Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne ženske se oblačijo pretirano izzivalno..

Kakšne ženske se oblačijo pretirano izzivalno..

Genialna ideja! ☺☺☺

obatroje ☺
pa še preje gugl najde temo kot bi jaz natipkal naslov ☺

Bi na prvo žogo rekel, da izzivalne, ampak verjetno so to samo revice, ki hočejo prikriti kakšen manjko v psihi. Ženska, ki se zaveda, da je ženska, je lahko lepa tudi v premočeni raztrgani in zmečkani trenirki. Mogoče še bolj:-)) Velja tudi za preveč urejene.

Meni je pa grdo, ker v večini minice ali krila do kolen nosijo ženske, ki imajo noge kot HLODE in bele kot jogurt!

Tiste ta vitke, pa so običajno nosijo oprije kavbojke.
Jim ni treba kazati nog, ker tako ali tako dobijo dovolj pozornosti. Pozitivne. Brez zgražanja.

Meni je pa všeč, da se ženska zna urediti – ne pretirano, enako kot drugi tu ne prenesem preglobokih globokih dekoltejev, niti ne furam tega. A da bi se odrekla vsem petkam in krilom? Zakaj le?

Ker ste moški zafrustirani, ker se vaše ženske vedejo kot sive miši in se zaradi vaše posesivnosti niti ne upajo lepo obleči? Brezveznjaki, eni tipi, pogledali bi vsako urejeno, doma pa imeli sivo miš – da bi potem jamrali čez njo, češ kaka je in kako se je zanemarila.

V službi črna čipkasta obleka v celem zapeta do vratu. Na mestu dojk dva matematično popolna pol-kroga. To je direktorica sodišča srednjih let. Kaj pa boš na to rekel, avtor? Ne moreš vkalupit. Ima zelo vitko postavo in svoj stil in ni lahka in nič od naštetega 😉

Prava žena nikad ne vara, ali se uvjek sređuje kao da je spremna na to 😉

Ta odgovor je bil namenjen avtorju., ne tebi. Ampak ti se vedno uštuliš zraven in še v srbščini!

Ta odgovor je bil namenjen avtorju., ne tebi. Ampak ti se vedno uštuliš zraven in še v srbščini!
[/quote]

Ja sorry, ker sm tebe citirala in kaj zdej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close