Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakšne kopalke?

Kakšne kopalke?

Imam težave s kopalkami. Bližajo se počitnice in dopust, doma pa imam tri modele. Moja boljša polovica mi je toplo svetovala naj si kupim še ene, ker mi bikinke preprosto ne pašejo.
Logično, saj moja postava še zdaleč ni popolna.

Imam bolj suhe noge, malo rito, v ramena in pri me je tudi manj, imam pa kar zajeten rešilni “šlauhek”, ki se ga kar ne morem rešiti. Kakšne dvodelne kopalke torej? Za zgornji del sem že pogruntala, da mora biti moderček malo ojačan in podložen, da zadeve dvigne in stisne.:) Kaj pa spodnji del?
Ima mogoče katera kakšen predlog, obstaja kakšna spletna stran, kjer se da pogledat take zadeve – kopalke za določeno postavo?! Torej vesela bom vseh predogov…. glede modelov, barve, znamke, kje kupit,… itd. Hvala!

Glede izbire v trgovinah ti svetujem kar Emporium (imajo vse cenovne razrede), saj dobiš večino znamk.
Jaz imam podobno postavo kot ti (vse razen riti je kar OK – obilka mislim, imam pa seveda kar nekaj celulita) in sem ugotovila, da mi trebušček skrijejo hačke ala brazilski model in pa ne smejo biti čez popek, drugače se šlaufek še bolj pozna. Jaz imam problem namreč z spodnjim delom trebuha.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Ker imaš ozka ramena, predlagam zgornji del, ki ima širše naramnice, še bolje, če je trak speljan kar okoli vratu, saj to malo razširi rame, hkrati pa naredi lep dekolte, še posebno, če so košarice hkrati malo podložene.

Za ozke boke so super brazil hlačke, ki prav tako naredijo obliko, iz neopazne zadnjice pa naredijo prav ljubko ritko. Ravno zato bokser ali brazil hlačke niso primerne za prevelike zadnjice; ker jih še povečajo.

Naj pa ne bojo prenizke hlačke; pač zaradi tvojega trebuha.

Že včeraj so se začele razprodaje, tako da prijeten šoping!

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Poglej ****net
Jaz sem jih tam kupla, lepo stojijo pa še poceni so. Če pa rabiš nasvet pa jih pokliči so prijazni

Kam naj pogledam?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close