kakšna ideja kam iti na zmenek?
zadnjih nekaj dni me je en poba peljal vsak večer malo na randi. danes pa sem jaz rekla, da peljem za spremembo jaz njega. na koncu sem ugotovila, da je to malce težje kot sem mislila…
kam naj ga “peljem”?
pijačka – to je tkooo znucano…
kino – noben od naju ne hodi rad v kino, raje gledava film doma na pc-ju
večerja ob svečah – no, s tko hudo romantiko ga še nebi, mi še pobegne, je še prekmalu:-)
večerni sprehod – ok, oba sva bolj presrane sorte pa ne marava glih ponoč hoditi po kakih gozdovih in gričih. al sva glih za skup, a ne:-)
razmišljala sem o nočnem kopanju…sam to bi bilo vejetno prekmalu, sploh ker se videvava tako…
piknik v naravi – verjetno bo že tema, pa tko, to mi deluje tako pocukrano…
ne vem…kaka ideja kam ga naj peljem? rada bi ga presenetila, da ne bo ravno vsakdanje…
uh, vožnja po ljubljanici bl težko – sva z dolenjske:-)
biljard? sem že razmišljala. sam ga ne zna noben od naju igrat. niti bowlinga. mal bi blo hecno, kr niti nebi znala igrat to. bi lahko sam gledala…
po eni strani ga bi ful povabla domov na ogled kakega filma pa kak sladoled, k so bolj pasje-vroči dnevi…sam to bi blo prekmalu pomoje. nočm, da narobe razume…
če bosta v Lj, ga pelji gledat razstavo v Tivoliju….je kr zanimivo….
lp
ma nočem kakega piknika kjer bi zgledalo, da sem ful pripravljala…želim da izgleda vse skup dokaj spontano, neobremenjujoče (da se jaz nisem obremenjevala, ok, čeprav se:-D )..je pa res da bi lahko nardila “piknik” z rafaelom itd. vem katere sladkarije v tem kontekstu ima najraje:-) hm…mogoče pa nebi bilo švoh…
mene sam skrbi, da neb izpalo preveč pocukrano. kr saj je nekaj romantike v nama, ampak sva tudi kr realna…
Tukaj imaš napovednik za dogodke na današnji dan na Dolenjskem:
Forum je zaprt za komentiranje.