Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna je prednost obiskovanja šole A. Šuštarja?

Kakšna je prednost obiskovanja šole A. Šuštarja?

Dve daljni znanki imata otroke na šoli A. Šuštarja.

Kakšna je prednost, če otroci obiskujejo to šolo? Nerodno mi je vprašati in tudi bolj poredko se vidimo.

Je to plačljiva šola? Potem najbrž kar nanese, ker imata obe veliko otrok (5 in 6).

Mir med poukom, ni južnih, red, disciplina….

Pa skurjeni otroc, k jih perejo z zgodbicami, za rajo iz srednjega veka.

Odgovor na objavo uporabnika
Ttest, 28.08.2025 ob 17:20

Pa skurjeni otroc, k jih perejo z zgodbicami, za rajo iz srednjega veka.

Tudi katoliške šole se financirajo iz javnih sredstev. Razplojevalci na steroidih nič ne doplačujejo, imajo enake beneficije kot cigani. Saj kmalu bodo vzniknile še muslimanske osnovne šole za protiutež, potem pa adijo pamet in normalno opismenjevanje prebivalstva.

Sorodnika razplojevalca imam, ki je poslal svoje otroke na to solo in na njihovo gimnazijo. Mislis, da njegovi otroci danes vlecejo socialko kot ti? Sem ateist, ampak po njegovih otrocih sodec je to odlicna sola.

Odgovor na objavo uporabnika
sole620, 28.08.2025 ob 20:01

Sorodnika razplojevalca imam, ki je poslal svoje otroke na to solo in na njihovo gimnazijo. Mislis, da njegovi otroci danes vlecejo socialko kot ti? Sem ateist, ampak po njegovih otrocih sodec je to odlicna sola.

E, tu si pa krepko v temo brcnil. Imam toliko delovne dobe, da ti še do te številke šteti ne znaš, pa če si še tak  neodgovorni razplojevalec ateistične usmeritve s katoliško šolo vred. Teslo na n-to potenco si, to pa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close