Kakšna je muslimanska vera?
bozomon, 26.10.2023 ob 15:17
Po tem kar naj bi ti priznaval.
Ne pravim da bom jst tlele roke sekal pa po cerkvah hodil pa sranje tam delal in razbijal kipe, uniceval inventar.
Priznavam OČETA , kajti od njega smo.
Nismo od države niti od knjige. Knjiga lahko nam je v pomoč k nekim razumevanjem lahko pa nam je pot k uničenju in grehu.
Nepismeni ne zna sestaviti atomsko bombo po načrtu.
Ljudje, ki sodijo, ki se maščujejo ne popravljajo krivic ampak počnejo nove krivice. Tako rabelj od muslimanov ali drugih skupnosti in pripadnosti, če tako počne, kar rabelj počne enako krivico in greh stori.
Kako ne zmorete videti, opaziti, da v imenu VERE LJUBEZNI ljudje sejejo smrt po svetu?
Kako ste lahko tako slepi? Kako je lahko musliman tako slep, da takrat, ko on seje smrt le to vidi, kot dobro? BEDAK.
SMRT JE SMRT, UMOR JE UMOR pa to počne vernik ali nevernik. Musliman ali pa kristjan ali pa državni kultnik.
bozomon, 26.10.2023 ob 15:42
A to pa priznavas?
Nisi mi odgovoril.
Eto to za mec… iz tega čtiva iz katerega si to kopiral… kaj pise v temu čtivu za kraje? Pederluk… nemoral… kako sankcionirat?
Vprašal sem te nazaj, ker ne vem točno kaj si vprašal.
Iz čtiva, BIBLIJA (Sveto Pismo).
Vendar jo lahko dava h kraju in brez nje se vprašava.
Islam po definiciji religije spada v monoteistično religijo. V tem primeru, dobesedno. Definicija islama je sila preprosta. Ogromno internetnih strani je, ki so na voljo za vsa vprašanja, ki vas zanimajo. Tam so ljudje, ki vam bodo rade volje odgovorili vse kar vas zanima. Lahko na primer, da na mesto tu, v google vpišete, kaj je islam in vam bo vrglo odgovore prav tako povezave do teh ljudi. Ogromno je video zapisov, debat, razlag. Vsekakor je bolje vprašati ljudi, ki imajo reference. Tu gor, ste si odgovore najbrž prebrali. No, to vsekakor ni islam.
Bozomon, nimaš ti kaj sankcionirat. BOG SODI ne ti. Če ti sodiš lahko napačno sodiš in povzročiš krivico. Če ti sodiš jemlješ BOGU pravico, do sojenja, da on SODI. Če to počneš, potem ne priznavaš njega za najvišjega ampak sebe postavljaš iznad človeka. Če ti mene ubiješ si ubil človeka. Če si ubil človeka si se postavil nad človeka. Vendar nisi ti človeka ustvaril. BOG ga je ustvaril. Njemu pripada. Ker njemu pripada, ker je njegova stvaritev on ji lahko sodi.
Če pa ti sodiš njegovi stvaritvi pa se na njegovo mesto postavljaš. Če se tja postavljaš pa si grešnik si lažnik, si prevarant, saj se ne moreš na BOŽJE MESTO POSTAVITI, saj nisi BOG.
Spoštovani, 26.10.2023 ob 15:49
Islam po definiciji religije spada v monoteistično religijo. V tem primeru, dobesedno. Definicija islama je sila preprosta. Ogromno internetnih strani je, ki so na voljo za vsa vprašanja, ki vas zanimajo. Tam so ljudje, ki vam bodo rade volje odgovorili vse kar vas zanima. Lahko na primer, da na mesto tu, v google vpišete, kaj je islam in vam bo vrglo odgovore prav tako povezave do teh ljudi. Ogromno je video zapisov, debat, razlag. Vsekakor je bolje vprašati ljudi, ki imajo reference. Tu gor, ste si odgovore najbrž prebrali. No, to vsekakor ni islam.
??
bozomon, 26.10.2023 ob 15:49
Po temu čtivu ki ga priznavas in sprejemas… iz katerega si skopiral to za meč… kaj v temu čtivu piše za pederluk kraje nemoral… kako sankcionirat po temu čtivu?
Bozomon grešniki smo.
Kaj bomo mi kaznovali, če pa bi sami bili kaznovani. Če torej misliš, da bi kaznoval grešnika lahko začneš pri sebi. Če pa misliš, da nisi grešnik in bi kaznoval grešnike pa se raje večkrat vprašaj, da se ne motiš, kajti BOG bo sodil.
darwindarko, 26.10.2023 ob 15:51
Bozomon, nimaš ti kaj sankcionirat. BOG SODI ne ti. Če ti sodiš lahko napačno sodiš in povzročiš krivico. Če ti sodiš jemlješ BOGU pravico, do sojenja, da on SODI. Če to počneš, potem ne priznavaš njega za najvišjega ampak sebe postavljaš iznad človeka. Če ti mene ubiješ si ubil človeka. Če si ubil človeka si se postavil nad človeka. Vendar nisi ti človeka ustvaril. BOG ga je ustvaril. Njemu pripada. Ker njemu pripada, ker je njegova stvaritev on ji lahko sodi.
Če pa ti sodiš njegovi stvaritvi pa se na njegovo mesto postavljaš. Če se tja postavljaš pa si grešnik si lažnik, si prevarant, saj se ne moreš na BOŽJE MESTO POSTAVITI, saj nisi BOG.
NE da mi se s tabo. Nimam potrpljenja zate. Si mi ze odgovoril na to kar sem v sebi vedno vedel.
Drgac pise v suri žene da ne boste iskreno verjeli dokler boste cutili v srcu kancek odbojnosti do Božje ureditve zakonov predpisov itd…
Ja se pokoravam. Na to kar pise nebi ni dodal niti odvzel. Sej ne da lahko…
Ti pa ostani na tem.
bozomon, 26.10.2023 ob 15:56
NE da mi se s tabo. Nimam potrpljenja zate. Si mi ze odgovoril na to kar sem v sebi vedno vedel.
Drgac pise v suri žene da ne boste iskreno verjeli dokler boste cutili v srcu kancek odbojnosti do Božje ureditve zakonov predpisov itd…
Ja se pokoravam. Na to kar pise nebi ni dodal niti odvzel. Sej ne da lahko…
Ti pa ostani na tem.
Tvoja volja…
Živjo?
Sem mlado dekle, ki obiskuje srednjo šolo. Konec osnovne šole sem seveda kot vsi ostali v Korona obdobju imela ogromno prostega časa. Takrat sem začela iskati kdo sploh sem? Zakaj sploh sem? Kdo so moji predniki? V kaj so verovali? Ker mi družina pri tem ni znala pomagati, sem odgovore poiskala na internetu. Prva stvar v katero sem se zaljubila kot mlado dekle je bil način oblačenja muslimank. Seveda sem se o tem veliko pozanimala; muslimanke ne nosijo le naglavnih rut temveč pokrivajo celo telo. Kot 14 letna punca, ki je bila večkrat na cesti neprimerno označena sem jih seveda takoj razumela. Tako se je vse stopnjevalo… Poučila sem se o njihovih prerokih, sveti knjigi, običajih…
Pri 15 letih sem postala muslimanka. Ljubezen do islama je rasla in rasla. Staršem tega nikoli nisem povedala. Mama je posumila, in me nekaj spraševala, vendar ni nikoli ugotovila kdo v resnici sem, oče še vedno nič ne ve.
Islamski glavni nauk je monoteizem tj. verovati v enega samega boga. Mogoče se sprašuje: pa sej je to tudi krščanstvo. Ne, ni. Muslimani molimo in prosimo za lep glas, za lahek porod, za srečno delo v rudnikih in za dobro zdravje vse Alaha, kristjani pa za lep glas prosijo sv. Cecilijo, za lahek porod prosijo Mati srca Jezusovega, za srečno delo v rudnikih sv. Barbaro in za dobro zdravje prosijo sv. Blaža. Te svetniki niso vse, kaj pa Jezus in sveti duh? Torej je bog tri v enem; oče, sin in sv. duh? Na verouk sem hodila 9 lep, pa nisem nikoli razumela krščanskega monoteizma, hkrati pa 200+ svetnikov in še sveta trojica.
Tega ne pišem, da bi delila sovraštvo, želim le širiti dobro.
Ne pozabite, da nihče ni popoln, ne kristjani in tudi ne muslimani. Vsi smo le grešniki in stvarnikovi sužnji.
Moj nasvet tebi je, da se čim več pozanimaš sam/a s tem boš izvedel/a največ. Upam le, da sem te s svojo zgodbo navdušila k iskanju resnice.??
Za en drek!!!
Tako kot tudi vse ostale organizirane religije. Kako pri svetem onetu lahko bitje z vsaj 90 točk IQ-ja pripada kateri od njih. Seveda, če mu to prinaša denar, razumem njegovo pokvarjenost, samo če ne gre zato, potem pa vam vsi do zdaj izumljeni bogovi ne morejo pomagati. In te parazite, pa jih imenujte imami, duhovniki, pastorji, sveti možje, guruju idt. etc. celo plačujete, da vas ustrahujejo in vam pijejo kri.
Forum je zaprt za komentiranje.