Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšna mora biti ženska, da jo bo moški oboževal?

Kakšna mora biti ženska, da jo bo moški oboževal?

Fantje, zanima me katere lastnosti mora imeti ženska, da je zanimiva za vas, da jo obožujete, se je ne naveličate…?

Imeti se mora rada.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Oh, Špelca, kakšen pa mora biti moški, da se ga jaz ne bom naveličala?

Če sprašuješ moške si na napačnem forumu!

Saj veš kako pravijo, dama v salonu, gospodinja v kuhinji in k**** v postelji. Pa še držalo bo.

Moški se nikoli ne bo naveličal ženske, ki dobro zgleda, dobro kuha in dobro fuka.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

*****dama v salonu, gospodinja v kuhinji in k**** v postelji. Pa še držalo bo. ******

Seved bo držalo. Samo včasih ženske malo pomešate, in potem rata da ste: gospodinja v postelji, dama v kuhinji in k**** v salonu :-((((

Ampak ponavadi so tiste ki ustrezajo tem pogojem, k**** tudi v tujih posteljah, ne samo domači!Pa dobro, nekaterim moškim to je vseeno!
Pri moškem pa je meni pomembno samo, da me ima rad in me spoštuje!

Si nezahtevna,kaj pa Sex in to postavljajo mnoga dekleta na prvo mesto za uspešno razmerje,vezo in tudi zakon.

Valda ma vsak moški rad, da ga ženkica pocrklja z njegovo najljubšo jedjo, pa da mu sledico spečeš. Mene so učili doma, vsak dan eno toplo jed za zdrav želodec. Grde- beri perverzne besede so rezervirane za spalnico oz. za sex. Obema se zdi, da drugam ne pašejo. Drugače pa se rada šalim, smejim in govorim in družbo gor držim- od nekdaj. Torej, moj mož ma pošlihtano.

Zdravo Afna,kako si kaj?

Krasno, mož mi je en lep mesage poslal. Ti da krila. Pa en lep popoldan in večer se mi obeta. Fajn, fajn, fajn!

Srečnica romantična.Želim ti iz srca,da se imaš čim bolj fajn.

Taksna, da malo govori, da ne rine vanjga, da je zadovoljna s tem kar ji rece, da izgleda kot manekenka in seveda, da se ji vedno ljubi seksat, ko to njemu zapase.

Misli , da mora biti sproščena,pozitivna osebnost,ki ve kaj išče in zna ponuditi to, kar partnerja zadovolji in brezkompromisno uživati v lepih trenutkih v dvoje….lp

P.S.To velja za lj.življenje so pa stvari,ki se jih ne da rešiti z ljubeznijo zato je zelo pomembna iskrenost in volja do življenja ostalo pride samo….lp

Tolk mi je pa zdaj ze jasno..da je vecina moskim seks vse..če seks stima..stima tudi ostalo..ce seks ni tak kot si ga zelijo..ga nucajo..gre slej ko prej drugam…to pomeni da moski obozuje zensko, ki je odlicna v postli…in tudi na ostalih podrocjih, da zna biti vse v danih trenutkih.seveda pa je to lahko zenska le ob pravem moskem, kajti on jo dela tako in ona njega nazaj!

Pa še prav imaš, pa čeprav…ženska mogoče ni srečna!

a dej

Mu more dat vsaki dan.Če ima to ne bo pogrešal ničesar.Tako pravi moj mož.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close