Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne kremce imajo pa vaši moški radi?

Kakšne kremce imajo pa vaši moški radi?

Zanima me kakšno kozmetiko uporabljajo vaši moški? Pri nas v kopalnici imava vsak svojo poličko. Najprej je bila gor samo pena za britje, pa losion po britju.
Sedaj pa sem mu malo razložila da je na trgu tudi moška kozmetika in sva kupila deodorante, gel za umivanje obraza, kreme.
Se kar navdušuje nad tem :))))))) Kaj pa pri vas doma?

Mojca

ti si zmešana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a je sedaj lepši al kaj?

gel za umivanje obraza :)))))))))))))))

A potem maš tud ti samo vodo in brisačo? Ne vem zakaj ne bi smeli moški skrbeti za videz?!
M

Ne vem no, sej ne rečem, kakšna krema za obraz … sam se mi vse bolj zdi, da so naši moški, sploh mladi vse bolj poženščena bitja. Pa depilacija pa mažice …še mal, pa bojo delal lakce pa šminke za dedce. Zanjič sem vidla en mlad parček, ko je fant mel oblečeno kratko majčko in je veselo kazal popek, haloooo! Js pravm, dec naj bo dec, (seveda urejen in negovan) in naj tak tud zgleda.

kako to misliš kazal popek? kje si to vidla?

kaj pa je narobe z vodo in brisačo? a potem pa ne moreš biti lep? kaj so pa imeli včasih 😉

no mal uporabljam otroški puder.
drugače pa te razne kremce za obraz najbrž niso kaj preceč zdrave in dobre za kožo. v večini. pa posebej za obraz, posebej za okoli oči,….
škoda denarja…

Ima katera izmed vas rada bele kremce?

V priklonu,

JEBANUS

Ja desc naj bo desc, brez packarij, saj tako najlepše diši.Moški mora dišati po moškem, drugače je kot en p…

Vodica po britju, brez milijon žavb!

lp iza

Moj uporablja milo in peno za britje (seveda), deodorant, kremo za obraz in parfum.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close