Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšna za v fitnes??

Kakšna za v fitnes??

Pozdravljene vse dame,

rada bi se spravila v fitnes in bi mi kakšna družba prav prišla 🙂 In ker je za mene prvič, bi bilo še toliko boljše. Stara sem 31 let, da si malo predstavljate…

Če je katera za naj mi piše na gmail…naslov pred afno je samo dobra.vila30 🙂

LP
K.

še lažje bi si kdo predstavljal, če bi povedala od kje si 🙂

ah saj je vseeno od kod si, bom prišla jaz k tebi, ni blema!!

Hej,

se opravičujem ker nisem napisala….iz Ljubljane.
In ta Zoya31, ki je dal/a komentar: ah saj je vseeno od kod si, bom prišla jaz k tebi, ni blema!, nisem jaz. 🙂
Na mailu sem dosegljiva.

LP

Malo sem gledala ponudbe fitnesov v LJ in sem šokirana nad ceno, 70 eur za 1 mesec, kaj si nor?!

No, za Lj-čane in uporabnike Petrolove kartice obstaja fajn akcija, in sicer 150 Petrolovih pik lahko zamenjaš in ob plačilu 86 eur kupiš 2-mesečno karto za fitnes na DIF-u z uporabo bazena. Pike morate unovčit do 31. januarja, se pa po moje ful splača.

Če Zoya (ali pa kdo drug) kje najdeš kej poceni, pa na dan z besedo! 🙂

Hvala za informacijo Krivokljun 🙂

Tudi sama sem že veliko gledala in cene so res zasoljene ja, ampak nekaj bo treba naredit 🙂 Saj tudi kakšna aerobika ali SOS vadba pride v upoštev… Včasih imajo kakšne akcije, zato je dobro spremljat Polceneje,1nadan in podobne strani.
Če zasledim kaj, takoj sporočim.

lp

Jaz bi šla… sem bila parkrat na fitnessu.. lahko se zmeniva…me pa te dni ni v ljubljani.
70 eur.. to je predvidevam neomejen mesečni obisk? če primerjaš s čim drugim, to sploh ni tako zelo drago.
Ceneje in predvsem lepše je hoditi v gore… ampak to zahteva malo več časa, itak pa je znanstvena fantastika, da bi kdo bil za to…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

katenjka, a ti sploh ločiš med fitnesom kot neko organizirano vadbo in pohodništvom? To še zdaleč ni eno in isto.

In 70 eur je veliko, malo skup vrzi prihodke in stroške, poglej, kaj za to ceno sploh dobiš pa ti bo jasno, da marsikomu to ne znese.

Na fitnessu sem bila s sošolci v gimnaziji in enkrat z enim kolegom, vedno individualno, predvidevam, da je tako mislila tudi avtorica. V gorah sem seveda bila večkrat, v planinskih ali plezalnih čevljih, s čelado in pasom in štrikom, po večini pa s premalo vode… vse te reči zdaj samevajo v omari, ker se sama ne spravim več in namesto tega pišem na ta forum… ah saj bom nehala… boste videli, da mi bo uspelo… cccccc

70 eur se meni osebno zdi dosti, ampak če greš vsak dan, sama bi recimo v tem primeru hodila, zaenkrat imam kot falirana študentka prilično dosti časa… če primerjaš z drugimi dvoranskimi športi, ponavljam, to sploh ni tako veliko.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ko student prizna da je faliran, je ze na 50% da se bo poboljsal 🙂
Vecja kriza je ce to ne prizna.
.
.

Čemu bi pa tajila očitno dejstvo?
Aja v MS se tudi poboljšujejo. Pojdi počasi na wc lulat….. .. . . . .

Ja, fitnesi so dragi. Vsake toliko časa je akcija na kupončkih, tam lahko dobiš bolj poceni za kak mesec.
Drugače dolgoročno pa ti je varianta Fitinn, 29,90 za eno leto ali 19,90 EUR za dve, samo potem se zavežeš, da jim boš ves ta čas plačeval.

M$ je cedalje vecji poden – da ne govorim o osmici .
Bi se ti kaj pridruzil za v hribe, sam zenska brez izpita in avta ….
Ce je moski brez avta, ga zenska se povoha ne 🙁
Je pa res da ste zenske enakopravne samo takrat ko vam to pase.
.
.

Nimam osmice, tudi viste nisem imela… kdo je brez izpita in avta… no dobro, avta res nimam, še fitness je predrag, zato se tudi v snegu vozim lepo s kolesom…hehe
ženske in moški pa ne bomo nikoli enakopravni, dokler se bodo otroci delali in rojevali na klasičen način.

s fitnessom je tako, da tista opcija sploh ni tako poceni, če pomisliš, da je na fitness aktualno hoditi v enem ali dveh zimskih mesecih, ko so kratki dnevi in slabo vreme… no pa primerjajte cene s smučarskimi kartami…
in pomislite, kaj vse “nujnega” kupite, pa potem mečete stran ali s tem sebi še bolj škodite, od junk fooda, do kozmetike, oblek, ki jih ne nostite, in ki po večinoma kupite zato, ker se tako splača.

Ni blema , sem vedno na levem sedezu, desni odpade !!!
Je pa res da po celodnevnem potepanju se mi pa ne da
zensko vozit se v LJ, jo pa tudi ne silim da gre takoj tja 🙂
.
.

hja.. saj res.. kaj neki bi človek-ženska(?) delal v ljubljani…ccccc
[youtube]qbJmGlOo8e4[/youtube]

Se ne strinjam, da je fitnes dober samo 2 meseca na leto, zunaj ne moreš dobit take vadbe kot jo lahko na fitnes napravah. Poleg vsega pa še ni tistega tipičnega izgovora “slabo vreme je zunaj”, itak športaš zaradi sebe, ne zaradi družbe al mišičnjakov.

Sicer sem bla vedno anti fitnes, ampak z leti, ko začneš vedno več cenit zdravje pa mišično maso, se ti organizirana individualna vadba ne zdi tako smešna.

http://www.youtube.com/watch?v=y3o81RIti50

Se ne strinjam, da je fitnes dober samo 2 meseca na leto, zunaj ne moreš dobit take vadbe kot jo lahko na fitnes napravah. Poleg vsega pa še ni tistega tipičnega izgovora “slabo vreme je zunaj”, itak športaš zaradi sebe, ne zaradi družbe al mišičnjakov.

Sicer sem bla vedno anti fitnes, ampak z leti, ko začneš vedno več cenit zdravje pa mišično maso, se ti organizirana individualna vadba ne zdi tako smešna.[/quote]Ja se strinjam, na fintessu ni sonca ni dežja, ni snega, ni svežega zraka, so pa neonske luči, prepotentni tipi na ne vem vse katerih legalnih? aditivih, ki pod roko prodajajo efedrin…
meni je fitness kar nekaj, bi pa šla tako za en mesec tja… samo to sem imela namen napisat
smo pa uspeli zabluziti v eni temi, ki je imela še možnosti, da ne bi samo pisali…

Sicer sem bla vedno anti fitnes, ampak z leti, ko začneš vedno več cenit zdravje pa mišično maso, se ti organizirana individualna vadba ne zdi tako smešna.[/quote]Ja se strinjam, na fintessu ni sonca ni dežja, ni snega, ni svežega zraka, so pa neonske luči, prepotentni tipi na ne vem vse katerih legalnih? aditivih, ki pod roko prodajajo efedrin…
meni je fitness kar nekaj, bi pa šla tako za en mesec tja… samo to sem imela namen napisat
smo pa uspeli zabluziti v eni temi, ki je imela še možnosti, da ne bi samo pisali…[/quote]
Res ga ni čez gibanje v naravi in svežem zraku. 🙂

Ja se strinjam, na fintessu ni sonca ni dežja, ni snega, ni svežega zraka, so pa neonske luči, prepotentni tipi na ne vem vse katerih legalnih? aditivih, ki pod roko prodajajo efedrin…
smo pa uspeli zabluziti v eni temi, ki je imela še možnosti, da ne bi samo pisali…[/quote]
Res ga ni čez gibanje v naravi in svežem zraku. :)[/quote]To pa res.
Zadnjič sem šel z eno v naravo na svež zrak, nasprehod in me je še zmasiral zraven, da sem moral potem par tednov odležat…..
Najbrž zato ker ni imela izpita za avto in tudi avta ne….. mogoče sem se pa samo na napačen sedež usedel….. 😉 :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pač vsak se odloča v skladu s svojimi cilji.
Jaz se rada na zraku, če je le možno, tečem, hodim.
Imam pa tudi dvoransko vadbo, ne čisto tipično fitnes, organizirano, vodeno, ravno zaradi mišične moči. Seveda če imaš dovolj časa in volje ter znanja, lahko to vse počneš doma, z lažjimi utežmi, delaš predvsem vaje z lastno težo, ki so čisto dovolj. Samo večino ljudi bolj potegne fitnes, kar je razumljivo.

Če koga zanima, kratek vodič:
http://www.siol.net/sportal/rekreacija/nasveti/2012/01/fitnes.aspx

70€ za mesečni obisk? Pa kaj je v ceno vštet še kdo, ki dela namesto tebe oz. dve bejbi, ki ti brišeta pot in nosita pijačo?

Res ga ni čez gibanje v naravi in svežem zraku. :)[/quote]To pa res.
Zadnjič sem šel z eno v naravo na svež zrak, nasprehod in me je še zmasiral zraven, da sem moral potem par tednov odležat…..
Najbrž zato ker ni imela izpita za avto in tudi avta ne….. mogoče sem se pa samo na napačen sedež usedel….. 😉 :))))))[/quote]To je bilo saj veš, zato, ker nisi poznal zakulisja, nisi ubogal, podcenjeval si moč ženske, (to je katerokoli bitje ženskega spola v tvojem primeru), domišljal si si, da ti njo pelješ, v bistvu pa si bil sam odvisen od nje… no pisal pa si lahko sem, vendar je bil milostna, da ti je pustila izpravne roke… če že ne glave ccccc

Neeeeee, važno je, da te vidijo, da si tam, da si fensi, da ti kdo zavida, ker doma ni nikogar takega in nihče ne ve zate, če bi doma gvihtal….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close