Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšne začimbe gredo v pasulj?

kakšne začimbe gredo v pasulj?

kuham ga ravnokar, zadnjič mi je super ratal pa se ne spomnim kako….

paradižnikova mezga,čebula,česen,paprika,poper in sol.seveda tudi nekaj suhega mesa ne sme manjkat.

lovrov list!

mi imamo radi še malo bazilike

veliko česna!

v pasulj se ne daja nič razen: čebule, česna, rdeča paprika(mleta),sol ,nekaj suhegain nobena mezga itd………………..

hvala

mejdun, kuhala sem ga 2,5 h, fižol celo noč namakala pa še ni bil kuhan!!!!!

niti noter in lupina je bila pretrda, koliko na koncu solite pasulj?

in če ga na koncu, ali ni potem fižol ko ga pregrizneš še vedno neslan omaka pa slana?

hvala

Odgovor na objavo uporabnika
pasuljce , 28.09.2006 ob 04:27

hvala

mejdun, kuhala sem ga 2,5 h, fižol celo noč namakala pa še ni bil kuhan!!!!!

niti noter in lupina je bila pretrda, koliko na koncu solite pasulj?

in če ga na koncu, ali ni potem fižol ko ga pregrizneš še vedno neslan omaka pa slana?

hvala

Ja.Brnbrn

Pri meni  od začimb tudi obvezno sladka in malo pekoča dimljena paprika.

Če imaš ekonom lonec na pritisk, prej drugič skuhaj najprej fižol v njem – tako bo zagotovo dobro kuhan tudi znotraj, ne odlij vode  v kateri se je kuhal v lijak,  ker je v njej škrob iz fižola, jo prihrani in uporabi za zalivanje in za dokončanje pasulja.

Alaria, 12.06.2024 ob 13:50

Če imaš ekonom lonec na pritisk, prej drugič skuhaj najprej fižol v njem – tako bo zagotovo dobro kuhan tudi znotraj, ne odlij vode  v kateri se je kuhal v lijak,  ker je v njej škrob iz fižola, jo prihrani in uporabi za zalivanje in za dokončanje pasulja.

@pasuljice

Alaria, 12.06.2024 ob 13:53

@pasuljice

LOL, sicer je gor privlečena tema stara kar 18  let in verjetno je v tem času avtorica postala že Masteršefica v kuhanju pasulja 🙂 🙂 🙂

Amak pasulj pa paše seveda jest tudi v 2024 🙂

Fant za pasulj, čebula, česen, paprika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close