Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšne raztezne vaje, če želim v prihodnosti narediti špago?

Kakšne raztezne vaje, če želim v prihodnosti narediti špago?

Če se kdo kaj na to področje spozna, me zanima, kakšne vaje so potrebne, če želim v prihodnosti narediti špago? In v kakšnem času je pri 25ih mogoče narediti špago? Koliko časa bi tako realno bilo potrebno vaditi. Če mi recimo zdaj kakšnih 40cm pri ženski špagi manjka.

avtor 001 na take teme odgovarja:

“Draga gospa. Lahko ste zelo srečni, da nimate drugih resnih problemov, in se lahko ubadate samo s pričesko (špago), ki je, kot kaže vaša glavna življenska skrb.”

Kdo pravi, da nimam drugih problemov? Tudi meni bi prišlo prav par milijonov na računu, tudi jaz bi kdaj cel dan najraje v postelji preležala, pa ga žal ne morem, tudi jaz sem kdaj vsega naveličana in tudi jaz imam svoje probleme.

Ampak kaj bomo vsi utrujali s svojimi problemi? Problemi so za to, da se jih reši in jih bom reševala drugje, ne pa na MONu.
Tu me pa zanima, če se kdo kaj na gimnastiko spozna, kako bi jaz do špage prišla, čimbolj zdravo in pravilno?

Ej, se popolnoma strinjam s tabo.

Večkrat daj noge narazen, pa bo šlo.

http://www.fitsugar.com/How-Do-Splits-3551904?slide=1

Podobnih nasvetov imaš na internetu malo morje, V googla napiši “how to do splits” ali pa “stretch excercises splits” in podobno….

Zakaj pa bi rada naredila špago? Kar tako ali je kakšen razlog zadaj, ker mi je tko no, malce smešno, da bi se pri 25 letih lotila delanja špage.

Zdaj vprašanje, če boš do tega sploh prišla, 40 cm je kar veliko in če do sedaj nisi delala kakšniih posebnih razteznih vaj, oz. nisi preveč razmigana, bo šlo počasi in vprašanje do kam.

In še enkrat, zakaj za vraga?

no jaz jo z lahkoto naredim samo sem jo naredila ze pri treh letih in jo skoz od takrat vadim.zato pri petindvajsetih nevem…….v našem plesnem klubu jo že vse znajo ampak res že vse zelo zelo dolgo trenirajo.za spago moras biti kar gibcen ce nisi najbolj ne vem ce bo lahko slo.

lep uspeh pri treniranju spage
drugace pa imate vaj za raztezanje malo morje na spletu!!!!!!!!!!!!!!

priporočam da grš vsak dan tečt za ene 20-30min glih tok da se fajn ogreješ nato pa nared še ene 20- 30 min vaj za raztegovanje, največ poudarka dej na raztegovanje nog in pomoje ti bo v ene 4-5. mescih če ne še prej uspelo…
samo imeti moraš disciplino in to delat dejansko vsak dan brez izgovorov…

za use une k pravite da je to nemogoče pri 25. letih lahko sam rečm da ste smotani in po vsej vrjetnosti debeli in se ne ukvarjate s športom NIČ… zato tudi ne razumete kok se da s pridnim delom pri kateri koli stvari dosežt, v temu primeru govorimo o športu. začnite športat in počutili se boste bolje…

“If you can believe it, the mind can achieve it.”

Zivjo,

tako kot je ena priporocala pojdi iskat pod angleskimi besedami, tam ni taksnih idiotskih butastih odgovorov kot je prvi odgovor…mislim kaksna neumesna izjava…to lahko dozivis samo pri omejenih slovencih…torej napisi v google v anglescini, priporocam pa se tale video: http://www.youtube.com/watch?v=qZTGgEWPbLk

Sicer je že stara tema.

Sam sem iskal vaje za pot do špage in sem se nasmejal, ko sem prebral. da je starost 25 let visoka za začetek špage.

Kaj boste rekli potem za mene? Naslednje leto bom star 60 let in sem se tega lotil pred enim tednom. Bomo vidli do kam pridem. Verjamem da mi bo uspelo.

Da vam ni sram lenuhe kako lahko človeku v štartu potolčete voljo. Jaz sem star 28 in sem začel z špago pred pol leta in sem bil ne razgiban. sedaj sem v pol leta izubil 12kg maščobe in ima sixpack ko so vsi govorili da nikoli. in naredim moško špago!!!! treniram 4x na teden !!!! Fu*k you haters 😀

Živjo, prav nič ni narobe če si pri 25 letih zastaviš cilj, da naredis špago. Res je, na internetu je veliko vaj, morda če boš youtube vpisala Anna Mcnulty, ti bo vrglo neko youtubarko ki je zelo gibčna in se ukvarja s snemanjem vaj za izboljšanje špag. Jaz se trudim eno leto z žensko špago in končno mi je uspela. Razteguj se vsak dan in seveda ne obupaj. Upam, da sem ti pomagala

A moški lahko dela tudi žensko špago in obratno?

Seveda, da jo lahko dela, zenska in moska spaga se vbistvu rece brez razloga. V anglescini je front split (zenska spaga) in midle split (moska spaga). Tako, da res ni nobenega razloga, da ne bi mogel delat zenske spage ce si fant

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close