Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kakšne je otroška obutev fisher price?

kakšne je otroška obutev fisher price?

Vidim da ma malo ozje modele in ne prav groznih cen. Proti cicibanu je cena solidna. P ame zanima kaksna je kvaliteta? je to orng cevlj? Mi mao zdaj 24 stevilko nogice.

A morda veste kje se dobiti cevlje za bolj osko nogico? Kje prodajajo superfit? A je se kaj drugega na razpolago? pa da ne unicije nog oz. zavira pravilen razvoj stopala?

Saj tud o tem kaksen cevlj je pravi? Ortopedski ali ne? Kaj sploh je ortopedski cevlj? to je tist k ma totr vlozek in je na sredini dvignjen a ne?

Obutev Fisher Price je ok, naši jih radi nosijo.
Za ostala vpr. pa ne vem.

Če se otrok pravilno razvija ne potrebuje ortopedskih čevljev. Najbolje je, da je podplad čim bolj mehkejši. Cicibanovi čevlji so pa trdi. Superfit je fajn, imeli so ga ponavadi v Massu.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

mi imamo Fisher Price in je čisto ok. sicer pa sedaj ne priporočajo več ortopedske obutve.

Živijo

mi smo tudi nosili fisherprice, predvsem tiste sandalčke, za v vrtec kot copate, ker se mu nogica ni potila. Tudi superge smo imeli, do konca, ko mu je noga prerasla 27št. ker večjih številk pa nimajo..na našo žalost lp

Mi smo s Fisher Price zelo zadovoljni. Sploh poletna obutev je zelo lahka in zracna, primerna pa tudi za copatke.

Mi smo zelo zadovoljni z obutvijo Fischer Price. Drugace pa naj bi bil ceveljcek cim bolj mehek z ravnim podplatom brez kakrsnihkoli ortopedskih dodatkov ( vlozki za cevlje, ki naj bi podprli stopalo in s tem pospesili oblikovanje stopalnega loka so neucinkoviti, otroka tiscijo in mu zvrnejo stopalo navzven ). Zelo dobro obutev ima Chicco, pa tudi novejsi modeli Cicibanovovih ceveljcev so v redu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close