Kakšne ženske se oblačijo pretirano izzivalno..
– pozornosti potrebne najstnice
– turbofolk pevke
– ločenke ali nesrečno poročene v krizi identitete
-“lahke ženske”
To je resnica, to nima veze z urejenostjo. Ko berem spodnje teme. Jaz rad pogledam urejeno žensko.
Ampak ženska je lahko zelo okusno oblečena tudi v hlače, obuta v čvlje z minimalno visoko peto, dekolte sploh ni treba da ima.
Ali pa recimo hlače, zgoraj pa minimalen dekolte..
Osebno preveč izzivalno oblečene ženske nisem nikoli jemal resno…V nobenem oziru, tudi službeno ne..
Ko vidim eno v 10 cm petah, mini krilo, si vedno rečem..pa kaj je to za ena šema..
Mislim, da to nima veze s samozavestjo, oz., na nek način ima, za te preveč izzivalno oblečene ženske sem vedno imel občutek, da jim samozavesti manjka, da prav hočejo, da jih vsak potreben tepec na ulici gleda in ima jezik do tal. Normalne inteligentne ženske ne rabijo tako nazorno razkazovati svojih atributov.
Mislim, da si malo falil point teme spodaj o oblačenju… Kar pa se seveda marsikomu rado zgodi;)
1. stilsko urejena ženska (pokrita prsa, lahko bi imela tudi nizke čevlje, ne nosi minike)
http://image.dhgate.com/albu_236572086_00-1.0×0/black-kahki-stylish-women-s-fashion-pants.jpg
http://blog.westfield.com.au/wp-content/uploads/pants2-440×662.jpg
http://media3.onsugar.com/files/2012/11/46/3/192/1922564/7c97bc39522cc815_ThreeimageTallskinny.xxxlarge_1/i/Celebrities-Wearing-Tuxedo-Pants-Winter-2012.jpg
2. preprosto oblačilo, namenjeno prostemu času
http://static.ddmcdn.com/gif/blogs/dnews-files-2013-02-woman-in-pants-660-jpg.jpg
Pogovor je tekel glede preprostih oblačil in mogoče oblačili ki so pikico drznejša a vseeno lepa in elegantna in niso odraz da je ženska lahka ampak da je urejena. To urejenost pa radi ljudje prevedejo na minike in ekstra visoke petke kar pa ni prav. Zato tale post.
lp
Ves svoj life nosim visoke pete, kratka krila (do kolen), pa se mi še ni zgodilo, da bi se mi nalimal en tak tip, kot opisujete – veste, da se idiot od tipa nalima na bejbo, mora biti na tej bejbi že od daleč vidno, da je boga na duhu in umu. Jaz imam drug problem – vsi se me na daleč ognejo, ker mi že iz obraza vidijo, da sem zmaj od babe…..
Poleg tega, naj mi en pove, kaj je izzivalnega na visokih petah? Spider, mogoče si bolj en meter pa žilet, pa te potem bejbe presegajo, a?
1. stilsko urejena ženska (pokrita prsa, lahko bi imela tudi nizke čevlje, ne nosi minike)
http://media3.onsugar.com/files/2012/11/46/3/192/1922564/7c97bc39522cc815_ThreeimageTallskinny.xxxlarge_1/i/Celebrities-Wearing-Tuxedo-Pants-Winter-2012.jpg%5B/quote%5D
takšne kombinacije izpadejo neizzivalno samo na ženskah brez nekih konkretnejših oblin, meni bi tričetrt jošk ven gledalo 🙂
Men pa srce zaigra ko vidim žensko ki se ne boji pokazati svojih čarov. Ja hudičq sej ste ženske imate lepe dolge noge ki v visokih petkah še bolj pridejo do izraza. Imate oprsja vseh oblik in velikosti s katerim se razlikujete od moških. Nikoli nisem razumel žensk ki skrivate svoje atribute. Pri moških pač domišljija deluje in s tem tudi pridobivate na egotu. Ma ni je čez lepimo urejeno žensko, pa sem že nekaj časa poročen. Včasih z mojo mal v hecu ocenjujeva pa je neverjetno kako moška domišljija razmišlja popolnoma drugačno od ženske
Kaj je zate mini krilo – tista pod rit ali tista nad koleni ali do sredin stegna?
Pa zakaj jih kar ne zadekaš in ne podaš navodila, da bodo po tvojem jusu? Saj ni treba gledati preveč komerciale, pa tudi ne preveč mladenk, ki si še niso dodelale kolen in riti, vratu in jošk.
Glej oblečenega človeka kot celoto, pa ti bo marsikaj bolj jasno. Lahko greš pa tudi med arabce, kjer bodo imele celo zalepljena usta.
Ko boš pa dodelal zakaj, ker je tisti površni, plehki razlog pač podan prvotnemu, bo pa še kaj odkril.
1. Turbo folk – ne glede na narodnost, vsak ustvarja svojo pozornost, moški niso izjema, ne glede na zvrst muzike, glasbe, kričanja, govorenja, mešanice itd. v glasbi,
2. moraš biti nesrečen, da si srečen, da govoriš o tistem, kar ti najbolj ostane v spominu,
3. težka, težko je relativen pojem, kjer subjektivno lahko presojata le dva, ki sta v subjektivnosti in pri tem objektivnost ne igra nikakršne vloge. Ima le pravico do izrazitve mnenja, kjer imaš možnost, da ga vprašaš, če je to le stereotip, ki ga žene. Ni pa nujno, da dobi odgovor.
So v treh točkah v vaših očeh same v eni osebi, ki jih obsojate, ker so vas prizadele. Je ponižujoče od vas odraslih, če ne znate razlikovati in pač zaradi vašega pohojenega ega s sočutjem obravnavate kar vso žensko populacijo.
Ne igraj se, niti s klasificiranjem, ker
vseeno pa, ne pozabi povedati, da onaniraš nad vsem tem, kar pizdiš. Zato poišči problem v sebi. Ali se ne obremenjuj z osebami, ki pač niso po tvojem jusu. Ker si hujši kot ženska tu na mon.
Taki posti in mišljenje vas delajo moškega, ter odraslega, še bolj odgovornega. Bravo za napredek.
Zopet neki ekstremi, pa saj je ženska lahko v kakšni lepi mini obleki in 10cm lepih petkah videti čisto lepa ne izgleda nič cipasto. Vi tukaj govorite o nekih ekstremih, ko se kot na zgornji ženski vidi tampon izpod tiste cipasto kratke majice/obleke ki jo nosi, ok to je res neokusno. Sama se dostikrat napravim v krilo, ja mini krilo zraven nosim karkoli včasih tudi škornje, petke, balerinke, nizke gležnarje, čez dam trenutno ko je dež trenčkot in čisto normalno izpadem, nosim dekolteje ne do popka seveda ampak da izgleda lepo. Ne maram oblek, srajc kjer sem zapeta čisto do vratu, tako se počutim zategnjeno, kot da ne morem dihati.
Mi je pa škoda da so slovenke po večini tako sramežljive in se skrivajo več ali manj za dolgočasnim jeansom in hlačami, saj obstaja še kaj drugega kot so hlače. Ampak mini-krilo in obleke takšne in drugačne imajo pri slovenkah nek “cipa” priokus izgleda preveč turbo-folk in pink-tv gledajo. Obstaja mnogo lepih umirjenih variacij kako ženska lahko izgleda dostojno tudi z mini obleko.
In to ni res da se na ženske z mini oblekami popajo samo kurbirji, kurbirji se popajo predvsem na določen “tip” karakterja ženske in ne na kos oblačila.
Podobno, le da ne nosim kril, ampak večno hlače, zadnja leta slim fit in min. 10 cm petke, enostavno zato, ker polepšajo nogo, odlično hodim v njih in pašejo na tako ozke hlače – neka srednja petka ne paše absolutno nikamor, vsaj meni je taka noga grda. Ja, nisem več zelo mlada, izgledam pa dobro, odlično in nihče me še ni označil za vulgarno. Moški me gledajo, približati se mi pa praktično nobeden ne upa. ženske pa … jasno, foušija na kvadrat.
In moje delovno mesto … ni tako slabo, ne. Magistra znanosti, odgovoren položaj, normam o oblačenju po “poslovnem protokolu” se pa ne uklanjam, ker želim ostati in izgledati ženska. So se navadili.
kar se pa tiče “cipizma” in limanja luzerjev in bla, bla … kolikor vidm, je to bolj odvisno od energije, ki jo izžareva ženska. Poznam en kup žensk, ki se niti ne ličijo, oblačijo obupno brez veze (celo grdo), nobenih petk, nobenih minic, pa slina dedcev kar teče od nje … Kar ženska želi 8ali zavedno ali nezavedno), to privlači. Oblačila s tem niso povezana.
Vprašanje kakšno mero samokritike ima človek. Izgledam odlično???? Jap, poznam en kup takih ki se imajo za ultra odlične, ampak klub visokim petam in opicanjenosti to niso. Vsaj ko se obrne in vidiš obraz…..[/quote]
Ko sem brala zapis ‘energija bo’ sem mislila, da je to nekdo pisal po mojem nareku, ker je to skorajda moja zgodba, identičen opis, tudi jaz nisem več tako mlada (skoraj 50) pa nosim visoke pete, slim hlače, in tudi mene moški gledajo, pa se mi ne želijo približati, saj slovim kot ‘sharf’ ženska, imam tudi jaz magisterij in tudi jaz razmišljam tako, da oblačila nimajo veze z osebnostjo.
Oblačim se tako, ker mi tako ustreza, ker se dobro počutim v ženstvenih oblačilih, ker mi to dobro dene.
Imam pa, kot tudi predvidevam ta moja ‘kopija’ tudi slabe dneve, obdobja, kdo jih pa nima?
S ponosom pa lahko rečem zase da zgledam dobro, odlično, zakaj pa ne, če to čutim in to živim?
Tudi jaz sem nekoč nosila pete, krila do kolen. Krilo do kolen lahko naredi žensko zelo ženstveno. še danes mi je to zelo všeč na ženskah. Pet nisem imela zelo visokih, tam 2 – 3 cm. Le toliko ,da je bilo, ker me je drugače noga bolela in nisem mogla hoditi.. Če vidim druge, ki nosijo zelo visoke pete, mi je zelo lepo.
Ni mi pa všeč ,da ima ženska odprt dekolte tako da se vse joške vidijo. Žal, to mi je ceneno in grdo. Poznala neko dekle, ki je bila tako agresivna s tistim dekoltejem, da smo jo vsi gledali tja (ženske in moški). In vsem je bilo neprijetno.
Vprašanje kakšno mero samokritike ima človek. Izgledam odlično???? Jap, poznam en kup takih ki se imajo za ultra odlične, ampak klub visokim petam in opicanjenosti to niso. Vsaj ko se obrne in vidiš obraz…..[/quote]
Te moram razočarat. Tega sicer ne počnem, tudi to zgoraj sem napisala, izrekla prvič – ker vem, ja, “hvala se pod mizo vala” in sem tudi sicer, pa če verjameš ali ne, bolj zadržane “sorte” (kar nima veze ne z oblačenjem, ne stilom, ne samozavestjo, ne … oblačim se zase, ker se tako dobro počutim), a moj obraz je pa dejansko najlepši del telesa. A kaj ko spet ne bom o tvojem okusu … uporabljam namreč ličila… Ojoj, a je res tako hudo sprejet, da nekdo pa tudi objektivno gledano izgleda dobro? Jaz z veseljem to priznam za marsikatero, nimam s tem težav, če katera izgleda super in boljše kot jaz. Tudi na glas pokomentiram. A jo moram ubit, ponižat, da slučajno ne bi?
In takole ti bom rekla, drugim se zdim veliko lepša, kot mislim sama zase. Ok?
energija bo, ne sekiraj se to je mentaliteta slovenije tukaj se ne smeš nič pohvaliti ali da si ponosen, samozavesten uffa bolje da ne se bodo takoj nate spravili. V sloveniji moraš biti ponižen, povprečen, malo debel, s povprečnim frisom samo takrat si pozitivno sprejet drugače te pa hočejo sprcati.
Sama isto nosim petke in se ličim že od kar pomnim in sem ponosna na svoje telo in obraz.
Spider, tole temo bi moral dati na ŽM čvek. :)) Če v službi vidim takšno žensko pomislim najprej na:
– napredovati želi po hitrem postopku, nima pa nobenih znanj in sposobnosti,
– tekmuje z drugimi ženskami, ker ji manjka samozavesti,
– v zakonu, vezi ji hudo škriplje, pa išče ljubimca. 🙂
Naj kar nosi pretirano visoke pete – hrbtenica ji bo kmalu hvaležna.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://1.bp.blogspot.com/_cJlpHAZm1_o/TD4Zojoet5I/AAAAAAAAFkQ/ges3XDWTrCM/s1600/whoops.jpg[/img]