Kakšna vam je uporabnica Mjav Mjav
Nimam posebnih pritožb čez njo. Morda je malo zagrenjena in apatična, a gotovo ima razloge zato. Tolikokrat ima prav kot se moti. Ali če povem drugače, morda ima vedno prav a ta prav velja za njeno okolje in ljudi, ki jih je poznala. Ni pa povsod enako.
Zdi se da je že zdavnaj izgubila vse ideale v živlenju in to ni napačno saj na temu svetu ne moreš imeti idealov.
Ne predstavlja problema na temu forumu. Je tu veliko bolj problematičnih in slabših od nje. Ona ni slaba.
Zdi se, da mora imeti kar nekaj pozitivnih lastnosti.
Zdi se mi, da je nagnjena k relativizmu in ni nagnjena k obsojanju drugih ljudi in ne dela moralnih sodb o njih.
Tako. Mijav Mijav a sem zadel?
meni se pa zdi, 22.12.2021 ob 14:21
Mjav mjav = desperadodajka
Ob takih absurdnih in nelogičnih zaključkih pa se ne čudim, da ne boste NIKOLI pogruntali, da so iDESI/matjazko/BTDT/Excell ista oseba z narcisistično osebnostno motnjo, ki vas kdaj ko je njegova samovšečnost ranjena tudi zajebava pod anonimnimi vzdevki. Vsekakor manj prijazen in skromen kot se dela in bolj nevaren kot si mislite.
ko sem prvič opazil ta nik, taka bolj zajebana, stroga, vsaj mislim, da je ženska, mislim, da tud v politiki ni glih na moji frekvenci ampak vse v mejah normale, razumem ljudi tud z druge politične strani, če normalno razložijo svoja politična stališča in niso žaljivi do nasprotne strani.., komentira vse bolj na kratko.
Meni so ok
Forum je zaprt za komentiranje.