu napišemo si lahko ustvariš sliko kako nekdo razmišlja o sebi, dojema svet okoli sebe in soljudi. Se pravi če nekdo podcenjuje vse in vsakogar sebe dojema kot nekoga večvrednega in ko mu kdo zamaje to podobo se počuti ogroženega, nemočnega in takrat poseže po njemu edinem znanem sredstvu, ki prinaša uspeh, mu povrne lastno vrednost – nasilje.
Če ne gre z malim kladivom, vzemi večje….

Predelam naj te občutke v sebi, zakaj? A zato, ker me je strah tega kako je svet zahteven do žensk? Če bom že predelala te občutke v sebi bo svet še kar naprej zahteven….moram priznati, da mi niti malo ni všeč kaj zadnje čase tu vse preberem, folk kratkomalo niti malo nima občutka za soljudi, kar neko pljuvanje po vsem kar jim pade na pamet, včasih res pomislim, da so nekateri na ta svet prišli zgolj “kvarit” in uničevat karkoli kadar imajo priliko…potem pa bodi srečen v takšni družbi oz najdi sebi primerno neko podobno mislečo in sensitivno osebo…pa saj to praktično ni možno, če večinoma vsi imajo neke motnje s samim seboj in se “zdravijo” po zgrešenih poteh.

@_zmedena_samica_

Ni vse tako slabo in hudo kot opisuješ. Osebno sicer opažam podobno, ampak nikoli ne obupam. Zdaj sem se naučila, kdaj dati oklep nase, ker žal te senzibilnost veliko stane. Meni so drugi pokazali, kako delati, da te ne pohodijo, da ne tolčejo po tvojih čustvih. Od “najslabših” ljudi sem se naučila največ. Vsak ima svoje poslanstvo, morda so nekateri na zemlji res za to, da mešajo meglo in povzročajo kaos:). Ampak to ni izgovor, da postaneš enaka in se jim prepustiš, da te usidrajo v svoj kalup.

Mislim, da tudi iz tega izvira strah, da bi jim postala podobna, enaka pa vendar po drugi strani ugotavljam, da je to ravno tisto, kar me najbolj “tepe” v življenju, ker se nočem podjamriti napačnim miselnim vzorcem oz pristopom, sicer oklep
že imam pa vendarle ga nočem uporabljati, ker mi le naredi lastno življenje prazno, enolično. Ja, res ni tako hudo, bo pa še slabše…

In bilo je že bolje pa smo jamrali… :)Zato ker potem prideš do tega, da ti tvoji občutki, ki se porajajo zaradi njih, niso verni tega truda, trpljenja, ko vidiš, da ti tej ljudje ne morejo nič, če jim ti tega ne dovoliš/dopustiš.
Zahtevni do žensk? Kaj pa vem, mislim, da ne dobijo od tebe nič česar jim ti ne bi želela dati.
Naj zahtevajo. Zakaj zahtevajo, zakaj od drugih zahtevajo, da so sami srečni? Drugi so izvor njihove sreče?
Ne verjamem, da se za dolgo da nekoga osrečit na tak način, zato nima smisla se sekirat za to, kot ne moreš bit nesrečen zaradi drugih 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da tudi iz tega izvira strah, da bi jim postala podobna, enaka pa vendar po drugi strani ugotavljam, da je to ravno tisto, kar me najbolj “tepe” v življenju, ker se nočem podjamriti napačnim miselnim vzorcem oz pristopom, sicer oklep
že imam pa vendarle ga nočem uporabljati, ker mi le naredi lastno življenje prazno, enolično. Ja, res ni tako hudo, bo pa še slabše…[/quote]

Oklep je nujno zlo:). Dolgo časa sem se temu upirala, češ nočem da me drugi spreminjajo, da moja čustva otopijo in prevlada led. Pa sploh temu ni tako. Samo ne dovolim si, da vsak stopa do mene, s tem si postaviš svojo ceno in drugim daš jasno vedeti, do kje so meje dovoljenega in razumljenega. Kar je dlje od tega, se enostavno distanciraš in znebiš negativne energije. Vedno sicer ne gre tako gladko, kdaj se je potrebno soočati z vsemi možnimi situacijami, a vendar s čustvi preudarno:).

Razumem tvoj strah. Zato pa ljudje razmišljamo o sebi, o tem kaj bi lahko še izboljšali, kje smo totalno zgrešili in upamo, da bodo v prihodnje naše odločitve bolj tehtne ter ne bo čutiti obžalovanja za karkoli. Podjarmiš se, v kolikor dopustiš, da obračajo tvoja čustva in zaradi tega lahko otopiš. Šele takrat življenje postane pusto in enolično, ker ne občutiš ničesar več, ostane le globoka praznina.

@On_

@Goldfish

hvala za vajine komentarje, dober občutek je ko me nekdo razume 😉

Končno ena zanimiva tema po dolgem času.

http://www.youtube.com/watch?v=4iF47M3YDlg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close