Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna ženska moškemu zmeša glavo?

Kakšna ženska moškemu zmeša glavo?

Katerakoli.

Samo da je kemija!

Kdaj in s kom bo kemija, pa ni odvisno od izgleda. Ampak je to odvisno od same kemije, ali steče ali ne, glede na naravo, luno, vreme!

Lahko da tudi ni prijeten karakter ali prevec. Pa kljub temu lahko komu zmeša glavo.

V starosti nad 30 let pa bolj težko kdo komu zmeša glavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kjerkoli kemija v mladosti, 06.08.2024 ob 22:24

Katerakoli.

Samo da je kemija!

Kdaj in s kom bo kemija, pa ni odvisno od izgleda. Ampak je to odvisno od same kemije, ali steče ali ne, glede na naravo, luno, vreme!

Lahko da tudi ni prijeten karakter ali prevec. Pa kljub temu lahko komu zmeša glavo.

V starosti nad 30 let pa bolj težko kdo komu zmeša glavo.

Meni je sedaj en zmešal glavo, pa sem 50+. Sem se zatrapala kot najstnica. Samo je naporen človek, ne bo šlo.

ko moški “zumira” z očmi, predno spregovori s svojo ciljano “tarčo”, i mu je všeč:

1. Lepe, nežne poteze obraza, lepa polt, mil, nežen, neraskav in neglobok glas

2.  Postava peščene ure

3. seksi, lahkotna in graciozna hoja, kot po manekenski pisti

4. dooolge noge

5. dolgi lasje, čisto preprosto speti v čop ali spuščeni…. modre oči

6. majhna ušesa, lepo oblikovane ušesne mečice, majhen lep nos, naravne polne ustnice

Ko se opogumi in jo ogovori ali povabi na zmenek:

1. da ga posluša in mu ne skače v besedo

2.  da zna s svojim humorjem slediti rdeči niti pogovora

3. da je skrivnostna, a vseeno dostopna

4. da ni vulgarna in da zna uglajeno komunicirati

5. da se sproščeno, a ne vugarno lahko  pogovarja tudi o seksu

?, 06.08.2024 ob 15:09

Kaj ima takega v sebi, da ga tako očara, da je skoraj vse pripravljen storiti zanjo? Mogoče se celo ločiti, kljub majhnim otrokom.

Ni tu ženska faktor, ampak moški, ki ima hud materinski kompleks in emocionalno oz. psihološko zelo razmetano podstrešje.

Vsakemu druga, drugačna. Tu ne gre za tip ženske, ampak za medsebojno energijo, kemijo.

Nor zaradi NJE, 06.08.2024 ob 16:10

Ti najprej povem, zaradi česa bi lahko znorel:

se drži ko kisla murka, me gleda, kot da se bo glihkar razcmerila in se še ne sezujem, ko že jamra, kaj vse ji manjka, kaj vse je treba naredit, froci se derejo ko jesiharji, ona se dere, naj naredim red, potem ji ni prav, koliko pojem ali ne pojem kosila, potem bi nekam šla, pa ne ve, kam. Samo nekam me pelji. Seveda ne tja, kamor jaz predlagam.
Potem imajo vse njene kolegice več od svojih dedov, samo ona od mene nič.
Jo hočem stisnit k sebi, pa se nakuha ko pisker fižola, da je utrujena in ima vsega dovolj in kaj zaeno slabo vest bi rad skrival…

Zvečer se obrne v postelji proč od mene in se dela, da spi, zjutraj me pa nadere, da se je nočem niti dotikati, da si je ne želim več, da se ziher kje gonim okoli, da ne vidim, kaj si ona želi…

V petek začne naštevat, kaj vse bo imela v soboto za delat, pa koga bi morali iti obiskat, pa njena kolegica pride s frocovjem in se bomo lušno imeli… ji rečem, da sem jo hotel presenetiti z družinskim izletom v zabaviščni park, pa me ima za otročjega in zapravljivega.

Vplačam dopust v hotelu, pa je hrana za kurac in plaža brez sence, ona bo raje sama kuhala. Naslednje leto najamem apartma, ona bi pa šla ven jest, ker ne bo kuhala še na dopustu.

Froci skačejo ko opice, skoz bi nekaj imeli, ona pa meni, da to sem vse jaz kriv. Ona se trudi, jaz pač nič.

Mi verjameš, da me po službi bolj vleče na pivo z dedi, pa magari čvekamo o kurčevi politiki. Tam se vsaj ne dere nekdo na mene, da nič ne delam prav. Ker marsikaj delam prav, samo ne za njo.

Kdaj bi šel z veseljem domov? Če bi bila taka, kot na začetku, ko sem se v njo zaljubil. Ko me je pričakala z nasmehom, si vzela čas, da je z mano sedla in se pogovarjala, želela slišati, kakšen je bil moj dan, kaj planiram, kaj si želim. In jaz sem slišal njene želje in skupaj sva se trudila, da jih uresničiva.

Kazala je VESELJE DO MOJE DRUŽBE, povedala mi je, kaj razmišlja in tako sem vedel, kaj naj delam, da ji je lepo. Zdaj mi govori samo, česa naj NE delam.

Zvečer mi je vsaj zaželela lahko noč, se me dotaknila, če že ne stisnila k meni ali kaj več. Za seks ni bila nikoli preutrujena. Tudi zakrat ne, ko so bili otroci mali in so naju zbujali sredi noči.

Da ne bom predolg: z vsem svojim bitjem mi je kazala, da me ljubi. In sem bil nor nanjo. Zaradi njene ljubezni do mene, niso me zanimale njene kile ali celulit, privlačila me je njena ljubezen. Še vedno bi me, če bi kje bila vsaj iskrica.

JOj, mi je kar hudo zate. Sploh, ker je bila žena včasih drugačna, zdaj pa se je spremenila. Mogoče je preobremenjena s službo, otroci, nezadovoljna sama s sabo, se je zredila, pogršala, ne najde več veselja v lajfu, depresija?

Kljub vsem obveznostim si vedno vzamem čas za moža, obvezno vsak dan po poznem kosilu kavica, kjer si na hitro poveva kaj se je cez dan dogajalo, pol ko grejo otroci spat, vedno skupaj gledava TV, greva v posteljo, se pogovarjava, včasih sexava včasih ne, vedno zaspiva objeta. Ni mi težko karkoli narest za moža, tud že ob dveh zjutraj sem pekla :))))

Če je ljubezen ta prava ne mine, ampak se stopnjuje in v vsaki  stvari je treba iskat najboljše, ne najslabše in seveda dati od sebe najboljše kar lahko, se vsak dan trudit, ker nič ni samoumevno.

Da mu je lepa in, da je za, je dobolj. Moškim ni treba dosti več kot to.

V primeru zdravega moskega vedno gre za podobno zensko. Ti je zenska, ki je ženstvena, nežna, zdrava, notranje zadovoljna, nezavrta, z zdravo seksualno energijo.

Nor zaradi NJE, 06.08.2024 ob 17:01

ah968, 06.08.2024 ob 16:32

To je tvoja plat medalje. Ne verjamem vsemu napisanemu.

Saj ti ni treba verjeti. Nekaterim je lažje tako. Nekateri pa imajo raje veliko vprašanj in čim manj odgovorov.

Potem bi pa ženske rade vedele vse, kar moški razmišljamo, same pa ne bi rade odgovorile na nobeno vprašanje, ker bi mi morali vse uganiti.
Saj se pa nismo poročili z ugankarsko revijo, madona.

Te razumem. Me pa zanima njena zgodba, kako jo je ona doživela, ker v tem primeru imam občutek, da je vajina zgodba sestavljena iz dveh zelo različnih. Nekje je razlog, da je postala takšna, kot je. Morda ga sama pozna, ali pa tudi ne. Mogoče bi bilo dobro, da se z njo o tem pogovoriš in ji pomagaš. Če želiš spremembo, jo moraš najprej narediti sam.

Anonimno 1482, 07.08.2024 ob 08:50

Te razumem. Me pa zanima njena zgodba, kako jo je ona doživela, ker v tem primeru imam občutek, da je vajina zgodba sestavljena iz dveh zelo različnih. Nekje je razlog, da je postala takšna, kot je. Morda ga sama pozna, ali pa tudi ne. Mogoče bi bilo dobro, da se z njo o tem pogovoriš in ji pomagaš. Če želiš spremembo, jo moraš najprej narediti sam.

Določene ženske postanejo take kot opisuje avtor takrat , ko  ulovijo svojega oplojevalca. To je tipična ženska “pajkovka”.

Ko pajkovka dobi oplojevalca, mora pajek pobegnit, da ga ne “požre”.

Saj se razbere   iz zaporedja opisanih njunih dogodkov, od kdaj je postala tečna, nezadovoljna z ničemer, . Po tistem, ko sta dobila potomce, ker to pomeni, da lahko  zasebno življenje dveh tudi popolnoma zavrti v drugo smer – očitno si niti ne zna organizirati  družinsko partnerskih prioritet, ima posledično manj časa zase, kot ga je imela prej, ko še nista imela otrok, ipd. Nič več je ne more zadovoljiti.  Tečna nonstop…Ker morda niti ne shendla vloge matere – saj njemu nonstop teži, naj “umiri ” tečne otroke. Otroci ne bi bili  “tečni”, če bi se z njimi pravilno vzgojno ukvarjala, jih motivirala – z lastnimi otroci se je nekje do 12ega leta treba ogromno ukvarjat, sploh če so bolj radovedne ali pa aktivne  sorte. Očitno ne zna niti tega. Gre za žensko, ki ni sposobna sobivati v  svoji družini,  ni sposobna imeti družinske  in starševske odgovornosti in še spoštljivega odnosa do partnerja. Ja, partner pa upravičeno pričakuje tudi intimo, ki je pa avtor očitno nima (dovolj) – prav dolgo pa tega in takega odnosa ne bo toleriral, če je pameten.

Vsako njeno nezadovoljstvo same s seboj  ali njen neuspeh v družini “opravit neko družinsko nalogo “pa vali na njenega moža. Taka zveza je obsojena na propad. Verjamem avtorju, da ni on razlog njenega tečnarjenja, ampak njeni problemi same s seboj, njeno nezmožnostjo opravit družinske naloge in odgovornosti, obenem pa:  bolj ji nudi, pomaga, bolj teži in je tečna in v jezi  neuspeha preslikava njene nesposobnosti iz njenih težav, nanj.

Tako prvo bivšo ženo je imel moj partner.

Zaljubiš se. Saj nima toliko veze kakšna je ženska, tisoče jih je lahko podobnih, vizualno, karaterno, a zaljubiš se le v tisto eno.

Zakaj, ne bomo nikoli vedeli. To je čar življenja.

Alaria, 06.08.2024 ob 22:40

ko moški “zumira” z očmi, predno spregovori s svojo ciljano “tarčo”, i mu je všeč:

1. Lepe, nežne poteze obraza, lepa polt, mil, nežen, neraskav in neglobok glas

2.  Postava peščene ure

3. seksi, lahkotna in graciozna hoja, kot po manekenski pisti

4. dooolge noge

5. dolgi lasje, čisto preprosto speti v čop ali spuščeni…. modre oči

6. majhna ušesa, lepo oblikovane ušesne mečice, majhen lep nos, naravne polne ustnice

Ko se opogumi in jo ogovori ali povabi na zmenek:

1. da ga posluša in mu ne skače v besedo

2.  da zna s svojim humorjem slediti rdeči niti pogovora

3. da je skrivnostna, a vseeno dostopna

4. da ni vulgarna in da zna uglajeno komunicirati

5. da se sproščeno, a ne vugarno lahko  pogovarja tudi o seksu

Iz knjig prepisano verjetno, če se pa ozreš naokoli ti pa marsikdaj ni čisto jasno kaj pa kako in zakaj.

Veronese, 07.08.2024 ob 12:01

Iz knjig prepisano verjetno, če se pa ozreš naokoli ti pa marsikdaj ni čisto jasno kaj pa kako in zakaj.

Nikakor ne iz knjig prepisano. Iz življenske osebne lekcije je to.

Eat my dust.

Alaria, 07.08.2024 ob 09:47

Določene ženske postanejo take kot opisuje avtor takrat , ko  ulovijo svojega oplojevalca. To je tipična ženska “pajkovka”.

Ko pajkovka dobi oplojevalca, mora pajek pobegnit, da ga ne “požre”.

Saj se razbere   iz zaporedja opisanih njunih dogodkov, od kdaj je postala tečna, nezadovoljna z ničemer, . Po tistem, ko sta dobila potomce, ker to pomeni, da lahko  zasebno življenje dveh tudi popolnoma zavrti v drugo smer – očitno si niti ne zna organizirati  družinsko partnerskih prioritet, ima posledično manj časa zase, kot ga je imela prej, ko še nista imela otrok, ipd. Nič več je ne more zadovoljiti.  Tečna nonstop…Ker morda niti ne shendla vloge matere – saj njemu nonstop teži, naj “umiri ” tečne otroke. Otroci ne bi bili  “tečni”, če bi se z njimi pravilno vzgojno ukvarjala, jih motivirala – z lastnimi otroci se je nekje do 12ega leta treba ogromno ukvarjat, sploh če so bolj radovedne ali pa aktivne  sorte. Očitno ne zna niti tega. Gre za žensko, ki ni sposobna sobivati v  svoji družini,  ni sposobna imeti družinske  in starševske odgovornosti in še spoštljivega odnosa do partnerja. Ja, partner pa upravičeno pričakuje tudi intimo, ki je pa avtor očitno nima (dovolj) – prav dolgo pa tega in takega odnosa ne bo toleriral, če je pameten.

Vsako njeno nezadovoljstvo same s seboj  ali njen neuspeh v družini “opravit neko družinsko nalogo “pa vali na njenega moža. Taka zveza je obsojena na propad. Verjamem avtorju, da ni on razlog njenega tečnarjenja, ampak njeni problemi same s seboj, njeno nezmožnostjo opravit družinske naloge in odgovornosti, obenem pa:  bolj ji nudi, pomaga, bolj teži in je tečna in v jezi  neuspeha preslikava njene nesposobnosti iz njenih težav, nanj.

Tako prvo bivšo ženo je imel moj partner.

Hvala za tale pogled.

To je dejstvo, da težava ni v njem. Njegova odločitev je, ali bo s tem shajal še naprej ali ne. S spremembo sem mislila zgolj to, da ji lahko ponudi možnost pogovora in pomoči, kar smatram, da bi itak odklonila. V tem primeru pa lahko še vedno sprejme odločitev zase, torej pri sebi spremeni to, da ostaja z njo, če seveda tega več ne želi prenašati.

Saj je težko razumljivo, ampak ženske ali moški v takih situacijah pogosto niti ne vidijo razsežnosti njihovih dejanj, njihovega delovanja (govorim o njegovi ženi in o bivši ženi tvojega partnerja). Morda bosta kdaj prišli do ugotovitve, da je težava zakopana nekje globoko in da se je ne da rešiti iz danes na jutri, ampak obstaja možnost, če je želja. Za delo na sebi ni nikdar prepozno. Nekaterim to uspe s pomočjo partnerja, če so za to dovzetni, večina pa mora skozi ta proces sama (če to pot sploh želi prehoditi).

Alaria, 07.08.2024 ob 12:12

Nikakor ne iz knjig prepisano. Iz življenske osebne lekcije je to.

Eat my dust.

En primer, ki nam je vsem znan, od tistega kuharja ki je ubil ženo… No, pa recimo ta je res ekstrem, pa če samo primerjamo ljubico pa ženo… Takšnih je polno.

Veronese, 07.08.2024 ob 12:47

En primer, ki nam je vsem znan, od tistega kuharja ki je ubil ženo… No, pa recimo ta je res ekstrem, pa če samo primerjamo ljubico pa ženo… Takšnih je polno.

In kaj ima moj zapis s tvojim navedenim ? Nič skupnega.

ja kakšna le neki-prasica, drolja.. več tičev je imela v sebi, bolj jim je mamljiva. bolj je vezana ali samsko skurbana bolj jim diši. več svinjarij jim dela, bolj jim je očarljiva. več jim laže bolj jo imajo za zaupanja vredno..

Ženska ne rabi ne vem kaj vse narediti, da zmeša moškemu glavo. Po mojih izkušnjah je pomembna najprej samo simpatičnost, lep nasmeh, prijaznost, dobra energija, dober smisel za humor. Večkrat mu da kakšen nagajiv, dvoumen kompliment…. tako, da pol cel dan razmišlja kaj si s tem mislila… Pa mu ne da miru in te vpraša kaj točno si mislila, oziroma kaj točno želiš od njega….. ali pa kar direktno zagrabi in te uhvati. Ko ga enkrat imaš, pa je glavno samo še to, da ga znaš noro zrajcat, da mu ga znaš dobr pofaf** in da se drajsaš po njem, kot da je zadnjič in je tvoj. Pri meni je vedno tako, da se potem vsakega deca težko znebim, ker so tako zmešani! Oni pol vidijo le še dober, nor, divji, strasten sex….. Zaradi tega so eni desci čist zmešani in obsedeni.

Lahko ti povem, da je zadnji moj poročen in da pride kadar hočem, kamor želim. Pa sred noči gre iz postelje in pride….. Zakaj? Ker hoče mojo P!

aja jaz si nikoli ne želim, da bi ker dec zaradi mene pustil ženo. Ker takšen dec ni vreden nič več, kot samo za ponucat za sex. So pa takšni žal najboljši. Vsi tisti samski, ki se imajo za neke jebače, so vedno slabši v pojstli.

Jaz sem se odločila, da bom samska vsaj zaenkrat in imam vedno kakšnega za sex. Samo za sex. Pridi, dobro opraviva, oba potešiva potrebe in potem se spelji nazaj domov, k ženi. Ona naj mu pa kuha, pere in rihta otroke. Ko mi začnejo takšni tipi nosit darila, pa kupovat in hočejo hodit na zmenke in razne vikende itd…. Jih takoj odpikam!

blablabla114, 06.08.2024 ob 15:38

taka ki ne teži, ne dela drame, ni ljubosumna, da ima zanimivo osebnost, da je razgledana, pametna, prijazna in dobra v postelji,..

To sem jaz 🙂

Pa jaz sem res terna- bila.

Vprašaj njo = Tina Gaber ve sigurno odgovor…

Anonimno 5812, 07.08.2024 ob 15:16

Vprašaj njo = Tina Gaber ve sigurno odgovor…

Ma ne no – ona je “pogodbenica”. Njemu je glavo zmešal “on”, kot pišejo in pravijo.

In kdo je tisi “on” ? Morda MACRON 🙂

In kdo so tisti ki vedo kaj dogaja ?

… kot pišejo in pravijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close