Kakšna je še normalna cifra spolnih partnerjev
Jp.. ma zgornja prav. Itak pa vem,da si enkrat pisal o sebi. Skratka bil si vcasih v centru vsega dogajanja smetane,sponzoruš,biznismanov,partyev.. si pripovedoval svoje zgodbe,bilo je zanimivo branje,samo meni osebno patetično. Zdej si verjetno klavrno koncal,nekje sam u enem fletu ždiš pa zlivaš strup na zenske,intelektualce.. skratka ne si mislt prevec da si pameten,predvsem si zagrenjen. Tezko te berem tvoje nebuloze.. stari zal mi je da ga ne mores vec namakat v sponzoruse in misice z bacardijem in ginom ob sebi. Nismo to mi krivi…
[/quote]
Pateticni ste verniki v indoktrinirano pravljicno predstavo o svetu. Seveda pa si iz vase perspektive nekoga kot sem jaz lahko predstavljate zgolj kot opisujes. Pri cemer na dan pride se vasa komunajzerska predstava sveta, lol. Namrec, resnice, pa ce jo se tako odkrito povem, enostavno ne prenesete. To pa je, da se mi je in se mi se vedno za vas “pohujsnljivo” zivljenje dogaja s cisto normalnimi zenskami. Ampak vacini mislih je tako nepredstavljivo, da so zenske, ki jih sami povelicujete, s katerimi ste celo v zvezah, magari device, lahko taksne “kurbe”. Pa so. Samo vi si tega ne zmorete priznati. Ona pa vam tega nikoli ne bodo povedale. Se same se imajo za svetnice. Pa niso.
Jih marsikdo hoče, samo se one z njimi nočejo kazati okoli. 40 letna ločenka vas je že spregledala dragi moški in ne misli več biti suženj ne vam ne komu drugemu. Pri teh letih je že samostojna, pametna, še vedno lepa in sposobna, če da kaj nase ji pa ponudbe za druženje nikoli ne zmanjka. Zakaj bi si življenje grenila z vami, vas stregla spredaj in zadaj ter uničevala še to malo zdravja in let svobode, uživanja, ki so pred njo? Kaj imate takega za ponudit? Denar? Ga ima. S.eks? Ga dobi. Družbo? Izbere ko, če in tistega, ki ji paše. No..kaj točno, kar že nima? Nič. En velik nič. Zdaj pa idite jokat mamici, ker so vse ženske kurbe 🙂 mogoče bo njo brigalo, če je starejša od 40 pa niti nje več ne takne, tako da lahko poskusite še pri tatiju 😉 se skupaj zapijete in razočaranje izlivate v vaših man cave-ih aka barih oz pred njimi, s kozarcem to go v roki. Tam se zbirajo takšni jamrači, vsak dan jih poslušam pod oknom. Eno samo veliko razočaranje in škoda življenja, ki vam je bilo dano.
Jih marsikdo hoče, samo se one z njimi nočejo kazati okoli. 40 letna ločenka vas je že spregledala dragi moški in ne misli več biti suženj ne vam ne komu drugemu. Pri teh letih je že samostojna, pametna, še vedno lepa in sposobna, če da kaj nase ji pa ponudbe za druženje nikoli ne zmanjka. Zakaj bi si življenje grenila z vami, vas stregla spredaj in zadaj ter uničevala še to malo zdravja in let svobode, uživanja, ki so pred njo? Kaj imate takega za ponudit? Denar? Ga ima. S.eks? Ga dobi. Družbo? Izbere ko, če in tistega, ki ji paše. No..kaj točno, kar že nima? Nič. En velik nič. Zdaj pa idite jokat mamici, ker so vse ženske kurbe 🙂 mogoče bo njo brigalo, če je starejša od 40 pa niti nje več ne takne, tako da lahko poskusite še pri tatiju 😉 se skupaj zapijete in razočaranje izlivate v vaših man cave-ih aka barih oz pred njimi, s kozarcem to go v roki. Tam se zbirajo takšni jamrači, vsak dan jih poslušam pod oknom. Eno samo veliko razočaranje in škoda življenja, ki vam je bilo dano.
[/quote]
Ce ze celo zivljenje poslusas levakarsko feministicno propagando o zatiranih zenskah, ki ze ne boste stregle moskih, in na svet okoli sebe gledas iz solipsisticne perspektive prepotentne zenske, katero zanima zgolj kako bi se lahko od moskega okoristila, kaj sama nudi pa še v zivljenju ni pomislila, potem pac napises kar si napisala.
Potem pa se se cudis, da vas moski, ki mu je kristalno jasno, da tako danes razmislja vecina zensk, ki si to lahko privisci, ceprav tega ne povedo, nima za dosti vec kot obcasno rekreacijo. Namrec, ce vas je dovolj vsec, tudi zato, ker vidite potencijall, da bi se z njim okoristile, vsaj svoj zoprni kljun zaprete in se pretvarate, da ste nakaj kar niste. Pac, igrate kameleona. Ironija pa je, da potem svoje pretvarjanje projecirate na moske, lol.
Sicer pa se zenske danes tako rate pohvalite, da vam seksa, ce si ga ze zazelite, tako ne manjka. Tudi glasne kobajagi strasno neodvisno samske in po lastnem prepricanju sila oh in sploh “uspesnice”. S kom neki le seksate? Kdo so ti, ki seksajo z vami? No, kdo? In zakaj jih izberete? Zakaj prav njih? Vam povem jaz, ker pac vem, ceprav starih bab pac NE fukam?
In, a mislite, da je s frigidnimi “krepostnicami” kaj drugace? Na svojo seksualnost se toliko bolj gledajo kot na orodje za vezavo moskega s katerim se utegnejo okoristiti. Le da so toliko bolj picajzlaste, storaste, lesene, neredno pa tudi manj privlacnega videza. Prepricane pa, da jih je le nek wow tip vreden, lol. Potem pa so neskoncno razocarane, ker jih tak seveda parkrat nategne in spizdi kolikor ga noge nesejo.
…je napisala še ena, ki deluje v prepričanju, da je seks samo za otročke delat, potem pa ženska ima vso pravico obsojat druge, ker se je sama odločila, da ne bo več in je zaprla mednožno štacuno …. 😀
Pusti drugim užitke v seksu, če jih že sama ne dojemaš kot pozitivne, koristne in tega nit tako ne prakticiraš. Nihče ni zaradi tega gnusen, če rad seksa. Kaj to tebe briga. Tudi ti boš odšla s tega sveta enkrat- poseksana kolikor si sama želiš in kolikor si dopustila, drugi pa toliko, kot si oni želijo in prakticirajo. Nimaš jih nobene pravice obsojat tako, kot si jih. Zdaj, ko virus nekaterim skrajšuje življensko dobo, pa še toliko bolj. Nisem radodajka, se nikoli nisem z vsakim dajala dol, ampak seks mi pa v življenju mnogo pomeni – me ohranja pri mladosti in bom dokler mi bo prijalo in bom lahko 🙂
Ljudje smo najvišje razvita živalska vrsta, zatorej je tudi seks pri človeški vrsti prvotno v užitek, ne pa za reprodukcijo – doživljanje orgazma je super. Levi se parijo po 100x na dan- zaradi reprodukcije, človek pa v prvi vrsti seksa iz užitka. Toliko.
[/quote]
Saj če sama sebi lažeš da se boljše počutiš.
To “prepricanje” danasnjih zensk kako zelo zazeljene so je bolj na trhlin nogah. Sploh, ce govorimo o ovenelih 40+letnicah. To so ze leta, ko zensko skozi izkusnje dobijo lekcijo o svoji vrednosti in zazeljenosti. Seveda, ce so na trgu. Porocene pa se naprej nabijajo s svojim pravljicnim prepricanjem, ki izhaja iz njihove mladosti.
Namrec, zgolj leto ali dva sta dovolj, da 40+ letnica na trgu parckanja spozna, da kaliber moskega s katerim bi se trajno vezala dejansko zanima za dosti manj resne zadeve. Tudi, ce ji tip tega ze iz obzirnosti ne gre eksplicitno razlagati. To je tudi razlog, da potem obrnejo plosco in ponavljajo kako one pa ze ne bodo nikogar pedinale. Seveda, taksne kot so, ovenele, za resno zvezo dejansko zanimajo le se abrahamovce z mamo na smrtni postelji, ki mrzzlicno iscejo nadomestno kuharico. Samo kaj ko je resnico treba olepsati, da se same sebi zdijo boljse, lol.
Ce ze celo zivljenje poslusas levakarsko feministicno propagando o zatiranih zenskah, ki ze ne boste stregle moskih, in na svet okoli sebe gledas iz solipsisticne perspektive prepotentne zenske, katero zanima zgolj kako bi se lahko od moskega okoristila, kaj sama nudi pa še v zivljenju ni pomislila, potem pac napises kar si napisala.
Potem pa se se cudis, da vas moski, ki mu je kristalno jasno, da tako danes razmislja vecina zensk, ki si to lahko privisci, ceprav tega ne povedo, nima za dosti vec kot obcasno rekreacijo. Namrec, ce vas je dovolj vsec, tudi zato, ker vidite potencijall, da bi se z njim okoristile, vsaj svoj zoprni kljun zaprete in se pretvarate, da ste nakaj kar niste. Pac, igrate kameleona. Ironija pa je, da potem svoje pretvarjanje projecirate na moske, lol.
[/quote]
Nimaš pojma o ženskah in nabijaš v prazno tu na forumu, kjer še lahko, saj te drugje ne prenesejo več…še sam se ne, zato bežiš od sebe v raznorazne odvisnosti. Uspešne alfa frače ti niti na kilometer nisi povohal, kaj šele da bi te katera želela za kaj več, tako da ashhh
S takimi kot si ti, si niti 40letnice srednjega ranga nimajo kaj pomagati, še pri njih namreč izvisiš in to te prekleto boli, zato jih vztrajno blatiš. Uspešna ženska nikoli ni potrebovala moškega za nobeno korist, zapomni si to. Če se kakšnega usmili, se ji to šteje v olajšavo za dobrodelnost 😉 Moški kakršnega si pametna in sposobna ženska želi so oboževalci žensk, ki jo znajo pohendlat, ne pa neki prepotentni latentni geji, ki svoj neuspeh in razočaranje nad življenjem projecirajo na ženske, ki jih niti pof.. ni zmogel
Seronje 🙂 pejte se mamici podojit še malo, verjetno vas je prezgodaj odstavila
Nimaš pojma o ženskah in nabijaš v prazno tu na forumu, kjer še lahko, saj te drugje ne prenesejo več…še sam se ne, zato bežiš od sebe v raznorazne odvisnosti. Uspešne alfa frače ti niti na kilometer nisi povohal, kaj šele da bi te katera želela za kaj več, tako da ashhh
S takimi kot si ti, si niti 40letnice srednjega ranga nimajo kaj pomagati, še pri njih namreč izvisiš in to te prekleto boli, zato jih vztrajno blatiš. Uspešna ženska nikoli ni potrebovala moškega za nobeno korist, zapomni si to. Če se kakšnega usmili, se ji to šteje v olajšavo za dobrodelnost 😉 Moški kakršnega si pametna in sposobna ženska želi so oboževalci žensk, ki jo znajo pohendlat, ne pa neki prepotentni latentni geji, ki svoj neuspeh in razočaranje nad življenjem projecirajo na ženske, ki jih niti pof.. ni zmogel
Seronje 🙂 pejte se mamici podojit še malo, verjetno vas je prezgodaj odstavila
[/quote]
Tako je, tak ki je vedno lovil “weak” mladoletne in mlade neizkušene ženske, bo vedno odpikan pri starejših, ker ga takoj prepozanajo. In zato zaničljivo pljuva po njih. Pač, lovci na mlade naivnice- on pa misli, kakšn kerl je, da je lahko mlade podiral. V bistvu so to predtorji – takih se morajo naše hčerke bat in izogobat 🙂 Vsaka pametna mati bo podučila svojo mladoletnico na take Bacardi predatorje 🙂
Tako je, tak ki je vedno lovil “weak” mladoletne in mlade neizkušene ženske, bo vedno odpikan pri starejših, ker ga takoj prepozanajo. In zato zaničljivo pljuva po njih. Pač, lovci na mlade naivnice- on pa misli, kakšn kerl je, da je lahko mlade podiral. V bistvu so to predtorji – takih se morajo naše hčerke bat in izogobat 🙂 Vsaka pametna mati bo podučila svojo mladoletnico na take Bacardi predatorje 🙂
[/quote]
Podpis. Ostareli, znucani plejboj si domišlja da je zanimiv 🙂
[/quote]
Strinjam se. Pa še očetje bi po mojem znali odigrati strateško vlogo, ko bi ene par takim dali pesti za povohat, da mu take ideje ne bi prav pogosto padale na pamet 😉
Strinjam se. Pa še očetje bi po mojem znali odigrati strateško vlogo, ko bi ene par takim dali pesti za povohat, da mu take ideje ne bi prav pogosto padale na pamet 😉
[/quote]
Tudi s tabo se 100 posto strinjam. Jebemti da bi mizala na oba očesa, ko bi ga namlatil, pa sem drugače proti nasilju.
Ogabni stari znucani plejboji naj pustijo mlade punce pri miru. Ogabe stare nagravzne
Zagrenjene samske suhe slive od MON ste ze vec kot jasno predstavile patetiko razocaranih samskih staruhelj. Kar preberite si temo o vecno samskih, ce potrebujete osvezitev dementnega spomina. Vse kar tu pocnete pa je projeciranje lastne tuge od lajfa name, lol. Boljsega tako ne poznate. Niste niti vredne. 😉
Medtem pa sem jaz ze lep cas v kvazi zvezi s pol mlajso. Pa se en kup drugih imam. Od katerih bi me bog si ga vedi koliko vsaj 15 let mlajsih ze jutri z veseljem porocilo. Kaksna bi me celo iz danes na jutri vselila, z obljubo, da mi ga vsak dan 2x pofafa, skuha in drugace razvaja, ce le se je “usmilim”, lol. In to zenska, ki je v zivljenju dosegla prej vec od prepotentnih mon kot manj.
Ampak vam kislicam je to nepredstavljivo. Pac, grde stare frigidnice z domisljijsko predstavo o cenjenosti lastne frace, ceprav ni vredna niti toliko, da vam penzijonist svojega mlahavega curaka notri uturi. Medtem, ko je meni izobilje zensk nekaj najbolj normalnega. Pred leti mi je bila se fora zaplankani vecini malo siriti obzorja. Pa ste mi vec kot dogazali kako nezamisliva vam je resnica. Tako kot imate tudi na splosno zblojeno predstavo o svetu. Pac, indoktrinirane vrtne salate. Pa za take oh in sploh se imate, lol.
Če si ga ti sploh kakšni vtaknil sem jaz Papež iz Rima :)))) kaj šele večim! Te tvoje bolne drk fantazije pišeš, ker so ti 24/7 v glavi, saj v reali ti to najbolj manjka. Ne sekiraj se, tudi drugim srarim prdcem se z leti zrola, ker niso dobili kvalitete, pa potem sanjarijo in blodijo točno tako kot ti, samo da polnijo glavo kelnarcam ko malo preveč spijejo, ti pa pač nam na forumu… Da mi je videt to lepotico, ki bi tebi vlekla karkoli razen pokojnine z računa ..kar ti sploh ostane čentezimov od alkoholiziranja 🤣 Verjemi, vsaka z vsaj 1 sivo celico v možganih se te bo ognila v velikem loku takoj ko odpreš usta, pa če ga imaš kot gorila in še tako hvališ svojo štalo. Ženske hvala bogu danes niso neumne niti slepe, se znajo dobro pozanimati s kom imajo opravka. Legalno in manj legalno 😉 Take kot si ti niti s palico ne bi taknile
A cepivo za covid si že patentiral al kako, Einstein? Že ki se hvališ z nekimi uspehi, da slišimo kaj je tvoje področje? Kje si ti prejel te silne nagrade in na podlagi česa nabral to neskončno bogastvo? Kaj je tvoj smisel življenja? Pedofilski poskusi vtikanja uvelega tiča v mlade punce?
Razpiši se. Z zanimanjem čakamo, da se pohvališ ..
Dixi, a ti boš večno mlad ali kako? Boš pri 95-ih s pomočjo modre tabletke še zmeraj po 19-letnicah plezal?
Patetičen si, pa tega ne vidiš. Ti NE MOREŠ in NE ZNAŠ imeti ali zadovoljiti zrele ženske ali ženske svojih let, zato nakladaš 20-letnicam, ki so naivne kot mladi kužki.
Ti eni zreli in sposobni, pa tudi lepi in pametni ženski enostavno nisi kos. Bi te prebrala v 5 minutah. In kdor takim ne zmore parirati, se spravlja na mlade in naivne punčke.
Ma od 19 leta pa do začetak 30 tih sem imel eno stasom in glasom tapravo in ni bilo potreba po drugih, čeprav sem šel kljub temu trikrat mimo grede, heeh…, pred 19 letom pa s štirim v sex akciji…, pol po ločitvi v 30 tih letih sem jih pa tam 30 imel še v evidenci, se je dogajalo ker sem stalno iskal tisto tapravo, hehe.. o kateri ni bilo ne duha ne sluha…, tako pač pride do menjave partnerk pa gredo številke na gor in je v bistvu res dober rajc, ko svoboden na novo doživljaš nov geštel, intimo, dihanje in stokanje, pa še ene par jih je bilo nad 30 amapk ne nad 40, pol se je pa ustavilo in prav je tako, hehe.. Leta svoje naredijo pa moškega hitro mine, če ženska ne pokaže “miline”. in očividne strasti v očeh, ko te pogleda kot moškega z ženskimi očmi.
Mislim, da bi bilo za vse odlično tako za ženske kot moške 30 različnih partnerjev…, da bi bili ljudje bolj strpni v dolgoletnih zvezah. Pač za tiste, ki so malo boljs strastni in slobodenega duha, za tiste ki to niso pač ne, pač velja za njih enemu zvestoba do groba, kar ni nič narobe, njihova stvar.
Dixi, a ti boš večno mlad ali kako? Boš pri 95-ih s pomočjo modre tabletke še zmeraj po 19-letnicah plezal?
Patetičen si, pa tega ne vidiš. Ti NE MOREŠ in NE ZNAŠ imeti ali zadovoljiti zrele ženske ali ženske svojih let, zato nakladaš 20-letnicam, ki so naivne kot mladi kužki.
Ti eni zreli in sposobni, pa tudi lepi in pametni ženski enostavno nisi kos. Bi te prebrala v 5 minutah. In kdor takim ne zmore parirati, se spravlja na mlade in naivne punčke.
[/quote]
Ne govori o “zrelih in sposobnih” ženskah, ki vam je v življenju edini cilj, da najdete desca, da vas “bo objel” in boste lahko “jokale v njegovem objemu”, buhuhu. Kakšni visoki cilji “zrele in sposobne” ženske, vauu! In tudi vas se prebere v minuti, kaj šele petih: tošelj, in to je to!
Ampak da desci še v “odraslih” (hahaha!) letih ne prebolijo mamice in iščejo “mili ženski pogled”, je pa res dokaz, kako enostavno laufajo zadeve v naravi! En nevron za vse življenje in stvar je rešena!
[/quote]
kaj pa je s tem narobe…., jebeš žensko brez ženske miline v bilo kateri starostni dobi. Bolje je bit sam pol. Kaj če z kocko leda v pojstli, ali vreščečo in histerično žensko ob seb, kot moški…, tako pri ženaskah kot pri moških je bistvo življenja in partnerstva, k osta v vezi, lagano sportski… Ženska more bit dobre volje, ko se uleže ob tipu in se lepo naslonit na njega, preden zaspi, tako mu da signal, da si ga želi, potlej je pa na tipu, da spelje stvar dalje. če ženski ni do akcije zaradi slabega dneva, več faktorjev, pač pove, pa je stvar rešena, moški recimo doživi že to milino s to gesto.
[/quote]
Preoptimistični ste.
Kaj pa mislite, kako so današnje poročene ženske prišle do jebajade? Ja, tako, da so se obešale po starejših, posebej tistih z debelimi tošlji!
In moški? Ha, zaščitili svoje hčerke? Sori, 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moških bi svoje hčerke ob prvi priložnosti pofukalo! Se morajo prav močno naprezat, da živalsko ne planejo po njih, ko začnejo zaudarjat po menstruacijah in najstniških vaginalnih izločkih! Očetom takrat živalski možgani eksplodirajo!
Forum je zaprt za komentiranje.