Kakšna starostna razlika med partnerjema je sprejemljiva?
Povej kje živiš, pa da vidim, kdo se bo polulal.[/quote]
Hm, nekam si mi jezen? Brez babe? Nisi edini. Idi si ga zdr.kat…[/quote]Kva je papak? Samo na forumu si heroj in internetni bojevnik. Pes ki laje ne grize. To je zate pregovor. Ti pa še naprej prdi v prazno, saj to počnejo strahopetci in jadniki.
Hm, nekam si mi jezen? Brez babe? Nisi edini. Idi si ga zdr.kat…[/quote]Kva je papak? Samo na forumu si heroj in internetni bojevnik. Pes ki laje ne grize. To je zate pregovor. Ti pa še naprej prdi v prazno, saj to počnejo strahopetci in jadniki.[/quote]
Ej žabar, ti si navadni drkađija. če bi bil jebach, bi bil zdaj na babi. ne pa da internetne trolle zmerjaš s papki..
Sprejemljiva razlika je 40 let, lahko pa tudi kakšno leto več…
Poročen sem z 34 let mlajšo. Sledi prijava policiji, mestnemu vodovodu, kanalizaciji?
Star sem 69, izgledam 56. Tudi zaradi dosti mlajše žene. Fovš?
In ko sem bom stergnu? Se bom pač stegnu. Tudi vi se boste, zagotovo. Ampak verjetno še prej, če boste živeli s starko…
40 letnik je starec. Nima kaj delati s 30 letno, ki je v obdobju ustvarjanja družine. Ni ga hujšega, kot videti starčka z dojenčkom. Prav patetični so.
[/quote]
Uf, v 40-letnikov spekter komot pade še kakšna 25-letnica 🙂 ,saj je naravno, da je moški starejši, če ne bi bilo, si ne bi tako veliko žensk izbralo “starcev” za partnerja. 😉
40 letnik je starec. Nima kaj delati s 30 letno, ki je v obdobju ustvarjanja družine. Ni ga hujšega, kot videti starčka z dojenčkom. Prav patetični so.
[/quote]
Uf, v 40-letnikov spekter komot pade še kakšna 25-letnica 🙂 ,saj je naravno, da je moški starejši, če ne bi bilo, si ne bi tako veliko žensk izbralo “starcev” za partnerja. 😉
[/quote]
Sj to nedohebanka ne razume. Verjetn jo je kašen starejši dobro načevljal
A ti to spet o Thoru in Štajerki?…dej prebol že enkrat. Lej, če bi bla ona tolk super oh in sploh, z njim sploh bla nebi. Nobena ženska k je kolkr tolk normalna ne bi bla z enim nezrelim narcisoidnim decom k je pri 43 še vedno mentalno na nivoju enga najstnika. Torej? Itak bo pa slej ko prej ugotovu, da ma polhn enih felerjev in jo bo steru nekam. Sej veš, da skoz govori kako najprej ne razmišlja trezno, pol ga pa “pamet ” sreča. Če ne bo pa on njej enkrat dopizdili, Thora dalj časa prenašat, ma ni variante. Torej, ne sekiri se!
Narava pa res ni statistika, da bi racionalno kalkulirala. Naravno je ravno to, kar najčešče nastopa v naravi, torej kombinacija starejši samec + mlajša samica – torej takšne zveze bodo načeloma stabilnejše. So pa seveda povsod izjeme, odstopanja, ker to je tudi narava.
A ti to spet o Thoru in Štajerki?…dej prebol že enkrat. Lej, če bi bla ona tolk super oh in sploh, z njim sploh bla nebi. Nobena ženska k je kolkr tolk normalna ne bi bla z enim nezrelim narcisoidnim decom k je pri 43 še vedno mentalno na nivoju enga najstnika. Torej? Itak bo pa slej ko prej ugotovu, da ma polhn enih felerjev in jo bo steru nekam. Sej veš, da skoz govori kako najprej ne razmišlja trezno, pol ga pa “pamet ” sreča. Če ne bo pa on njej enkrat dopizdili, Thora dalj časa prenašat, ma ni variante. Torej, ne sekiri se!
[/quote]
Tole sm pisal o bratrancu in njegovi bejbi k se skoz kregata.
Lej ona ma velik oboževalcev zato k je super oh in sploh…ma sej jo bo srečala pamet 🙂
Kaj pa manjka 20-letnicam, če si sam 30?
[/quote]
Jst sem super zadovoljen z mojo 33 letnico, pa sem sam 43…oba sva še vedno otroka po duši in po obnašanju, malo odštekana, štekava se ful…seksualno pa sploh…z lahkoto imava familijo…gor berem da sem starček in da kaj bom delal s 30 letnico, pa z dojenčkom itd…ona rabi mene, jst pa njo…midva že veva zakaj…tisti bedaki, ki to pišejo, nimajo pojma, da vizualno zgledam skoraj kot 30 letnik in da niti slučajno nisem v istem košu kot moji vrstniki…že večkrat sem imel 10-15 let mlajše in pri nobeni ni blo kakih problemov zaradi razlik v starosti…one so rable izkušenega mladostnega žrebca, jst pa gladko kožo in gibčne boke…odlična kombinacija…
Moja je 20 let mlajša, modrooka blondinka. Lepa ženska, vseh starosti moški se obračajo za njo. Pravi da me ne zamenja za mlajšega, saj ima ob meni vse. Crkljanje, v hiši ima vse kar potrebuje, če gre v štacuno ne rabi gledati na vsak evro, malo jo razvajam, malo ona mene, oba skupaj pa najino dete. Lepo se imamo. So pa nam eni zavistni, ne vprašajte kako.
Forum je zaprt za komentiranje.