Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakšna frizura- za odgovore prosim tudi frizerke

Kakšna frizura- za odgovore prosim tudi frizerke

Lepo pozdravljeni.
Imam zelo dolge lase, čez sredino hrbta, spredaj so krajši- nekje do prsi, so postopoma postriženi ne vsi enako, ker tisto je res grdo. Imam goste lase, sicer mi zadnje čase zelo izpadajo (tu tudi prosim za kakšen nasvet, sem razmišljala, da naj bi bila življenjska doba lasa tri leta in je to zdaj to in mi tako izpadajo in še huje izgleda, ker so tako dolgi in jih potem izgleda še več oz. je tudi neprijetno če je kje moj dolgi las, ko mi pa izpadejo je pa tako, da se nakoncu lasa naredi taka bela pikica in to že vidim na laseh in ga samo potegnem lahko ven, pa gre čisto narahlo)

Skratka izpadanje je en problem. Prhljaj drugih ampak sem sedaj začela uporabljat šampon od subrine recept proti prhljaju in upam da bo kaj pomagalo, mogoče kake izkušnje z njim?

Naslednja stvar ki me zanima pa je, kako naj se postrižem, da mi ne bi bilo treba dati stran veliko dolžino las oz, da bi nekako ohranila to dolžino, hkrati pa bi imela frizuro bolj stopničasto, ker če so lasje tako dolgi si težko narediš iz vseh kodre ker so preteki in ne bi rada imela vseh tako dolgih ampak bi imela pač bolj stopničasto frizuro, osnovo pa še vedno dolgo in me je strah brez kakih slik in boljših napotkov it k frizerki ker me je strah, bi mi štenge naredla ali da bi mi jih preveč odrezala, nočem imeti tudi tistega načina, ko je zgoraj precej krajše spodaj imaš pa nekaj pramenov dolgih las.
Torej mogoče kake slike in nasveti 🙂

Pozdravljena.

Kot frizerka bi vam svetovala slednje.
Pojdite do frizerja-ki, ki si bo vzel-a čas in se z vami pogovoril-a o vaših željah, strahovih in nenazadnje frizurah, ki so vam všeč.
Na podlagi pogovora vam bo lahko svetoval-a kaj bi bilo glede na vašo osebnost, obraz stil in želje primerno za vas.
Vrjemite mi da boste le tako dobila frizuro, ki vam bo ušeč. Lahko vam tukaj svetujemo in popamo slike vendar je na koncu ključnega pomena to, da vas bo frizer razumel in vam tudi znal povedati zakaj je neka oblika za vas ok in zakaj ne.

Tudi glede izpadanja las bi se kot frizerka potrebovala za vami kar precej izčrpno pogovoriti o vaši prehrani, boleznih, negi in česanju, ter o drugih možnih faktorjih, ki privedejo do izpadanja ali lomlenja las.

Skratka če vas ne vidimo vam res težko dobro svetujemo. 😉

Če vam Ljubljana ni predaleč ste vabljena, da nas obiščete v našem studiju na Trubarjevi 55.
Za stranke si zelo radi vzamemo čas in kako rečemo preden gremo v akcijo. 😉

Lp
Naya

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

imam do ramen dolge lase spredaj zelo kratke kakšno frizuro naj si naredim če nočem imeti spuščenih las stara sem 12 let in zaljubljena sem i nevem kako se mu prikupiti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close