Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne so cene apartmajev na Hrvaškem

Kakšne so cene apartmajev na Hrvaškem

Smem vprasat kje tocno na Losinju pa dobite app.za  tako ceno????

Lp in hvala

Meseca maja Istra za 3 osebi blizu morja za 30 na noč. Začetek avgusta za 2 osebi tik ob morju Istra 50 eur na noč. Se najde po taki ceni samo jas rezerviram že takoj januarja.

cene so res kar nore…10.000 Eur za 2 tedna

Kar se kontejnerjev tiče, no mobilnih hišk, potem od nekje 2020 naprej opažam, da je Hrvaška med najdražjiimi destinacijami! Ceneje dobiš celo npr. na Sardiniji, ki je bila tradicionalno ena izmed dražjih destinacij v Mediteranu. Tako da je kar za razmisliti. V visoki sezoni že nekaj let ne hodim več na Hrvaško.

Appartma ob morju, 2 spalnici, velika kuhinja z jedilnico (pečica, pom. stroj, indukcija), kopalnica banja, bide, školjka, pralni stroj, terasa, 4 stopnice do vode, zunanji tuš, ležalniki….110/na noč v juliju, 4 osebe. Pašman, že 10 let. Vrhunsko! Našli pa tako, da smo bili najprej v enem drugem app, potem sva z možem ogledovala okoli, si zabeležila, jim pisala že v juliju za naslednje leto in uspelo je.

Odgovor na objavo uporabnika
Leeleenpr, 04.03.2024 ob 06:18

Čn, 02.03.2024 ob 15:47

Pod 100 EUR ni nič, tudi če direktno najdeš. Razen kakšna plesniva luknja. Pa pazite je treba pri Facebook ioglasevalcih, da so res lastniki, veliko je fejk profilov in taki ki iščejo poceni (ob plaži za 90 EUR) plačajo 300 EUR in nikoli ne vidijo app.

Za manj kot sto evrov na noč dobiš v južni Dalmaciji čisto spodoben apartma. Ne ravno Instagram luksuzna, ampak dovolj prostora, čisto in funkcionalno.

Da najdete za ta denar v Istri ali Kvarnerju, vam pa ne verjamem, razen če ste v žlahti. Zakaj bi kdo služil pol manj, kot bi lahko? A vi tudi v službi šefu pol plače nazaj daste?

Točno tako je. V Istri Kvarnerju ne najdeš za tak denar, lahko pa najdeš na otokih v južni Dalmaciji … Dalmacija ima nižje cene.

Anonimno 5782, 04.03.2024 ob 13:30

Meseca maja Istra za 3 osebi blizu morja za 30 na noč. Začetek avgusta za 2 osebi tik ob morju Istra 50 eur na noč. Se najde po taki ceni samo jas rezerviram že takoj januarja.

Razen če ste frendi. Poznam cene v Istri , tam je studio za 70-80 EUR

Na apartmanija.hr vsako leto najdem kjerkoli si zamislim v Dalmaciji za dve osebi od 45 do 55 EUR…

Otok Šolta, apartmaji za 4 osebe, 150 m od plaže. Cena v Juliju in Avgustu 75€.

Hiša s štirimi apartmaji in pretežno slovenski gostje.

Nekaj imamo še prosto.

Če koga zanima naj v googlu poišče mojo št.

Jaz imam precej dražje, sicer lep prenovljen app, dve spalnici, ampak 400 m od morja, Kvarner. Cena 120 EUR. Oddajati pa začnem kasneje , ne sedaj , ko bi vsi čim ceneje . Polno imamo pa vsi julija in avgusta . Eni imajo dumping cene, pa vse polno ze januarja. Meni je to brez veze, začnem oglaševati aprila, maja, ko je že v večini polno.  Samo prvo leto ko sem bila neizkušena,sem oddala januarja. Sedaj cenik oblikujem šele aprila. Takrat so možne rezervacije, ne prej.  Ena moja kolegica ima mobilne hiše, par jih drži prazne čist do konca in takrat ceno navije.

Samo za prespat?100 eur  zelo drago..

Lani sva se z lastnikom apartmajev s katerim se poznava že nekaj let pogovarjala glede cen in podražitev… Bil je popolnoma iskren pogovor v katerem je rekel, da ne razume takih  podražitev najema apartmajev drugače kot pohlep in požrešnost. Na moje vprašanje kateri stroški so se povišali je odgovoril elektrika, ampak ne toliko kot odvoz smeti, ker jim zaračunavajo za enake količine kot za sezono, čeprav izven sezone je zelo malo smeti. Vse te podražitve pa niso niti približno take kot hočejo nekateri dvigovati cene najemu apartmajev.

Tako, da nategujejo in lupijo tiste, ki lahko. Če mi to pove lastnik apartmajev, mi pove vse.

Dokler imam oddane vse mobilke po 220-280, jih bom za toliko tudi oddajala. Še vedno ste jih slovenčki razgrabili.

Aja postavili smo pa 4 mobilke – z eno delam letno caa 18-20k.

5k pavšal s stroški.

500 eur amortizacija.

Loš, 02.03.2024 ob 15:04

Apartma za 4 osebe na Lošinju avgusta tudi 100 eur. Vsa oprema, terasa, 100m od morja.

Poceni, precej poceni.

Mimogrede, v slovenskem nselju Bučanje v Nerezinah so čez poletje vse kapacitete rezervirane – oddane…

NesramnaResnica, 07.03.2024 ob 12:06

Lani sva se z lastnikom apartmajev s katerim se poznava že nekaj let pogovarjala glede cen in podražitev… Bil je popolnoma iskren pogovor v katerem je rekel, da ne razume takih  podražitev najema apartmajev drugače kot pohlep in požrešnost. Na moje vprašanje kateri stroški so se povišali je odgovoril elektrika, ampak ne toliko kot odvoz smeti, ker jim zaračunavajo za enake količine kot za sezono, čeprav izven sezone je zelo malo smeti. Vse te podražitve pa niso niti približno take kot hočejo nekateri dvigovati cene najemu apartmajev.

Tako, da nategujejo in lupijo tiste, ki lahko. Če mi to pove lastnik apartmajev, mi pove vse.

Se strinjam s tem lastnikom.

Ljudje (nekateri lastniki) so dobesedno PONORELI.

Ni direktne povezave, pa vendar:

Nekdo v najstrožjem centru Ljubljane, meščansko stanovanje v tretjem nadstropju tronadstropne meščanske hiše, petsobno stanovanje površine 115 kv. metrov, največja soba 28 kv. metrov, hoče za stanovanje 700.000 evrov.

Torej več kot 6.000 evrov kvadrat. In nisem čisto prepričan, da ne bo dobil kupca…

V omenjenem slovenskem naselju Bučanje (Nerezine), pa je bila prodana pred manj kot letom dni hiška s 60 kvadrati površine za 300.000 evrov, govori pa se, da bodo od zdaj naprej ponudbe za tako kvadraturo med 400 in 500.000 evrov.

Moje osebno menenje je, da imajo eni pač tak visoke letne dohodke/donose, da jim ni noben problem dati 100.000 evrov več od realne cene…

Kakšen boolshit.ne gre za pohlep. Danes je apartma za kupiti 200.000-300.000 EUR. Skladno z ceno nepremičnine raste tudi najem. V Ljubljani je tudi najem zrastel v zadnjih 3 letih 100%, pa imajo eni stanovanja od prej, eni so ga dobili po Jazbinšku. Pa imajo vsi enake cene.  Apartma za najem v Kranjski gori je dražji kot pa nekje v neturističnem mestu, je tako? Hrvaška drugače sploh ni draga, poglej raje kakšne so cene v Kranjski Gori, vse po 200 EUR/noč, pa nikakav apartma.

Kranjska Gora je draga, ker lahko navijajo cene zaradi ekskluzivnosti. Pač, Kranjska Gora je samo ena in ponudba je taka, kakršna je. Če bi imeli 50 Kranjskih Gor, kot imajo Hrvati obmorskih mest, potem bi si lahko take cene zataknili za klobuk. Sedaj pa jim stvari furajo, ker vseeno najdejo dovolj cepcev, ki jim to plačajo.

ponudba povpraševanje

dooos, 07.03.2024 ob 14:42

Kranjska Gora je draga, ker lahko navijajo cene zaradi ekskluzivnosti. Pač, Kranjska Gora je samo ena in ponudba je taka, kakršna je. Če bi imeli 50 Kranjskih Gor, kot imajo Hrvati obmorskih mest, potem bi si lahko take cene zataknili za klobuk. Sedaj pa jim stvari furajo, ker vseeno najdejo dovolj cepcev, ki jim to plačajo.

Samo v sloveniji so cepci tisti, ki nekaj imajo….

Ko so se začele razprodaje v Bučanjih je svak preko podjetja, ker je ravno bil pri koritu, kupil 3 hiške za 30k na eno. Obnovil. Daje v najem. Ponavadi ima že novembra zaarane za celo naslednjo sezono s tem, da najem manj kot 10-14 dni ni možen. Za posamezno hiško mu ta hip ponujajo 200k.

Hrvaška je še vedno poceni. Tudi če dražijo, koliko pa dražijo Slovenci? Pa za kakšne grde apartmaje , vse staro .

Greta697, 07.03.2024 ob 15:30

Hrvaška je še vedno poceni. Tudi če dražijo, koliko pa dražijo Slovenci? Pa za kakšne grde apartmaje , vse staro .

Mobilna hiška za 2 tedna 10k eur..to zame ni poceni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close