Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne izkušnje imate s servisi v Sloveniji?

Kakšne izkušnje imate s servisi v Sloveniji?

Gorenje, Elektrolux, AEG, Bosch?

Servisi spadajo v zasebni sektor, ki gara, ustvarja in davke plačuje, da imate nesposobneži dobre plače v javnih službah, lenuhi pa redne socialke. Servisi so privat firme na trgu, ki si ne morejo privoščiti slabih storitev, ker bi jih trg kaznoval. Vse, kar ponuja gospodarstvo, je prvorazredno.

GORENJE je res zakon, vedno hitro pridejo in odlično popravijo…večkrat sem imel z njimi tako izkušnjo

Tako je Gorenje. Hitri, prijazni in strokovno popravljeno. Brez težav in kompliciranja.

V Ljubljani so vsi uradni servisi zanic! Naj bo za hisne aparate ali racunalnisko tehniko ali karkoli, mogoce so edino se za avte ok.

V Ljubljani moras poiskat dobrega privat serviserja.

Gorenje servis tudi v LJ odlično deluje. Najslabši servis pa ima Beko, no lahko bi rekli da ga v praksi sploh nima. Enostavno vas bodo ignorirali in aparat lahko peljete samo še na smetišče.

Jaz imam z Beko dobre izkušnje (Gorenjska). Serviser mi je po telefonu povedal, kaj je verjetno težava, pa sem bil trmast in pameten, da naj vseen pride. In res je bila točno to težava, rešil pa bi jo lahko sam zastonj, pa še povedal mi je 🙂 V glavnem, korektno je bilo.

Odgovor na objavo uporabnika
r44, 31.08.2022 ob 12:45

Jaz imam z Beko dobre izkušnje (Gorenjska). Serviser mi je po telefonu povedal, kaj je verjetno težava, pa sem bil trmast in pameten, da naj vseen pride. In res je bila točno to težava, rešil pa bi jo lahko sam zastonj, pa še povedal mi je 🙂 V glavnem, korektno je bilo.

Aja, ni pa bil uraden servis ampak en privatnik, pooblaščen za Beko.

Vsi servisi so odlični, ker to so privat podjetja, zasebni sektor, ki gara, ustvarja in davke plačuje. Niso to javna uprava in socialci kot vi.

Kaj je zate hitro? Zaradi težav s kadrom jih letos že tretjič čakamo več kot mesec dni. Prav tako izkušnjo imajo tudi naši prijatelji in sorodniki.

Prav tako te ignorirajo pri Gorenju. Pišem že tretjič ta mesec, brez odgovora. Gospa Gordana iz njihovega klicnega studia mi je rekla, da je zaradi težav s kadrom to normalno in naj peremo na roke.

Servisov ne uporabljam. Stroje popravljam sam.

Jaz Gorenje ne kupim nikoli več. Nesem bojler na servis, ki je crknil po samo 2 mesecih.. iz servisa pride še vedno pokvarjen, kljub temu da so menjali kup stvari.

Candy… Serviser je rabil 2-3 dni, da je prišel. Se pa napaka spet pojavlja ampak to je po moje kriv stroj (tko da Candija tudi ne kupim več)

Beko… sedež servisa je v Srbiji. Nazadnje, ko so bile težave sem prek spleta pisal pa po 1 tednu ni bilo nič odgovora. Potem pokličem pa je serviser ravno naslednji dan imel pot.. prišel res in zrihtal.

Je pa nagajal še 2x prej. Prvič sem sam našel napako… sem jih pa čakal cel teden.

Drugič so pa prišli kar hitro, mislim da v 2 dneh.

Tko da pri Bekotu je kot kaže treba težit, da se oglasijo čim prej. Bo pa stroj že 5 let star, tko da dela dobro.

Gorenje obup. Pomivalni in sušilni v 5ih letih menjali že vse. Sedaj iz garancije in crkne stvar, ki so jo menjali 8 mesecev nazaj (elektronika) in zdej se lahko jebemo. Takrat je reku zdej menjamo se elektroniko in imate stroj za 10 let. Pa evo niti eno leto

Kaj pa kupujete pomije?

Kupite Miele, Samsung, ne bo problemov.

Nimam toliko denarja, da bi kupovala poceni.

Ali je servis v kurcu, ali pa ga drago plačaš. Ampak zrihtajo pa takoj. Pri nas imamo Miele aparate in servis pride takoj… ampak ga res redkokdaj rabis.

To kar počnejo danes serviserji (menjavajo kose) lahko vse naredim tudi sam.

Ali je to normalno, da za servis pralnega stroja Gorenje čakam že več kot tri tedne. Na klicnem centru, verjetno študent, ki pove, da nam je serviser določen in to je to. Kdaj bo prišel pa ne ve. Kaj ti pomaga pet let garancije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close