Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšna je cena karikatur pri Matu?

kakšna je cena karikatur pri Matu?

Res so dobre-pa cena?

Menda je odvisno od tega koliko oseb nariše … Meni je za celo družino (4 člani) zaračunal 180 eur.

Portret ena oseba + ozadje 130 EUR. Ampak se je splačal.

Jaz sem jih pa dala delati temu…

http://seki.cis.si/karikaturesplosno.htm

Že 3x in ful zadovoljna.
So pa bisveno ceneje. Cca 50 EUR format mislim da B3 (to sta dva A4 lista, če se ne motim).

…pa fajn “trofi”?nakatere se mi zdijo res neposrečene,..

Proti tem ima Mato precej lepše, vsaj po moje. Te se ,mi zdijo nekako “prazne”.

tale,Mate,je kak link do kake primerjave?hvala!

U, tudi meni tele [seki.cis.si] niso tako zelo všeč.
Vsi, ki so videli našo karikaturo so bili čist navdušeni, kako zelo nas je zadel … je pa res, da se tud meni zdi, da smo RES ta pravi (moraš pa znati požreti hec na svojo račun).

ja,no,dejte prosm že kakšno pokazat!:)

Mato dela več kot odlične karikature, cene pa ima za ČB A3 format ,ena oseba 100€
Več al manj so cene pri vseh kvalitetnih enake

Odločali med karikature Boris Oblak in karikature Mato. Prijatelji narocili nekaj casa nazaj pri Borisu Oblaku. Nas slavljenec veliko bolj zadovoljen, Mato je narisal vse kar smo mu narocili (aktivmosti slavljenca). Borisova sicer narisana na racunalniku, izgleda prazna. Priporocam Matota, pa se bolj ugodno!

Mato je super top. Slavljenec zadovoljen, darilo s pečatom. Podariš darilni bon? Ne, karikaturo! Smeh je pol zdravja.

Po vasih objavah smo ze odlocili za karikaturista Mato Poklukar. Barvna karikatura narisana z vsemi detajli. Super zadovoljni. Najboljse darilo na obletnici!

Že drugič vzeli pri Matotu. Sedaj par. Same hvale. (Clap ?).
Estetsko, šaljivo, primerno, ugodno.

Karikature Mato čista 10. V roku in ugodno. ☝️

Nam je marisal Mato. Nasli smo ga tukaj: https://siol.net/sportal/zimski-sporti/nekoc-biatlonska-dvojcka-danes-karikaturista-vse-kar-znava-sva-se-naucila-sama-569174

Ocena: plus 5. Hitro, ugodno in šaljivo karikirano.

No nekatere so res pretirano poudarjene značilnosti… ušesa, nos…

Zame malce preveč…no če se gre za karikature politikov…mi je OK, če je to za sebe, da imaš doma, pa umam raje manj poudarjene a se vedno vidne in razpoznavne poteze…

Simonove, so za na domače stene boljse.

Pri obdarovanju moraš vedeti komu podarjaš. Karikatura ima specifiko, da je karikirana in izppstavljeno tisto, kar je izrazito. Mato ne pretirava po mojem mnenju. Če nekomu podariš karikaturo je to to. Drugače se odloči za portret. ? Pomembno je ali ujame (poteze) obdarovanca ali ne.

Barvne in zelo podrobne karikature, ki niso popačene rišejo tudi Idollio umetniki  – https://idollio.com/product/idollio-karikatura/  😀 cena pa je tudi ena izmed ugodnejših glede na ostale ponudbe

Kakšna je bila cena in velikost?

Odgovor na objavo uporabnika
Mat3ja, 16.10.2022 ob 23:30

Kakšna je bila cena in velikost?

A misliš pri Idollio.com ?

Tam je od 89 € na slikarskem platnu z okvirjem, piše ti vse takoj na spletni strani. Kakor se spomnem, je še dostava brezplačna. V glavnem meni so za mojega moža naredili tako dobro in lepo narisano karikaturo, da je bila še tašča navdušena s katero se ne razumeva najbolje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close