Kakšna je zakonitost naslednjih orodij za samoobrambo v Sloveniji?
zdravo,
trenutno sem na počitnicah v avstriji in zaradi poslabšanja vremena sem se odločil, da se za nekaj dni preselim v slovenijo. ni treba posebej poudarjati, da tega nisem načrtoval vnaprej, zato imam pri sebi nekaj stvari, ki so na češkem in v avstriji popolnoma zakonite, vendar bi na primer v nemčiji nastale težave. zato bi rad vprašal, kakšna je zakonitost naslednjih postavk v sloveniji:
poper v spreju (močna različica sabre pink)
nož (v pasu fiksno rezilo)
sekira tomahawk (v prtljažniku avtomobila)
nisem zihr, 22.07.2021 ob 10:32
Sprej mislim da ne smeš met. Jaz sem ga imela od srednje šole naprej. Me ne gane al ga mam lahko al ne. Ga pa dobro nadomesti tudi lak za lase 🙂
Sekira je orodje, prvič slišim da je ne smeš v prtljažniku met. Nož pa ne vem, zakaj ga pa nosiš pri sebi? Pač reči da greš kampirat in rabiš za vrvi 🙂
Torej, ko v trgovini kupite nož za rezanje kruha ali kateri drugi vam ga inkognito pripeljejo na dom?
Slovenistan zblodistan.
Plavci, kavbojci z orožjem za pasom pa seveda glede na hinavščino lahko za zobotrebce trdijo, da so bili orožje.
Glede na to, da se oni sredi belega dne sprehajajo oboroženi do zob bi verjetno radi videli, da so državljani kar goli, ko jih srečajo.
Forum je zaprt za komentiranje.