Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna ženska moškemu zmeša glavo?

Kakšna ženska moškemu zmeša glavo?

Kaj ima takega v sebi, da ga tako očara, da je skoraj vse pripravljen storiti zanjo? Mogoče se celo ločiti, kljub majhnim otrokom.

Morda dejstvo, da NIMA otrok in jih tudi ne namerava imeti.
Ugibam pač.
Zelo malo moških so zares želi žensko deliti z otroki in imeti vsaj 15 let zvezane roke pri vsem, kar si želi početi.

taka ki ne teži, ne dela drame, ni ljubosumna, da ima zanimivo osebnost, da je razgledana, pametna, prijazna in dobra v postelji,..

Odgovor na objavo uporabnika
blablabla114, 06.08.2024 ob 15:38

taka ki ne teži, ne dela drame, ni ljubosumna, da ima zanimivo osebnost, da je razgledana, pametna, prijazna in dobra v postelji,..

Ja to smo pa vse monklje! In še nebeško lepe. Kr vpraš malo naokol. Božek rad prizna, da je to tk. Si nohtke pušča, ker bi rad konkuriral, sam ne zna jih dobr spilit..

Sploh ni res. Izberejo po navadi takšno da je drama, da ji je treba v vsem ustreč, ni nujno da je lepa, prijazna… Ne vem zakaj, ampak to je to kar jaz opažam.

Ti najprej povem, zaradi česa bi lahko znorel:

se drži ko kisla murka, me gleda, kot da se bo glihkar razcmerila in se še ne sezujem, ko že jamra, kaj vse ji manjka, kaj vse je treba naredit, froci se derejo ko jesiharji, ona se dere, naj naredim red, potem ji ni prav, koliko pojem ali ne pojem kosila, potem bi nekam šla, pa ne ve, kam. Samo nekam me pelji. Seveda ne tja, kamor jaz predlagam.
Potem imajo vse njene kolegice več od svojih dedov, samo ona od mene nič.
Jo hočem stisnit k sebi, pa se nakuha ko pisker fižola, da je utrujena in ima vsega dovolj in kaj zaeno slabo vest bi rad skrival…

Zvečer se obrne v postelji proč od mene in se dela, da spi, zjutraj me pa nadere, da se je nočem niti dotikati, da si je ne želim več, da se ziher kje gonim okoli, da ne vidim, kaj si ona želi…

V petek začne naštevat, kaj vse bo imela v soboto za delat, pa koga bi morali iti obiskat, pa njena kolegica pride s frocovjem in se bomo lušno imeli… ji rečem, da sem jo hotel presenetiti z družinskim izletom v zabaviščni park, pa me ima za otročjega in zapravljivega.

Vplačam dopust v hotelu, pa je hrana za kurac in plaža brez sence, ona bo raje sama kuhala. Naslednje leto najamem apartma, ona bi pa šla ven jest, ker ne bo kuhala še na dopustu.

Froci skačejo ko opice, skoz bi nekaj imeli, ona pa meni, da to sem vse jaz kriv. Ona se trudi, jaz pač nič.

Mi verjameš, da me po službi bolj vleče na pivo z dedi, pa magari čvekamo o kurčevi politiki. Tam se vsaj ne dere nekdo na mene, da nič ne delam prav. Ker marsikaj delam prav, samo ne za njo.

Kdaj bi šel z veseljem domov? Če bi bila taka, kot na začetku, ko sem se v njo zaljubil. Ko me je pričakala z nasmehom, si vzela čas, da je z mano sedla in se pogovarjala, želela slišati, kakšen je bil moj dan, kaj planiram, kaj si želim. In jaz sem slišal njene želje in skupaj sva se trudila, da jih uresničiva.

Kazala je VESELJE DO MOJE DRUŽBE, povedala mi je, kaj razmišlja in tako sem vedel, kaj naj delam, da ji je lepo. Zdaj mi govori samo, česa naj NE delam.

Zvečer mi je vsaj zaželela lahko noč, se me dotaknila, če že ne stisnila k meni ali kaj več. Za seks ni bila nikoli preutrujena. Tudi zakrat ne, ko so bili otroci mali in so naju zbujali sredi noči.

Da ne bom predolg: z vsem svojim bitjem mi je kazala, da me ljubi. In sem bil nor nanjo. Zaradi njene ljubezni do mene, niso me zanimale njene kile ali celulit, privlačila me je njena ljubezen. Še vedno bi me, če bi kje bila vsaj iskrica.

Nor zaradi NJE, 06.08.2024 ob 16:10

Ti najprej povem, zaradi česa bi lahko znorel:

se drži ko kisla murka, me gleda, kot da se bo glihkar razcmerila in se še ne sezujem, ko že jamra, kaj vse ji manjka, kaj vse je treba naredit, froci se derejo ko jesiharji, ona se dere, naj naredim red, potem ji ni prav, koliko pojem ali ne pojem kosila, potem bi nekam šla, pa ne ve, kam. Samo nekam me pelji. Seveda ne tja, kamor jaz predlagam.
Potem imajo vse njene kolegice več od svojih dedov, samo ona od mene nič.
Jo hočem stisnit k sebi, pa se nakuha ko pisker fižola, da je utrujena in ima vsega dovolj in kaj zaeno slabo vest bi rad skrival…

Zvečer se obrne v postelji proč od mene in se dela, da spi, zjutraj me pa nadere, da se je nočem niti dotikati, da si je ne želim več, da se ziher kje gonim okoli, da ne vidim, kaj si ona želi…

V petek začne naštevat, kaj vse bo imela v soboto za delat, pa koga bi morali iti obiskat, pa njena kolegica pride s frocovjem in se bomo lušno imeli… ji rečem, da sem jo hotel presenetiti z družinskim izletom v zabaviščni park, pa me ima za otročjega in zapravljivega.

Vplačam dopust v hotelu, pa je hrana za kurac in plaža brez sence, ona bo raje sama kuhala. Naslednje leto najamem apartma, ona bi pa šla ven jest, ker ne bo kuhala še na dopustu.

Froci skačejo ko opice, skoz bi nekaj imeli, ona pa meni, da to sem vse jaz kriv. Ona se trudi, jaz pač nič.

Mi verjameš, da me po službi bolj vleče na pivo z dedi, pa magari čvekamo o kurčevi politiki. Tam se vsaj ne dere nekdo na mene, da nič ne delam prav. Ker marsikaj delam prav, samo ne za njo.

Kdaj bi šel z veseljem domov? Če bi bila taka, kot na začetku, ko sem se v njo zaljubil. Ko me je pričakala z nasmehom, si vzela čas, da je z mano sedla in se pogovarjala, želela slišati, kakšen je bil moj dan, kaj planiram, kaj si želim. In jaz sem slišal njene želje in skupaj sva se trudila, da jih uresničiva.

Kazala je VESELJE DO MOJE DRUŽBE, povedala mi je, kaj razmišlja in tako sem vedel, kaj naj delam, da ji je lepo. Zdaj mi govori samo, česa naj NE delam.

Zvečer mi je vsaj zaželela lahko noč, se me dotaknila, če že ne stisnila k meni ali kaj več. Za seks ni bila nikoli preutrujena. Tudi zakrat ne, ko so bili otroci mali in so naju zbujali sredi noči.

Da ne bom predolg: z vsem svojim bitjem mi je kazala, da me ljubi. In sem bil nor nanjo. Zaradi njene ljubezni do mene, niso me zanimale njene kile ali celulit, privlačila me je njena ljubezen. Še vedno bi me, če bi kje bila vsaj iskrica.

To je tvoja plat medalje. Ne verjamem vsemu napisanemu.

ah968, 06.08.2024 ob 16:32

To je tvoja plat medalje. Ne verjamem vsemu napisanemu.

Saj ti ni treba verjeti. Nekaterim je lažje tako. Nekateri pa imajo raje veliko vprašanj in čim manj odgovorov.

Potem bi pa ženske rade vedele vse, kar moški razmišljamo, same pa ne bi rade odgovorile na nobeno vprašanje, ker bi mi morali vse uganiti.
Saj se pa nismo poročili z ugankarsko revijo, madona.

Jaz sem tok vesela, da sem samska. Tko k zgoraj en piše. Pač sam med se je polizal in zdaj je treba delat. Delat, delat, delat.

Ker otrok ni razlog, za obržanje moškega, kot bi to večina žensk želela.

Potrjujem. Predvsem, da ne teži in ne jamra non stop.

Citiram komentar zgoraj

Citiranje ne dela. Se strinjam z  blablabla114.

Tiste, ki delajo dramo, nam tud zmešajo glavo, sam v kontra smer. Začneš razmišljati, kako se je čimprej znebiti.

Moški lahko ali razume ženske ali jih ljubi, ne more pa obojega hkrati.

Torej je možno le, da neka ženska zmeša glavo takemu moškemu, ki žensk ne razume. Je pa dejstvo, da je takih velika večina današnjih moških.

Neizpodbitno dejstvo, ki se vsakemu moškemu, ki je v kakršnemkoli odnosu, v kateremkoli življenskem obdobju, s katerokoli žensko in se nenehno potrjuje je Briffaultov zakon.

Briffaultov zakon je edino kar je v tem stvarstvu večna resnica. A sad, ko voli nek izvoli.

No, jaz pa ne bi rada imela čisto zmešanega moškega. Niti ne takega, ki bi ga lahko motala okoli prsta.
Moj recept: moškemu dati čim več svobode. Resno.

Nikoli ga ne sprašujem, kje je bil, pa mi vedno sam pove.

Nikoli ne rečem, da se mi neka njegova ideja zdi neumna. Pohvalim tadobre ideje, pri slabih sem tiho. Pa sam pogrunta in se mu zdi super fino, da je tak genij in mi ponosno pove, da je premislil in se odrekel bedariji.

Pustim ga počivati na kavču in počnem nekaj svojega. Pa pride za mano.

Redko kaj direktno predlagam. Raje vprašam, kaj on misli o … nečem pač. In potem izgleda, da je bil predlog njegov, jaz pa se samo strinjam. On pa z veseljem naredi, ker je ideja NJEGOVA.

Ko si želim seksa, mu povem, da si ga želim. NJEGA. Mi ne pade na pamet, da bi ga vprašala, zakaj že xy dni nismo seksali. Ali pa se zafrkavam, naj me neha kar naprej gnjaviti za seks…

Nobene debate ne razpredam na dolgo. Povem v dveh stavkih in utihnem. Saj me potem sam vpraša sto stvari. Pridigam nikoli.

Z veseljem pustim vso gospodinjstvo in grem z njim na pivo. Približno enako pogosto jaz povabim njega.

Včasih ga spomnim, naj se gre s kolegi malo zluftat ven po moško.  Pa pravi, da se mu ne da, ker mu je doma komot in fajn. Ali pa predlaga, da greva oba.

Skupaj sva 37 let. Še vedno zaljubljena.

Mislim, da vsak moški v vezi kdaj pobegne z mislimi h drugi, tudi, če me mislimo da ne.

Ni potrebno, da je sitna, zadirčna, dovolj je že to, da beži stran od vsakodnevnih obveznosti. Ona druga je vedno lepa, seksi pripravljena zanj, nasmejana, če je vmes še kaj v denarju pa itak.

Žena doma tečna, zadirčna, otroci to, otroci ono, v razvlečeni majici, pa kdo ne bi zbežal v raj, hahaha.

Ko sem svojega moža obiskovala na intenzivni, za las je preživel, bil v daljši komi in potem ga je na oddelku učila hoditi, delati vaje, ena zares lepa terapevtka in bila veliko časa z njim. Mož je vsak dan malo pretirano govoril o njej. Tako sem videla, da se je on ali utrujeni možgani, vanjo rahlo zaljubil. Ja bilo je to boleče, tega mi nikoli ni dal vedeti, a ženske čutimo. Čeprav sem jaz zanj boginja, a obstaja za moške še večja boginja.

Lepo si napisal in se izpovedal, kaj te muči. Če bi bila sama tvoja partnerka bi bila vesela, da bi mi vse to izpovedal na listu papirja. Predlagam, da narediš copy paste, ji sprintaš, nastaviš, ko te ne bo doma,  mogoče še na koncu, dodaš, da jo kljub temu še vedno zelo ljubiš.

?, 06.08.2024 ob 15:09

Kaj ima takega v sebi, da ga tako očara, da je skoraj vse pripravljen storiti zanjo? Mogoče se celo ločiti, kljub majhnim otrokom.

Kar vidim da pustijo žene in otroke je zaradi vlačug. Urejeno življenje zamenjajo za žensko, ki jo je podrlo vse kar leze in gre. In zato se mi taki moški gnusijo. Ženska, ki je oblečena kot striptizeta sredi belega dne, postane takim izziv in karta za svobodo. Potem ko se je na hitro naveličajo, si dajo duška par krogov, preizkusijo vse kar z ženo niso mogli, bi pricapljali nazaj, ker je žena vseeno boljša. No, takim nobena ne bi smela odpustiti.

Vsake oči imajo svojega malarja. Moja sodelavka se je zaljubila v poročenega, ki je imel otroka, žena prijetna na videz, ona pa skrajno neprivlačna, ampak je bila tako agresivna in prepričana v svoje čare (ne vem kakšne) da je človeka zapeljala in se je ločil. Največja ironija je da ga je potem varala. Ženska polna samozavesti, pa nima kaj pokazati, ampak če navzven vse prepricujes da si lep, začnejo ostali kar verjeti v to. Moj mož je dostikrat rekel, da ne more verjeti da je ena ženska lahko tako agresivna.

.https://youtu.be/k3TuwetrzNo

Izpovej ji ti, 06.08.2024 ob 18:24

Lepo si napisal in se izpovedal, kaj te muči. Če bi bila sama tvoja partnerka bi bila vesela, da bi mi vse to izpovedal na listu papirja. Predlagam, da narediš copy paste, ji sprintaš, nastaviš, ko te ne bo doma,  mogoče še na koncu, dodaš, da jo kljub temu še vedno zelo ljubiš.

Po vsem napisanem se ima taka ženska za žrtev in bi ob branju doživela živčni zlom ter takoj zahtevala ločitev, ker partner nad njo izvaja psihično nasilje ???

Kaj ima v sebi? Demona. Ljudje se privlačijo po patologijah.

Vsak tip, ki se zaveda samega sebe in je prizemljen ne bo reagiral na noben ženski čar,če ne bo hotel.

Mu je zmešaLa glavo haha, da kar carknes

Ti Se mi pa smiliš.

Kak moški bi to naredil. Zapustil družino. Kvaliteten človek sigurno ne. Žensk je kolikor hočeš, družina le ena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close