Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna je sploh razlika med klavcem Košaki in vami mesojedci?

Kakšna je sploh razlika med klavcem Košaki in vami mesojedci?

A mi pojasnite, vi inteligentne in izobražene duše? Tudi visoki nazi politiki niso ubijali, so jih pa imeli na grbi. Samo prestavili ste svinjsko delo na drugega. Zamislite si malo sedaj ob praznikih, ko boste imeli zrezek na krožniku. Kaj točno jem? Zaklano in mrtvo meso ter ob tem uživam?

Ja, se bomo skregali ampak, zame lahko imate ne vem kako visoko izobrazbo, če jeste meso, ste pač na nižji razvojni stopnji. Žal.

Meni ni nič žal.

Žal.

Če s tem misliš na mesarijo – oni delajo za nas. Da nam ni treba.

Ne mazem si rok z provokatorji.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 17.12.2021 ob 10:57

Meni ni nič žal.

Žal.

+1

rok-1, 17.12.2021 ob 10:58

Če s tem misliš na mesarijo – oni delajo za nas. Da nam ni treba.

ti si itak kolaborant, ki bi takoj šel jokcat k okupatorju. Sam jem meso a vsaj priznam, da to ni ok.

Kaj točno jem? Zaklano in mrtvo meso ter ob tem uživam?

Pa še kako. Ti sploh ne veš. Izredno okusno je.

in vse tiho je bilo. se kaj sramujete?

vegan505, 17.12.2021 ob 12:00

in vse tiho je bilo. se kaj sramujete?

Še zmeraj ne.

Zadnjič je bilo v enem članku, da je zdravo 80 % veganskega in 20 % mesa. Samo vegansko ni zdravo.

Če ti je tako mar za življenje, kaj pa ljudi?

Ali se zavedaš, da imeti otroke, pomeni vpeljati jih v smrt? Ko spraviš otroka na svet, si odgovoren za vse njegovo trpljenje, za vse njegove muke.

A tukaj te pa ne peče vest? Svinja grda

Ne, samo ne da se nam ubadati s tako levimi provokacijami…mesek je pa njami….sploh kakšna ribica….

Ne, se ne. A je tebe kaj sram?

vegan494, 17.12.2021 ob 10:30

A mi pojasnite, vi inteligentne in izobražene duše? Tudi visoki nazi politiki niso ubijali, so jih pa imeli na grbi. Samo prestavili ste svinjsko delo na drugega. Zamislite si malo sedaj ob praznikih, ko boste imeli zrezek na krožniku. Kaj točno jem? Zaklano in mrtvo meso ter ob tem uživam?

Ja, se bomo skregali ampak, zame lahko imate ne vem kako visoko izobrazbo, če jeste meso, ste pač na nižji razvojni stopnji. Žal.

🙂

a veš , kako so šele “ubrisani”, ki ob tem, da imajo ene živali na krožniku, druge neverjetno obožujejo, tako zelo, da ne veš, a so pri sebi, npr. cucki v plaščkih…sploh komentiranje, kako zelo obožujejo svoje pasje “prijatelje”,

Ko bi bili vsaj tiho… (enim pretirano ljubezen, druge pa za lastni užitek na krožnik…)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close