Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kakšne vložke?

kakšne vložke?

Imam izredno močne menstruacije, posebej ponoči, zato me zanima kakšne vložke si naj nabavim, oziroma s čim vse naj se zavarujem da ne bo”šlo čez” hlačke?
Mislim, za znoret.

Hvala!

sama sicer nimam močnih menstruacij in mi navadni zadostujejo, če je bilo kdaj slučajno kaj hujše (po porodu nek čas) sem uporablala nočne in so bili več kot dovolje.

Vem pa da kolegica, ki ima zelo močne menstruacije za ponoči kupuje v trgovini vložke, ki so prvotno namenjeni inktotenci in definitivno zdrži 🙂

Imela nočna vložke,tiste full velike,pa je vseeno premočilo.Tko da sem se ponoči 2-3 x vstajala in menjavala

Poskusi še s tistimi hlačkami, ki so namenjene zaščiti – ne vem kje jih prodajajo, se pa spomnim, da sem jih imela še v srednji šoli tako da najbrž danes tudi še obstajajo. Jaz, če je kdaj res hudo, kombiniram tampone in ta velik Always. Mogoče si še zjutraj, preden vstaneš, poravnaj vložek, ker ga med spanjem stisneš, ko pa vstaneš pa vse naenkrat steče in gre čez rob zato, ker je vložek ves zgrbančen. Vsaj pri meni je tako, zato si zjutraj najprej vse skup “iz riti potegnem”, hehe.

Danes sem imela enega nočnega, dva navadna Vir čez in je bilo za v pranje vse, od hlačk do pižame, dveh rjuh, ki jih imam da zavarujem vzmetnico, potem ko sem vstala se je vlilo na copate, na tla…((……nevzdržno je tole:(

Imela sem tudi že ta velike plenice za starejše, pa vseeno, ne zadrži:(

pojdi v lekarno, tam imajo nešteto vrst ravno za take kot si ti..še prijazno ti svetujejo..

O boga, to pa res grozno.
Poskusi še s tistimi hlačkami, kot ena pravi gor. Samo to so bolj plastične hlačke… po mojem ne dihajo..

Kadar sem imela zelo močno menstruacije, sem si ponoči vstavila tampon in zraven še nočne vložke.

meni to ni pomagalo. Tampon je prilezel ven v skoraj 10x večji velikosti in potem dalje….

No, nasveti bodo tudi meni prišli prav. Imam enake probleme kot avtorica ponoči. In tudi tisto, da bolečine med menstruacijo po porodu minejo, je navaden nateg. Trenutno sem še na porodniški, ko pa bom šla nazaj v službo pa ne vem, kako bom s telimi vložki poštimala stvari, saj moram doma zarad močnih menstruacij večkrat na dan pod tuš:(

Camelia maxi nočni, v mullerju. So dolgi, široki, debeli

Jaz uporabim tiste Vir extra, ali kaj so. Uporabim pa dva, tako da vecjega podaljsam z manjsim- nazaj. Seveda ga ponoci menjam. Z leti se je izboljsalo to, da je kriza samo eno noc.

jaz imam tudi full močne menstruacije. Prej sem uporabljala samo vložke, ta največje always ali pa ene full dobre, z dolgimi krilci, ki sem jih kupila v Trstu., pa mi je kdaj šlo tudi na rjuho oz. enkrat na vzmetnico. Potem sem prešaltala na tampone o.b. (ta najbolj vpojne), za vsak slučaj pa dam še vložek (so v modrem paketku, iz Eurospina) in spim večji del noči.

Jah, potem pa samo spodnje hlače, za katere vzameš v zakup, da jih boš dnevno prala in plenico za inkontinenco, nad rjuhe plenično podlogo (tista za previjat dojenčke na njej) in zraven postelje eno posodo, ki so jo zjutraj nastaviš pod rit, da glavnina steče notri. Si ne predstavljam tako močne menstruacije in se mi kar smiliš. Če je res hudo, so mogoče alternativa kontracepcijske tabletke, ker po njih sigurno ne boš tako močno krvavela. Vem, da je kemija, ampak včasih drugače ne gre. Saj moraš bit čist anemična.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close