Kakšna darila dobite od partnerja oz moža?
KrEna2025, 06.09.2025 ob 10:21
Avtorica, izjema je tvoja nadstandardno očarljiva in zaželena znanka, ne pa ti. Večina nas je tvoje sorte, da dobimo od partnerja kakšno simbolično darilo in pa tudi dosti praktičnih obdaritev.
Tudi meni se kdaj zgodi, da mi kakšen prijatelj kaj podari za rojstni dan, vendar so to bolj skromne stvari, kot knjiga, majica z mojim omiljenim bendom recimo, kakšen manjši instrument, na sploh glasba, vinilke, cedeji.
Tudi moj dragi me skromno obdaruje ob rojstnem dnevu. Na zadnje mi je kupil zajetno kolekcijo Lushevih izdelkov visoke kakovosti. No, to je skromno glede na diamante, zame pa sploh ni bilo skromno, saj je stalo verjetno vse skupaj toliko, kot en mali diamantek, ampak ne pravi, uni od Swarovskega 😉
Zlato verižico sem pa jaz njemu kupila. Ampak mi jo je vrnil, saj mu zlato nekako ne odgovarja! Jo bom prodala in bova šla na mini potovanje na Dunaj. In ne bova pustila trebuha zunaj. On pa naj nosi svoje indijanske ogrlice, saj bojda boljš pašejo k njegpvim dredom.
Zlato verižico, ki jo nosim, sem pa podedovala po svojem bratu, ki nas je zapustil veliko prehitro.
“Lushevih izdelkov visoke kakovosti”, phahaha, hvala za smeh. Res patetično, če je to kvaliteta. Ne katerakoli, visoka. :))) ?
Sam res, 06.09.2025 ob 15:48
Lush znamka za najstnice. Imaš pa garancijo za alergije in iritacijo kože, to pa ja.
Ma kaka garancija, a si kdaj pogledala sestavine teh izdelkov? Razen tega, da so kao hand-made, ni v lushu nič naravnega, ampak polno kemije, ki je tudi sicer v konvencionalni kozmetiki. To je nižji razred, niti srednji ne, seveda pa se “izbrana visoka kakovost” marketinško bolje proda. Blef na kvadrat.
Anonimno 84, 06.09.2025 ob 15:52
Ma kaka garancija, a si kdaj pogledala sestavine teh izdelkov? Razen tega, da so kao hand-made, ni v lushu nič naravnega, ampak polno kemije, ki je tudi sicer v konvencionalni kozmetiki. To je nižji razred, niti srednji ne, seveda pa se “izbrana visoka kakovost” marketinško bolje proda. Blef na kvadrat.
Sej zato sem pa napisala garancije za alergije. Zagarantirano jo fašeš. 🙂 Da mi mož to prinese, bi se vprašala kaj mu dogaja.
darila, 06.09.2025 ob 09:50
Meni bi bilo too much furat tak lifestyle.
Vsakemu svoje.
Ko sem bila v vezi, so bile to kakšne večerje, zmenki, pa kakšna posebna stvar, ki sem jo želela.
Je pa bilo tako, da so z vsakim letom darila postajala dražja. Recimo 300 € na koncu zadnje.
Ampak brez preseravanja, ker jaz takšnega življenja pač nisem vajena.
Kak lajfstajl? A to, da mož ženi za rd kupi darilo? To je pa res najmanj. Jaz moji ženi vsako leto kupim kos nakita, letos uhane s smaragdi, velik šopek rož in seveda lepa večerja. Po navadi gremo na ribe, kam v brda npr. k Bužinelu ali pa na tržaško, Tavernetta al molo je bila letos vsak teden na sporedu, ker se res je odlične ribe.
A ja pa te, ki lapate “ja meni ne kupi nič, ampak največ mi pomeni to, da je pošten.” Nehajte se slepiti, moški, ki ljubi žensko, ji bo kupil darilo in to ne bižuterije ali bedarij v Lushu.
Lepo darilo za tipa ali pa za žensko je kvalitetno pisalo, sploh nalivnik, da ji v času, ko skoraj nihče več nič ne piše na roko, če pa že, pa s kuliji, daš lepo nalivno pero, pa ne na bombice, unga prav na tinto, zraven pa usnjeno futrolco in lep blok, za manj kot €10 dobiš fensi šmensi japonski blok s takim papirjem, da nalivno pero samo teče.
Včasih je bila ena reklama, lepe pišejo, ali nekaj takega, češ lepe ženske si še zmeraj sem pa tja kaj na roko zapišejo, če ne druzga, ko ji naročiš kaj mora narest, da si zapiše navodila.
Pa še emocionalno jo vrne nazaj v osnovno šolo, v čas, ko je dobila prvo nalivno pero, črno-zelen Pelikan, in jo prijetni spomini naredijo mehko in toplo.
Midva si ne kupujeva daril, ker ne dava nic na to. Denar imava tako skupen in je malo smesno, da bi vzel s skupnega racuna in mi nekaj kupil. Za rojstni dan mi pomaga pripravljati hrano za vso zlahto, ki pride in po koncu praznovanja pospravljati. Jaz enako njemu. Na dopuste in izlete hodiva ,ko imava cas in zeljo, ravno tako greva na kaksno pico, na fensi vecerje ne hodiva. Kupujeva, ko kaj potrebujeva, ne ko ima nekdo praznik.
aja497, 06.09.2025 ob 16:56
Sta pa res poznavalki, sta se že kdaj vprašali, če morda krema ni alergična na vaju in se vname? 🙂
Daj si malo preberi na netu o Lushevih ingredientih.
Most of their formulas contain high amounts of synthetic fragrance and dyes. Sure, humans like things that smell good and look pretty. But both of these ingredients do not serve any beneficial purpose whatsoever in skincare products. In fact, synthetic fragrance is a commonly known irritant to the skin. Also, they casually list this ingredient as a “safe synthetic” on their website. While I agree there are plenty of safe synthetic ingredients used in beauty, just because they say it’s “safe” doesn’t mean it’s true or good for the skin. That’s sketchy to me.
In many of their cleansers and exfoliants, they use ingredients like cornmeal, sugar, salt and ground almonds. All of these ingredients are wayyyy too harsh and aggressive for your skin. Yes, these ingredients are natural; no it doesn’t necessarily mean it’s good for your face. Natural doesn’t mean good for your skin!!!!
Side note: Their famous bath bombs….. Yes, they are fun, but who needs all those dyes and fragrance near their lady parts.
Why I Stopped Using Lush Skincare
malo si preberi, 06.09.2025 ob 17:22
Daj si malo preberi na netu o Lushevih ingredientih.
Most of their formulas contain high amounts of synthetic fragrance and dyes. Sure, humans like things that smell good and look pretty. But both of these ingredients do not serve any beneficial purpose whatsoever in skincare products. In fact, synthetic fragrance is a commonly known irritant to the skin. Also, they casually list this ingredient as a “safe synthetic” on their website. While I agree there are plenty of safe synthetic ingredients used in beauty, just because they say it’s “safe” doesn’t mean it’s true or good for the skin. That’s sketchy to me.
In many of their cleansers and exfoliants, they use ingredients like cornmeal, sugar, salt and ground almonds. All of these ingredients are wayyyy too harsh and aggressive for your skin. Yes, these ingredients are natural; no it doesn’t necessarily mean it’s good for your face. Natural doesn’t mean good for your skin!!!!
Side note: Their famous bath bombs….. Yes, they are fun, but who needs all those dyes and fragrance near their lady parts.
Why I Stopped Using Lush Skincare
A s svojimi besedami ne znaš razložiti, zakaj si nehala uporabljati te izdelke? To je pač osebno mnenje neke x frajle na netu. Če tebi nekaj ne odgovarja ali je pregrobo za tvojo kožo, ne pomeni, da je vse zanič in da je treba pljuvati po vseh njihovih izdelkih. Jaz na primer ne prenesem kreme, ki je zares visokega ranga (po sestavinah in po ceni, zelo hvaljena), ampak zato še ne trobezljam naokrog kakšen poden so in kako bi vsi morali nehati to uporabljati. Sploh pa ne na podlagi nekega x zapisa na netu.
bebe410, 06.09.2025 ob 17:32
A s svojimi besedami ne znaš razložiti, zakaj si nehala uporabljati te izdelke? To je pač osebno mnenje neke x frajle na netu. Če tebi nekaj ne odgovarja ali je pregrobo za tvojo kožo, ne pomeni, da je vse zanič in da je treba pljuvati po vseh njihovih izdelkih. Jaz na primer ne prenesem kreme, ki je zares visokega ranga (po sestavinah in po ceni, zelo hvaljena), ampak zato še ne trobezljam naokrog kakšen poden so in kako bi vsi morali nehati to uporabljati. Sploh pa ne na podlagi nekega x zapisa na netu.
Ah dej no. Ni to osamljen primer, napiš v gugla reddit lush in si mal preberi. Sploh pa je dovolj, da stopiš v prodajalno in si ogledaš klientelo. 12 letne frajle, ki kupujejo.
Anonimno8836, 06.09.2025 ob 20:48
Brihtna glih nisi no, una KrEna omenja “visok rang kvalitete” Lush kozmetike, no. Pa to je tako butasto, da je že smešno, no. To je tako nizkocenovna kategorija, da je še kaka nizkocenovna Balea bolj kvalitetna in z manj opcijami za reakcije na koži.
za bebe410
Forum je zaprt za komentiranje.