Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne moške pa imajo rade ženske

Kakšne moške pa imajo rade ženske

Aja, glede vložkov in tamponov – če se le da, ne bi moškega pošiljala, da mi jih kupuje. No, potem bi pa v trgovini srečal še kakšnega prijatelja in bi tako za kamuflažo vzel še nekaj steklenic pira ali kak viski, da vložki ne pridejo preveč do izraza :)).

Saj Katenjka bi morala vedeti kaj pomeni komplementarnost, če je tehničen tip..:)

Komplementarna tipa nista klona, ampak dva tipa z različno polariteto, a hkrati s čimbolj enakimi lastnostmi, ki skupaj dajeta najboljše rezultate.
Ko sem sestavljal ojačevalnike, sem moral najti čimbolj komplementarne tranzistorje, da je bil rezultat čimbolj idealen oz. čimmanj popačen.

Torej, vsak tip deluje na svojem področju, a hkrati se najbolj dopolnjujeta in delujeta v skupno dobro.

Saj Katenjka bi morala vedeti kaj pomeni komplementarnost, če je tehničen tip..:)

Komplementarna tipa nista klona, ampak dva tipa z različno polariteto, a hkrati s čimbolj enakimi lastnostmi, ki skupaj dajeta najboljše rezultate.
Ko sem sestavljal ojačevalnike, sem moral najti čimbolj komplementarne tranzistorje, da je bil rezultat čimbolj idealen oz. čimmanj popačen.

Torej, vsak tip deluje na svojem področju, a hkrati se najbolj dopolnjujeta in delujeta v skupno dobro.[/quote]

Evo, pa imamo tehnični zapis idealne ljubezenske kombinacije. Robi, snel si mi besede s tipkovnice, jaz se nisem znala tako učinkovito izraziti.

No, je Robi zelo dobro razložil, ne vem pa, če si katenjka tudi predstavlja tako. Moti me samo, da pri tem velikokrat nista pomembna tranzistorja, temveč samo cilj.

Ja in kaj bi s tem preprečila, če ga ne bi poslala? Le zakrila bi si oči, da je v resnici “smotan”?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej, kadar bi kupovala za oba, bi vzela stvari tudi zanj, ko bi pa on kupoval za oba, bi pa vložke%tampone izpustil, kerrr… je to nekaj res tako nenavadnega in sramotnega, da tega nihče ne bi mogel razumet. Sem verjetno spadajo tudi najlonke pa plenice.

@Boom
: to glede Katenjke sem mislila, da ne meni vajinih for razlagat, ker jih po vsej verjetnosti ne razumem niti ne spremljam vsega, niti nisem v njeni glavi. Nisem mislila, da sva si midve komplementarne. In očitno sem pravilno doumela razlago 🙂

Ja, luštno je imet partnerja, s katerim se dopolnjujeta na tistih področjih, kjer ima drugi manko, ampak vemo, da je to ideal, kajne.

ampak to bi pa ja morala vedet, no!!! S teženjem in najedanjem. :-)))))[/quote]

Pojma nimam, meni se zdi samoumevno, da odrasla oseba zna kolikor toliko likat. Če pa ne zna, jo pa naučiš, ali, morda tudi ne tako slaba možnost, mu predstaviš možnost plačljive pralnice in likalnice, pa naj svoje srajce nosi tja.

Boom, sem skrajno nezatežena ženska. Mi je žal zate, ker očitno poznaš same tečke.

No, druga ženska bi celo mene težko poslala po vložke, ker pač poznam samo svojo vrsto. Se mi pa ne zdi nič takega. Kaj boš šele naredila v primeru, če zboliš in ne boš mogla sama na WC, pa boš imela plenice in te bo partner previjal? Na primer.

Povej mi katero vrsto rabiš in kaj piše na njih in prinesel ti jih bom. To je pa res umetnost. Vprašaš prodajalko magari, če ti že iskanje povzroča težave.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Primer moškega, ki se ne čuti ogroženega, če mora naredit kaj ženskega.

Ja in kaj bi s tem preprečila, če ga ne bi poslala? Le zakrila bi si oči, da je v resnici “smotan”?[/quote]

Marko, brez skrbi, jaz znam zelo dobro presoditi, kateri moški je “smotan” in kateri ne. In smotani so zate tisti moški, ki ne skačejo od veselja, ko jim partnerica naroči, da gredo v trgovino po vložke ali tampone zanjo? Zame so smotani tipi, ki so jih same besede, ko pa je treba preiti k dejanjem, pa odpovejo. Torej tisti, ki si v glavi ustvarjajo nevemkakšne načrte in pri tem hudo besedičijo, ko pa je treba nekaj narediti, pa stisnejo rep med noge.

Sicer pa ti ne skrbi, ali si bom izbrala smotanega ali nesmotanega moškega, to bo moja skrb :)) in morda življenjsko breme :).

Ampak za to potrebuješ ob sebi žensko, ki je pripravljena iz “železnine” prinest zidne vijake fi 8mm s podložkami in čepi. 😉

Še za ferbčno – če bi zbolela, bi ga prosila, da to stori. Vendar pa se boš v nečem vseeno morala strinjati z mano. Praviloma naj bi ženska imela vsaj neko zalogo teh potrebščin, če ima lahko toliko kozmetike, ima lahko tudi to. Seveda pa se lahko zgodijo tudi izjemne oziroma nepričakovane situacije.

Marko, saj imaš tu na MON-u nekaj oboževalk, tako da moje pozornosti ne potrebuješ, itak pa si v prečudovitem razmerju, tako da ni panike :)).

Ni panike. Vkolikor napišeš na listek, ki ga pomolim pod nos prodajalcu. 🙂 Mislim da itak nihče ne pričakuje od ženske, da bi te stvari obvladala kot nihče ne pričakuje od moških, da bo vedel, kateri tamponi/vložki so fajn. Ali katera šminka je dovolj obstojna (če kupuje za darilo). No, edino ni mi jasno, od kod sram pri kondomih. To sem vidla, da skor vedno ženske kupujejo, čeprav imajo tipčka zraven, Mislim, saj kondom je zanje, ne zame :))

Ni panike. Vkolikor napišeš na listek, ki ga pomolim pod nos prodajalcu. 🙂 Mislim da itak nihče ne pričakuje od ženske, da bi te stvari obvladala kot nihče ne pričakuje od moških, da bo vedel, kateri tamponi/vložki so fajn. Ali katera šminka je dovolj obstojna (če kupuje za darilo). No, edino ni mi jasno, od kod sram pri kondomih. To sem vidla, da skor vedno ženske kupujejo, čeprav imajo tipčka zraven, Mislim, saj kondom je zanje, ne zame :))[/quote]

Kaj češ s takim ko niti kondomov ne upa kupiti????????

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zidne vijake pa tudi jaz komot prinesem, to pa res ni nič posebnega.

Sem pa, Marko, spoznala, da sem celo življenje delala fatalno napako. Kdo ve, koliko moških, ki so me osvajali, je bilo pripravljenih hoditi namesto mene v trgovino po zgoraj navedene ženske artikle, jaz pa sem se jim vztrajno izmikala :))). How silly of me, pristala pa bom ob “smotanemu”. Upam, da ne boš začel to hudomušno pripombo secirati :).

Ja prav jedrska znanstvenica mora biti za kaj takega.

Ja prav jedrska znanstvenica mora biti za kaj takega.[/quote]
V bistvu smo poveš prodajalcu in ti ni potrebno prav ničesar vedet. Gre se samo za pripravljenost. Enako je pri vložkih za ženske. Nič se ni treba spoznat, pomembno je le, ali imamo željo partnerju ustreč tudi v nečem, kar ni vsakdanje za nas.

Primer moškega, ki se ne čuti ogroženega, če mora naredit kaj ženskega.[/quote]
Kupiti vložke pa se mi niti ne zdi nekaj tipično ženskega.
Ne vem kolikokrat sem že kupil vložke, če sem že šel v trgovino.

Robi, da jih morda ti ne uporabljaš? hec 😉 Seveda je to povsem tipična ženska stvar. Zelo malo moških kupuje te zadeve, že zato, ker jih ženske niti ne pošljejo po to (antilopa). 🙂

Ne vem, morda pa mene vse to skupaj čudi zato, ker sama že vnaprej mislim na to, da bi zaloga lahko pošla in zato prej poskrbim za to, da do tega ne pride. Vložki se dajo nabaviti skoraj v vseh trgovinah, na bencinski črpalki in jih pač kupiš spotoma.

Zaenkrat ne…:))
Vseeno je pa lažje moškemu kupiti vložke, kot pa ženski kakšne stvari v tehnični trgovini.

Marko, še za Halleyev komet se da ugotoviti, kdaj se bo pojavil, zato ne vem, zakaj je težko biti “vnaprej pripravljen”, seveda pa so lahko tudi specifične situacije. Pri žarnici sicer ne veš, kdaj bo crknila, ampak ni slabo, če imaš kakšno viška v stanovanju.

Kdo pravi, da je težko bit vnaprej pripravljen? Saj ti lahko fant prinese tudi vložke za v naprej. Razen, če si jih že kupila za do konc življenja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close