Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšna punca za resno zbezo?

Kakšna punca za resno zbezo?

Živjo!

Fantje, glede na prejšnjo temo o lahkih ženskah me pa zanima, kaj vse mora imeti punca, da se vam zdi primerna za resno zvezo?

LP, Nike

Potrpljenje :-))

LOL

Prava ženska mora biti privlačna,sexipilna,mora biti bogata z dobro službo in šolana,imeti mora najmanj dvosobno stanovanje in seveda novejši avto.Mora imeti napredni trendovski stil in karakter.

Uroš, a ti imaš vse to?

O jebela cesta, zdaj Uroš mi je jasno zakaj sem tako hitro v resno zvezo skočila…

Uroš hvala. Res. Zdaj vsaj vem, zakaj bi me tipi samo izkoriščali. Dvosobnega stanovanja nimam, novobni tredovski stil se mi zdi kot dnevna parada pustnih šem po ulici, avto je prevozil 5-let, kar očitno pomeni, da ja za na smetišče, služba sicer je, vendar je plača bolj taka za živetje kot za afnanje. Hvala, zdaj se bom lažje vdla v usodo samskega življenja (kdo me bo pa sploh maral) in bom speljevala poročene moške, ženskam kisi jih ti opisal.

Ali pa poskusiš z mojim odgovorom :))

globoko grlo

Me res zanima,kaj ti punci ponujaš za vse to kar si napisal?:-) Ker neka taka punca lahk izbira,tak da me ful zanima s čem bi jo ti “prepričal”,da bi tebe izbrala?

Res je! 🙂 Pa potrebna mora biti 24/7 ! Meni je najbolj všeč, če riba tla v minici brez hlačk, joške pa morajo prosto opletati znotraj velikega modrca!

Zanimivo, kako vedno ženske napišejo “ME ZANIMA KAJ MAŠ TI ZA PONUDIT” ko tip napiše kaka bi bla njegova več kot popolna in idealna ženska…. ….mi smo ponavad tih, ko gre za vsaj 190cm visoke temne, postavne, bogate, izobražene, razgledane, nežne a tud grobe, blablabla

🙂 Me zanima, kaj bodo imele o tem povedati, ker res kar drži kar si rekel…

Evo me. Sem samska, sredi 30 -tih, primorka in vse zgorja našteto(stanovanje, avto, . Pismo a se bo že pojavil kakšen dec za ožent?

in potem bo posijalo sonce in ti se boš zbudil!

Stari, ko moški išče punco za resno zvezo po domače povedano >>jebe ježa

Matr! Kje si bila pa par let nazaj??? 😉

ohh, “jebe ježa” tudi ženska ki išče moškega za resno zvezo. saj najdet – to ni taka reč, ampak furat zadevo… pa nisem človek k bi obupal takoj. …
Ljubezen je garanje so rekli včasih. Ljubezen ni čustvo, je odločitev dveh ljudi. Seveda je fino in nujno, da ej zdraven tudi zaljubljenost. Ta pa itak mine, prej ali slej. In potem je treba delat na odnosu. In ne nosit zakonskih smeti ven stresat, ampak jih je treba “reciklirat” – to je se pogovarjati o občutkih enega in drugega in jih predelovati. No, in seveda ne samo to.
…. Pa kaj. V teoriji mi je vse jasno. Praksa pa …. ne vem kaj bi, no….
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close