Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna vam je uporabnica Mjav Mjav

Kakšna vam je uporabnica Mjav Mjav

Kakšna vam je uporabnica Mjav Mjav?

Ena zlobna monovska vešča.

Nimam posebnih pritožb čez njo. Morda je malo zagrenjena in apatična, a gotovo ima razloge zato. Tolikokrat ima prav kot se moti. Ali če povem drugače, morda ima vedno prav a ta prav velja za njeno okolje in ljudi, ki jih je poznala. Ni pa povsod enako.

Zdi se da je že zdavnaj izgubila vse ideale v živlenju in to ni napačno saj na temu svetu ne moreš imeti idealov.

Ne predstavlja problema na temu forumu. Je tu veliko bolj problematičnih in slabših od nje. Ona ni slaba.

Zdi se, da mora imeti kar nekaj pozitivnih lastnosti.

Zdi se mi, da je nagnjena k relativizmu in ni nagnjena k obsojanju drugih ljudi in ne dela moralnih sodb o njih.

Tako. Mijav Mijav a sem zadel?

Ona je inventar tu gor. Kadar se pojavi, trdi, da je ta tame že bila. Torej očitno je že leta in leta vsak dan tu.

Zagrenjena, zlobna, polna gneva. Verjetno ena stara baba, ki jo dec vara.

Mjav mjav = desperadodajka

Prava macka!

Na prvo zogico napade, potem se malo repenci, ko ji skusas dopovedat, da nima ravno prav, ko ji se ene 3x razlozis, se umiri, na koncu pa ze prede.

Odgovor na objavo uporabnika
meni se pa zdi, 22.12.2021 ob 14:21

Mjav mjav = desperadodajka

Ob takih absurdnih in nelogičnih zaključkih pa se ne čudim, da ne boste NIKOLI pogruntali, da so iDESI/matjazko/BTDT/Excell ista oseba z narcisistično osebnostno motnjo, ki vas kdaj ko je njegova samovšečnost ranjena tudi zajebava pod anonimnimi vzdevki. Vsekakor manj prijazen in skromen kot se dela in bolj nevaren kot si mislite.

Če bi bila žival, bi bila verjetno čivava. Glasna, ampak ne preveč nevarna.

7/11

Bo kar držalo. Ali pa sta to dve tečni, zoprni, nadležni osebi.

ko sem prvič opazil ta nik, taka bolj zajebana, stroga, vsaj mislim, da je ženska, mislim, da tud v politiki ni glih na moji frekvenci ampak vse v mejah normale, razumem ljudi tud z druge politične strani, če normalno razložijo svoja politična stališča in niso žaljivi do nasprotne strani.., komentira vse bolj na kratko.

Ne, desperadojka je moški, verjetno gej.

Mijav, mijav je pa eno tečno, nadležno ženšče.

Meni so ok

. https://youtu.be/CF42t6-OoBg

Odgovor na objavo uporabnika
ne to ni ista, 22.12.2021 ob 15:40

Ne, desperadojka je moški, verjetno gej.

Mijav, mijav je pa eno tečno, nadležno ženšče.

Imaš preveč stereotipen pogled na moške in ženske? So v tvojem svetu moški z Marsa in ženske z Venere?

Mjav, je ženska, stara verjetno tam okrog 50, dedec je neuporaben, sama je za vse, zato je zoprna in sovraži samske ženske, ki jim ni treba odnašat riti dedcem. Zato se vedno najde v temah, kjer udriha po samskih ženskah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close