Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšna darila sodelavcem ob menjavi službe

kakšna darila sodelavcem ob menjavi službe

menjala bom službo – kakšna malenkostna darila bi lahko dala sodelavcem, kaj predlagate? Peljala jih bom sicer na pijačo, ampak nekaj bi jim vseeno rada podarila za spominček. Hvala za predloge.

Ne podarjaj praholovce.
Podari kaksno mini cokoladico, kaksen poseben bonbon, to je pa to.

Večini Slovencem runda ali dve veliko in dovolj pomeni. Vse ostalo nima tolike vrednosti.

A sem lahko malo žleht? Bo dovolj veliko darilo tvoj odhod.)))))

Naredi poslovilno zabavo, s prigrizkom, pijačo in sladico. To se recimo nekako običajno pričakuje. Kot se tudi, da te ex kolektiv obdaruje za spomin (ali prav firma in/ali kolektiv).

Sama sem le razdala rože iz svoje pisarne, in to je bilo to, nobenih drugih daril kot zabava.

Kaj se še ne boste spomnili, boh se usmili, včasih si dobil darilo od sodelavcev, ki si jih zapuščal, zdaj pa naj bi ti njim darilo dajala??? Lej, če se te bodo spomnili se te bodo tudi brez spominskih daril. Lahko pa za slovo s kakšnim v posteljo skočiš, če že hočeš…. če ne bo zelo pijan ziher ne bo pozabil 🙂

🙂 ste pa duhoviti, sem se prav nasmejala. v posteljo bi bolj težko skočila, zabava odpade, ker smo majhen kolektiv – jaz, direktorica in še dve sodelavki. Ker se zelo dobro razumemo, sem jim hotela nekaj podarit – npr. kemičnik,… pa tudi veseli ne bodo, so že povedali, ampak takšno je pač življenje. Hvala vseeno.

No ja če je ženski kolektiv, potem se pa lahko malo bolj potrudiš in verjetno ja ne misliš, da jih boš z enim kulijem odpravila, no 😉 Kupiš vsaki bon za internetni dostop do tistega, kar najraje browsajo ( appsi, eknjige, literatura revije v pdf plačljivih formatih in to je to 😉 Sploh marketirji in finančniki so taki 😉

Bodi kreativna in v koraku s časom.

http://www.butiklavanda.com/si/diseci-vulkanski-kamencek-dekoriran-i155.shtml

Mini simpatično darilce!

hahahahhahahahhaa sm se nasmejala kot ze dolgo ne :))))))))))))

Mogoče za ohcetno darilo svatom ali pa za rojstnodnevno nekomu, ne pa bivšim kolegicam ob odhodu v drugo službo, no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close