Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšna Rebeka, Pika, …

kakšna Rebeka, Pika, …

Una od dua Platin je ta prava bejba. Zdajle sem jih gledal na festivalu MMS in ti povem da dol padeš. Kakšna bejba. Super! Rebeka in Pika se, s svojimi desetimi kilami (vsaka) viška, skrijeta.

Jao, fant…ne veš kaj govoriš. Ta od Dua Platin je praktično moja soseda, skoraj vsak dan jo vidim v trgovini. Res. Nič posebnega prej podpovprečna, v soseščini veeeeliko dosti lepših bejb.

Nje praktično nisem registriral, preden me nekdo ni opozoril nanjo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vse tri so za en k

Od platina je čist shirana in zgubana.
Rebeka je ko ena krava, možača pa še tečna je k govori.
Pika pa tut nč posebnga-ma glas ko en 60 letn stric. Prepotentna.

una od dua Platin je preveč suha in povprečna ženska.

sej se hecaš, a ne ?

to je 100% hec – do sedaj so mi še vsi moški zagotovili, da je grozna- men deluje kot transvestit. Grozna – vsaj po zunanjosti – drugo pa ne morem komentirati ker je ne pozanam.

Men deluje kot en zgaran, shiran star dec.

OOO, ljubitelj anorexičnih, se rad guliš po kosteh? Vsako tele ma svoje vesele…

Zakaj nekatere ženske reagirate tako hudo? In zakaj mislite da je to hec? A ste si jo dobro ogledali-e? Postava kot se spodobi, nobenih odvečnih kil, elegantne kretnje na odru, lep nasmeh, oči kot …. , ahhhh. Skratka super je. Zavidam njenemu možu.

K je moj fotr prvic vidu to od dua platin je reku da zgleda lih tko k en tip k se je pac operiru, pa men tud deluje res k uni transvestiti tam pr jerryju. Pa niti enmu tipu kar jih poznam ni vsec… Ne vem no. Men je od teh treh najbols pika, sam ni pa niti ona kj special.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close