Kakšna je še normalna cifra spolnih partnerjev
kaj pa je s tem narobe…., jebeš žensko brez ženske miline v bilo kateri starostni dobi. Bolje je bit sam pol. Kaj če z kocko leda v pojstli, ali vreščečo in histerično žensko ob seb, kot moški…, tako pri ženaskah kot pri moških je bistvo življenja in partnerstva, k osta v vezi, lagano sportski… Ženska more bit dobre volje, ko se uleže ob tipu in se lepo naslonit na njega, preden zaspi, tako mu da signal, da si ga želi, potlej je pa na tipu, da spelje stvar dalje. če ženski ni do akcije zaradi slabega dneva, več faktorjev, pač pove, pa je stvar rešena, moški recimo doživi že to milino s to gesto.
[/quote]
Hjooj, da rabiš potrditveni “signal”, da te ženska “želi”, ker če ne, bi ti moški ego razpadel v prah?? Vau, mačo laver!
6-letnik v telesu 66-letnika!
Preoptimistični ste.
Kaj pa mislite, kako so današnje poročene ženske prišle do jebajade? Ja, tako, da so se obešale po starejših, posebej tistih z debelimi tošlji!
In moški? Ha, zaščitili svoje hčerke? Sori, 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških bi svoje hčerke ob prvi priložnosti pofukalo! Se morajo prav močno naprezat, da živalsko ne planejo po njih, ko začnejo zaudarjat po menstruacijah in najstniških vaginalnih izločkih! Očetom takrat živalski možgani eksplodirajo!
[/quote]
Kako te ni sram pisat kaj takega prek.leti pedofil pokvarjeni! Te je treba za rešetke spravit!
Jaz sem imela do 25.leta enega. Še danes je edini. Nič mi ne manjka, preizkusila sva že vse, pa še kaj novega se vsake toliko naučiva, vedno me zadovolji in zna biti nežen ter grob hkrati, ve točno kdaj in koliko mi paše, me pozna dobesedno v nulo, vsak centimeter mojega telesa.. zato sem zelo sproščena ob njem. Hkrati pa imava močno čustveno povezanost, skupaj sva že 17 let in tudi jaz sem bila njemu prva in edina. Vedno mi je bilo lepo z njim in upam, da tako ostane za vedno.
[/quote]
Ohohohohohohohohoho!!!
Tale šale bi morala viseti v vsaki psihoterapevtski sobi!
Terapevt bi babo moral samo vprašat, kaj vidi napisano, in če bi rekla, da nič ne vidi, bi takoj vedel, da jo bo lahko s terapijami molzel več let! Dohodek zagotovljen!!! Ni slajših klientk od zaslepljenih babnic!
Dixi, a ti boš večno mlad ali kako? Boš pri 95-ih s pomočjo modre tabletke še zmeraj po 19-letnicah plezal?
Patetičen si, pa tega ne vidiš. Ti NE MOREŠ in NE ZNAŠ imeti ali zadovoljiti zrele ženske ali ženske svojih let, zato nakladaš 20-letnicam, ki so naivne kot mladi kužki.
Ti eni zreli in sposobni, pa tudi lepi in pametni ženski enostavno nisi kos. Bi te prebrala v 5 minutah. In kdor takim ne zmore parirati, se spravlja na mlade in naivne punčke.
[/quote]
Zenske mojih let me zanimate manj kot lanski sneg. Vase mlahave riti naj kar natepava vas domaci servilnez, ce ga se imate. V kolikor se mu seveda se da kadar nimate “glavobola” in se je naposlusal vasih indoktriniranih prepricanj, ki odrazajo to silno “pamet” s katero bi se sle “pariranja”. Komu neki ve le “parirate”? Svojim osivelim mamicam, lol? Se trenirana 20 letnica mi prakticno ne more “parirati”.
Sploh pa je ironija se toliko vecja, ker jaz delansko dam nadpovprecno dosti na zenski intelekt. Ampak od kar je izobrazevalni proces zamenjala levakarska politicna indokrinacija ste izobrazenke postale “prebavljive” zgolj za naivne pozenscene pezdete, ravno tako nasopane s feministicno propagando, post-modernistizmom francoskih komunajzerskih filozofov in kulturnim marksizmom na stotine kategorij zatiranih in zatirancev.
V taksen BS indoktrinirane moderne zenske ste dejansko prepricane, da je moskemu do vasega “pariranja”, enakosti, ipd? Da je moskemu do vrstnice?? Niti razumes do cesa dejansko tebi je, niti si se sposobna postaviti v kozo dovolj uspesnega moskega, ki lahko izbira med tabo in tvoja 20 let mlajso verzijo. Skratka, pojma o pojmu nimas. Res pa, da je v pozenscenem svetu tudi vecina moskih postala podobno intekriniranih trotov, ki niti razumejo svoje narave, kaj sele zensko, in le sledijo vsiljenim normam feminiziranega sveta.
ker nakladač
hahahahaha na internetu je vsak pameten.
preidi iz besed k dejanjem.
ampak seveda je daleč od tega
hahahahaha
[/quote]
V kvazi zvezi je in vse bi ga rade poročile,.da mu ga vlečejo in ga strežejo! Toliko si zaljubljen sam vase, da si izgubil stik z realnostjo. :)) Še res lepi in uspešni moški nimajo take samozavesti, ti pa brez pokritja blefiraš… komu točno? A prek forumov fehtaš? Ubogi si kolikor si težek. Samo to ti lahko povem. Usmili se nas, pa preskoči kakšno objavo ko te zamika tipkat. Takrat se raje posveti svojim 150 nimficam iz domišljijskega harema, ki te čakajo da ti ga povlečejo 🤣🤣🤣🤣 o bog kaj takega pa že dolgo ne, resno.. ko bi vsaj imele kaj povleči😆
Zenske mojih let me zanimate manj kot lanski sneg. Vase mlahave riti naj kar natepava vas domaci servilnez, ce ga se imate. V kolikor se mu seveda se da kadar nimate “glavobola” in se je naposlusal vasih indoktriniranih prepricanj, ki odrazajo to silno “pamet” s katero bi se sle “pariranja”. Komu neki ve le “parirate”? Svojim osivelim mamicam, lol? Se trenirana 20 letnica mi prakticno ne more “parirati”.
Sploh pa je ironija se toliko vecja, ker jaz delansko dam nadpovprecno dosti na zenski intelekt. Ampak od kar je izobrazevalni proces zamenjala levakarska politicna indokrinacija ste izobrazenke postale “prebavljive” zgolj za naivne pozenscene pezdete, ravno tako nasopane s feministicno propagando, post-modernistizmom francoskih komunajzerskih filozofov in kulturnim marksizmom na stotine kategorij zatiranih in zatirancev.
V taksen BS indoktrinirane moderne zenske ste dejansko prepricane, da je moskemu do vasega “pariranja”, enakosti, ipd? Da je moskemu do vrstnice?? Niti razumes do cesa dejansko tebi je, niti si se sposobna postaviti v kozo dovolj uspesnega moskega, ki lahko izbira med tabo in tvoja 20 let mlajso verzijo. Skratka, pojma o pojmu nimas. Res pa, da je v pozenscenem svetu tudi vecina moskih postala podobno intekriniranih trotov, ki niti razumejo svoje narave, kaj sele zensko, in le sledijo vsiljenim normam feminiziranega sveta.
[/quote]
tudi ti nimaš čvrste tako da….
[/quote]
Umiri ti malo!
Na monu imaš samo posušene slive, kot si pravilno napisal, o kakih intelektualkah, ki da so šle skozi “levakarsko” indoktrinacijo, pa tu ni ne duha ne sluha!
Mon je gnezdo suhih sliv, primestnih ali podeželskih gospodinj, ki jim je življenje kuhinja in turška nadaljevanka pa malo pizdakanja čez zbiranje denarja za bolne otroke. To ti je domet monovskih kljuk!
V kvazi zvezi je in vse bi ga rade poročile,.da mu ga vlečejo in ga strežejo! Toliko si zaljubljen sam vase, da si izgubil stik z realnostjo. :)) Še res lepi in uspešni moški nimajo take samozavesti, ti pa brez pokritja blefiraš… komu točno? A prek forumov fehtaš? Ubogi si kolikor si težek. Samo to ti lahko povem. Usmili se nas, pa preskoči kakšno objavo ko te zamika tipkat. Takrat se raje posveti svojim 150 nimficam iz domišljijskega harema, ki te čakajo da ti ga povlečejo 🤣🤣🤣🤣 o bog kaj takega pa že dolgo ne, resno.. ko bi vsaj imele kaj povleči😆
[/quote]
Iz tvojega zapisala se takoj izve tole:
svojega jebača si spoznala prek kakega portala, penis ima dolg 12 ali manj cm.
Drži?
Drži!
kaj pa je s tem narobe…., jebeš žensko brez ženske miline v bilo kateri starostni dobi. Bolje je bit sam pol. Kaj če z kocko leda v pojstli, ali vreščečo in histerično žensko ob seb, kot moški…, tako pri ženaskah kot pri moških je bistvo življenja in partnerstva, k osta v vezi, lagano sportski… Ženska more bit dobre volje, ko se uleže ob tipu in se lepo naslonit na njega, preden zaspi, tako mu da signal, da si ga želi, potlej je pa na tipu, da spelje stvar dalje. če ženski ni do akcije zaradi slabega dneva, več faktorjev, pač pove, pa je stvar rešena, moški recimo doživi že to milino s to gesto.
[/quote]
Skerigrda ima milino? 😁 he he he
Umiri ti malo!
Na monu imaš samo posušene slive, kot si pravilno napisal, o kakih intelektualkah, ki da so šle skozi “levakarsko” indoktrinacijo, pa tu ni ne duha ne sluha!
Mon je gnezdo suhih sliv, primestnih ali podeželskih gospodinj, ki jim je življenje kuhinja in turška nadaljevanka pa malo pizdakanja čez zbiranje denarja za bolne otroke. To ti je domet monovskih kljuk!
[/quote]
Razlicni aspekti nastetih ideologij se ze tako dolgo promovirajo skozi vse kanale moderne druzbe, da ze vsaka kokos, ki vsaj obcasno gleda TV ve, kaksna “stalisca” in “prepricanja” so “prava”. Tisto kar zaradi bolj ubogega intelekta kokos ni sposobna samostojno interpretirati, pa pametnejse, seveda tudi toliko bolj indoktrinirane, zaradi drugih razlogov niso sposobne sprevideti za kak BS gre.
Iz tvojega zapisala se takoj izve tole:
svojega jebača si spoznala prek kakega portala, penis ima dolg 12 ali manj cm.
Drži?
Drži!
[/quote]
Niti za cigansko vedeževalko nisi 🤣 Svojega dragega moža sem spoznala prek skupnih prijateljev, dolgega ima skoraj 2x toliko kot to 🙂 lih malo zmanjka. Tako je popoln, da ga vsak dan častim kot božanstvo, še posebej ko preberem kaj vse obstaja na tem svetu… še stopala bi mu poljubila, samo zato ker obstaja kot protiutež vsem luzerjem. Njegovo mamo sem neštetokrat objela in se ji zahvalila za vzgojo in vrednote, ki mu jih je predala in čisto vsak dan se zahvalim vesolju, da se lahko zbujam ob takem Moškem!
Pol mu ga še povlečem in ga posek.sam. Zastonj!🤣🤣🤣🤣🤣
Luzerjiii
Umiri ti malo!
[/quote]
Škoda le, da vas še te nočejo ali pa na koncu vi ne morete ..govori se…
Heroji za tipkovnico, v reali pa žena za hrbtom s kuhalnico! Pazite, da vas ne dobi :))
Niti za cigansko vedeževalko nisi 🤣 Svojega dragega moža sem spoznala prek skupnih prijateljev, dolgega ima skoraj 2x toliko kot to 🙂 lih malo zmanjka. Tako je popoln, da ga vsak dan častim kot božanstvo, še posebej ko preberem kaj vse obstaja na tem svetu… še stopala bi mu poljubila, samo zato ker obstaja kot protiutež vsem luzerjem. Njegovo mamo sem neštetokrat objela in se ji zahvalila za vzgojo in vrednote, ki mu jih je predala in čisto vsak dan se zahvalim vesolju, da se lahko zbujam ob takem Moškem!
Luzerjiii
[/quote]
Aha.
In potem si se iz Zvezdaninega sestrskega tabora vrnila k 12-centimetrskemu vampežu.
Ampak da desci še v “odraslih” (hahaha!) letih ne prebolijo mamice in iščejo “mili ženski pogled”, je pa res dokaz, kako enostavno laufajo zadeve v naravi! En nevron za vse življenje in stvar je rešena!
[/quote]
Sodobne mozace, ki se znate iz “milega ženskega pogleda” NOBENEGA moskega ne zanimate. Zato je tudi vse kar dobite obcasni curak v katero od lukenj. Ni ga bolj pateticnega kot sodobna zmenkarija tisockrat preluknjanih 40+ letnic, ki s kalkulatorjem v glavi hladno preracunljivo analizirajo primernost “kandidata”, ki jim sedi nasproti, za “resno” zvezo.
Škoda le, da vas še te nočejo ali pa na koncu vi ne morete ..govori se…
Heroji za tipkovnico, v reali pa žena za hrbtom s kuhalnico! Pazite, da vas ne dobi :))
[/quote]
Tebi in podobnim monovskim kljukam se še sanja ne, koliko informacij iz prve roke imam o vaših možekih, ki se fukljajo po raznih gozdičkih in prtljažnikih vaših družinskih avtočkov! Včasih je treba tud otroške sedežke malo umaknit!
Aha.
In potem si se iz Zvezdaninega sestrskega tabora vrnila k 12-centimetrskemu vampežu.
[/quote]
Žal mi je, da vas ni mati narava tako obdarila kot njega, s pametjo, razumom, dostojnostjo in veličino…..a saj bo. Tudi za vas bo nekoč sonce posijalo 🙂
Ne utegnem več tipkati, me že čaka v postelji. :)) Uživajte v svojih domišljijskih spisih še naprej
Luzerjiii
[/quote]
No, vidis, to kar ti teoretiziras, da bi, ker ti je tako oh in sploh, marsikatera od mojih prakticira. Ampak teoretikom je praksa tako zelo omejena, da ste jo sposobni dojemati zgolj kot znanstveno fantastiko.
Tebi in podobnim monovskim kljukam se še sanja ne, koliko informacij iz prve roke imam o vaših možekih, ki se fukljajo po raznih gozdičkih in prtljažnikih vaših družinskih avtočkov! Včasih je treba tud otroške sedežke malo umaknit!
[/quote]
Mi nimamo ne avta ne sedežev :)) Možek je občutljiv na mraz, mu v gozdičku ne vstane hahaha.To si verjetno zamešal s svojim očetom. A je on varal tvojo mamo pa si jezen na ves svet? Pohvalno, le glej da ti svoji ne boš rogovje nabijal kot vsem do sedaj 😉
Umiri ti malo!
[/quote]
za dve moni vem, da sta raketi. 😍
Mi nimamo ne avta ne sedežev :)) Možek je občutljiv na mraz, mu v gozdičku ne vstane hahaha.To si verjetno zamešal s svojim očetom. A je on varal tvojo mamo pa si jezen na ves svet? Pohvalno, le glej da ti svoji ne boš rogovje nabijal kot vsem do sedaj 😉
[/quote]
Govoriš iz svojih otroških spominov, kajne.
Pa če nimate avta, mar misliš, da te to pred čim obvaruje?
Dream on!
No, vidis, to kar ti teoretiziras, da bi, ker ti je tako oh in sploh, marsikatera od mojih prakticira. Ampak teoretikom je praksa tako zelo omejena, da ste jo sposobni dojemati zgolj kot znanstveno fantastiko.
[/quote]
Še brati ne znaš, kaj šele da bi razumel napisano! :)) Ti lahko o čem takem samo sanjaš, dan in noč. Takšen tretman si zaslužijo le pravi moški, med katere, na tvoje veliko razočaranje, ne spadaš. Pa če se še tako trudiš nas prepričevati. Mentaliteta te izdaja.
A lahko sanjariš še naprej, jaz prepričanih ne prepričujem.
Luzerjiii
[/quote]
na pranje in peglanje usranih moških gat
Forum je zaprt za komentiranje.