Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne pa so vaše izkušnje z GO OPTI?

Kakšne pa so vaše izkušnje z GO OPTI?

Berem zelo negativne izkušnje z njimi. Jih je kdo vzel za prevoz? Vaše izkušnje?

kolega se ji od časa do časa poslužuje, pa je kar zadovoljen z njimi…rabi pa onega na koprskem koncu

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Iz Celja do Benetk (Treviso) in nazaj, čisto OK.

Držali so se ure, v Celje mi ni bilo treba iti, so me pobrali po dogovoru na AC izvozu za Velenje (njim 30 m ovinka, za moj prevoz 2×10 km manj vožnje, iz SG žal ne vozijo).
Tudi za nazaj vse OK, me je šofer s tablo iskal na letališču, ker mi je crknila baterija 🙁

Skratka, ko bom spet potrebovala tak način prevoza, se bom spet odločila za njih.

kar nekaj znancev jih je koristilo, na zadnje pa moja hči 14 dni nazaj. vsi zadovoljni.

Uporabil dvakrat, iz LJ, nobenega problema, korektno. Bom še, ker se mi res zdi neumno plačevat parkinge na letališčih.

Tudi zadovoljna, vse korektno, točno, in še poceni da mi ni treba plačevati ekstra še za na pot do letališča.

Osebno sicer nisem potovala z njimi, ker grem vedno z Vamotamo, ker me pridejo iskat na dom brez doplačila.
Ima pa znanka obupno izkušnjo z njimi.
Najprej so ji brez debate prestavili odhod na kasnejši čas, tako da bi s težavo ujela avion. Po težkem prepričevanju so potem pristali na drug termin, da ni bilo tako na tesno. Poleg tega so v kombi vzeli 1 potnika več kot je sedežev, tako da so se stiskali kot sardine.

koristila zadnjic prvic, zelo zadovoljna, v trstu sem zapisala uro pol h po pristanku in so nas takrat po rali, fajn udobna voznja, prijazen voznik, same pohvale, se bomo koristlo definitivno.

Koristila že petkrrat, samo dobre izkušnje – dvakrat Ljubljana Benetke in nazaj, dvakrat Ljubljana – Munchen in nazaj, enkrat Ljubljana Dunaj in nazaj.

Ne grem več z njimi. Nori voznik, imel telefon skoz v roki, divjal…. skratka bil sem prvič in zadnjič . Je toliko drugih prevoznikov da rajši zberem drugega.

Samo dobre.

Zadnji dve leti obiskujem sina, on prihaja večkrat na leto domov, tako da kar precej letimo. Enkrat GoOpti ni imel več prostora, smo prepozno delali rezervacijo, drugače se vedno poslužujemo tega načina prevoza do letališča. Jaz že stara, lapasta:–))) cel čas vožnje..veliko ur torej..klepetaš s potniki, voznikom..

nobene slabe izkušnje. Se vidi, da so privat firma in ne državna uprava.

Super so. Letos ze 4x potovala z njimi, VSE ok in v skladu z dogovorom.

lep pozdrav.zgodilo se je v torek 16.4.2024  okoli 14h na letališče Malpensa v milanu.z prijateljem sva okoli 12.30h priletela iz portugalskega porta in imela plačan prevoz z GoOpti jem do kranja.center GoOpti nama pošlje sporočilo na mobitel da je predviden odhod kombija ob 14.15h iz terminala 1,midva pa sva izstopila iz letališke stavbe na terminalu 2.cez cesto zagledala tablo terminal1 in na tabli narisan avtobus.smatrala sva da bo kombi ustavil tam.ob določeni uri naju klice voznik in nama arogantno pove da naju čaka na terminalu 1.prosil sem ga naj nama pomaga da ga ne najdeva on pa odgovori da pobira samo na za to določenem mestu in da ne bo več čakal dolgo.bila sva zmedena in nisva vedela kaj se pravzaprav dogaja.vtipkava navigacijo in ugotovila da je dejansko ta terminal 1 4.8km oddaljen od terminala 2.v naglici sva hotela celo vzeti taxi ,vendar nama je prijazni voznik taxija razložil da imava pri tabli terminal1 brezplačen avtobus.pocakava ta avtobus in se odpeleva proti terminalu 1 med vožnjo poskusim poklicat tega voznika vendar se on ne oglaša več,ko prispeva na cilj ugotovila da GoOpti kombija ni več .ponovno kliceva voznika na njegovo številko vendar brez uspeha.ob placanem prevozu caa100e na osebo naju je nemočna in utrujena ta baraba pokvarjena pustil 550 km od doma.sokirana od dohodka in v razmišljanju kaj se nama je pravzaprav zgodilo sva začela mrzlično iskati drug prevoz.po agoniji in štirikratnem preseganju na vlaku sva se z zadnjimi močmi ob 11.30 ponoči pripeljala do Trsta,kjer so naju pobrali prijatelji ki so prispeli iz kranja.nikjer v telefonskem navodilu ni bilo omenjeno da se Morava prepeljavat 5km,tako da se nama kaj takega niti sanjalo ni.sokirana in ponižana sva se ob 1.30ponoci vrnila domov.vznik je po dostopnih podatkih nek Boštjan c.,podjetje ki opravlja storitev za GoOpti pa iz novega mesta z nekim albanskim imenom.toliko o kvalitetni GoOpti storitvi.

O nadalnjem postopku bova razmislila po pogovoru ki ga bova te dni opravila z odvetnikom .neglede kako se bo končala ta zgodba vem,da se z takim primitivizmom v življenju ne bova več ukvarjala na jaz ne moj prijatelj,najbolje pa da na podlagi te zgodbe kar sami ocenite kvaliteto GoOpti storitev

Z lepimi pozdravi Miloš in Matej.

go opti bi morali prepovedat. toliko slabih zgodb sem slišala, da groza. tudi jaz imam dve zelo negativni izkušnji. go opti, nikoli več. in vsakemu povem dalje, kaj se mi je zgodilo. absolutno jih NE priporočam!

Jaz pa imam same pohvale. Super prevoz in se ugodno.

Ja to da odsvetujem te njihove do kraja podle poteze je ta moment vse kar lahko storim,vendar se najina zgodba tu ne bo končala.

Jaz pa imam tistih nekajkrat kar sem jih koristil izjemno dobre izkušnje – do sedaj sem z njimi vedno potoval na relaciji Maribor – letališče Dunaj. Vedno so bili ob dogovorjeni uri na dogovorjenem mestu, obveščanje z SMS-i je bilo vedno brez napak,  vozniki so bili vedno vljudni ampak ne vsiljivi, rezervacijski sistem preko spleta pa je hiter in preprost za uporabnika – iz moje strani same pozitivne izkušnje. Res pa je, da sem do sedaj tudi jaz  inel srečo in se mi ni nikoli nič prej zakompliciralo- npr. nikoli ni imel moj let zamude; zato sem lahko bil lahko točno na dogovorjenem mestu; pa tudi letališče Dunaj mi je domače (bolj od Brnika) in vem kje je kaj in se zato nisem “lovil” z iskanjem lokacije.

Velikokrat v preteklosti sem že koristila njihove prevoze in bila zadovoljna, zadnje čase pa izgleda imajo krizo. Nazadnje se mi je zgodilo, da je bil voznik nervozen, vmes imel privatni postanek/opravek in ni upošteval varnostne razdalje. Po desni na avtocesti je prehiteval in se izsilil med dva avta na prehitevalnem pasu. Po komentarju, da se nam ne mudi in raje prispemo živi 5 min kasneje, smo nazaj dobili neprijazen komentar. Ena bolj neprijetnih izkušenj, saj je bila vožnja zelo napeta, kar se s takšnim prevoznikom ne sme zgoditi.

Vedno zadovoljna. Uporabljam že leta. Ljudje ki se pritožujejo običajno vzamejo najcenejše variante in potem norijo ko morajo ure in ure čakati. Čeprav že ob rezervaciji to veš.

Ko tole prebiram, v bistvu je vse odvisno od šoferja. Ni rečeno, da so vsi šiptarji slabi eni so verjetno tudi uslužni. Torej Go opti mora biti pozoren s kom sklepa zaposlitev.

zdravo

gre za najsabšega prevoznika ki bi ga lahko izbral, in sicer imeli smo dogovorjen prevoz ob 12.15 iz Benekt in zaradi večurne zamude smo jih pravočasno o tem obvsetili in so se odpljali naprej zaradi drugih dogovorjenih potnikov, povsem razumljivo in je šofer povedal, da se bo dogovoril za možno rešitev o tej rešitvi ni bilo ne duha ne sluha, klicali smo urgentni center javil se ni nihče pa smo zopet poklicali šoferja in je rekel, da so nas skušali kontaktirati, nobenega obveščanja in nič nakoncu so nam pa lahko poslali to, da se moramo zdaj organizirati sami. Nobenega kritja stroškov plačano pa vse za pot tja in nazaj.

GoOpti hvala za tvojo nesposobnost 🙂

Lahko rečem, da se z Go opti prevozom ne bom vozil nikoli več. Prejšnji teden sem priletel iz Brazilije preko Lizbone do Benetk – letališče Marco Polo. Ker mi je slovenska SIM telefonska kartica zablokirala, sem kupil na letališču italijansko ( 80€ ).Takoj sem poklical Go opti in dobim odgovor, da so mi že poslali informacije o odhodu na telefon. Ponovno jim razložim, da tega sporočila nisem prejel, ker mi telefon ni deloval. Mi sporočijo, da me bodo pobrali ob 13.uri. Na dogovorjeni lokaciji sem bil 15.minut pred 13.uro, a prevoznika ni in ni bilo.Ob 13.30 pokličem ponovno kaj se dogaja. Dobim aroganten odgovor, da je bil prevoznik na lokaciji in da je že odšel. Na lokaciji ga ni bilo, sem ga čakal cca 45.minut, a ga sploh ni bilo. Po telefonu prosim, da naj pride voznik nazaj in me pobere na letališču, a dobim ponovno aroganten odgovor, da jih stvar ne zanima. Laž na laž. Ker sem bil po celotnem letu iz Brazilije kar malce utrujen, jim ” zagrozim ” z odvetnikom in stroškom spanja v Benetkah, a jih to ni niti malo ganilo. No, na koncu sem prišel v Ljubljano s Flix avtobusno linijo. Lahko rečem samo to, da na celotnem tri tedenskem potovanju po Braziliji nisem imel nikakršnih težav, ko se pa vračam s tem prevoznikom, pa katastrofa od odnosa do potnikov.

Prevoznika na letališče sploh ni bilo, poleg tega pa so se mi še upali lagati v obraz.

Odsvetujem vsakomur, da uporabi prevoz Go opti.

Katastrofa od odnosa do strank.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5013, 28.09.2025 ob 12:38

Lahko rečem, da se z Go opti prevozom ne bom vozil nikoli več. Prejšnji teden sem priletel iz Brazilije preko Lizbone do Benetk – letališče Marco Polo. Ker mi je slovenska SIM telefonska kartica zablokirala, sem kupil na letališču italijansko ( 80€ ).Takoj sem poklical Go opti in dobim odgovor, da so mi že poslali informacije o odhodu na telefon. Ponovno jim razložim, da tega sporočila nisem prejel, ker mi telefon ni deloval. Mi sporočijo, da me bodo pobrali ob 13.uri. Na dogovorjeni lokaciji sem bil 15.minut pred 13.uro, a prevoznika ni in ni bilo.Ob 13.30 pokličem ponovno kaj se dogaja. Dobim aroganten odgovor, da je bil prevoznik na lokaciji in da je že odšel. Na lokaciji ga ni bilo, sem ga čakal cca 45.minut, a ga sploh ni bilo. Po telefonu prosim, da naj pride voznik nazaj in me pobere na letališču, a dobim ponovno aroganten odgovor, da jih stvar ne zanima. Laž na laž. Ker sem bil po celotnem letu iz Brazilije kar malce utrujen, jim ” zagrozim ” z odvetnikom in stroškom spanja v Benetkah, a jih to ni niti malo ganilo. No, na koncu sem prišel v Ljubljano s Flix avtobusno linijo. Lahko rečem samo to, da na celotnem tri tedenskem potovanju po Braziliji nisem imel nikakršnih težav, ko se pa vračam s tem prevoznikom, pa katastrofa od odnosa do potnikov.

Prevoznika na letališče sploh ni bilo, poleg tega pa so se mi še upali lagati v obraz.

Odsvetujem vsakomur, da uporabi prevoz Go opti.

Katastrofa od odnosa do strank.

Ocitno cisto odvisno od soferja, veliko jih vozi na s.p. Do zdaj nobenih slabih izkusenj, vse kot dogovorjeno. Una zgoraj pise, da nobenih stroskov povrnjenih, ampak za to lahko placas zavarovanje posebej, to je cca 5€. Se je pa zgodilo, da smo vsi cakali kakega potnika tudi 1 uro, ker mu je let zamujal. Se pravi 7 potnikov je moralo cakati enega. To pa spet ni tako fer ane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close