kakšen tip ženske prenašajo varanje?
Točno to je bilo pri meni. Njemu sem verjela vse, prijateljicam, ki so mi hotele odpreti oči, sem imela za neumne, ker one niso videle, kako super se je obnašal z menoj. Pri meni mu je ratavalo skozi – dokler se ni v eno zaljubil in se nehal obnašati na zogrnji način z mano – ker mu je bilo itak vseeno. Ko sem videla, da se ne trudi več, sem se nehala tudi sama. In po več letnem razmerju z mano – je v dveh tednih dobil novo punco – njo seveda. In isto dela z njo, ravno tako vara, ona pa mu vse odpušča, pa me pametnejša in bolj razumnejša od mene. Tako da dvomim, da bi razumnejša ženska spregledala takega manipulatorja. Dokler nimaš v rokah 100% dokaza, verjameš nekomu, ki ga ljubiš, in tvoja naloga je, da zaupaš vanj… in potem pademo vse.
1. tip: psihična odvisnost
Ženske, za katere ločitev pomeni kot ena oblika smrti, navda jih nevzdržen občutek popolne zapuščenosti in osamljenosti.
2.tip: zanikanje
Ženske, ki čutijo, da nekaj ni v redi, pa nočejo pogledati resnici v oči, ker je za njih preveč boleče
3.tip: finančna odvisnost
Ženske, ki popolnoma finančno odvisne od moškega, kateri skrbi za njih
V naši državi neplačani davki po 10 letih absolutno zastarajo 🙂 zastarajo tudi v drugih državah, ne vem pa v kakšnem času.
tadej,
kot zanimivost,…. od drugih evropskih držav smo povzeli možnost “osebenga stečaja”… pa reči kar hočeš, država ti oprosti dolgove (po določenem času).
meni se to zdi super 🙂 saj je človeku na tak način omogočeno, da zaživi “na novo” 🙂
in, če sedaj to primerjava z gornjo temo… 🙂 nikomur ni treba prenašati varanja (ne ženski, ne moškemu)… lahko se odpusti, lahko pa se zaživi na novo :))
tadej,
saj nisem nikjer napisala, da je stečaj zastaranje dolgov oz. da je to eno in isto. Zastaranje pride v poštev, če nekdo v 10 letih ne more plačati obveznosti (davkov), ki jih ima do države.
Če gre za utajo, je to kaznivo dejanje in nima nobene povezave ne z zastaranjem, ne z osebnim stečajem 🙂
Sem stečaj dala samo kot zanimivost, da je tudi to Slovenija povzela po drugih državah in da imajo tako državljani možnost “na novo zaživet”. Tukaj pa gre za “odpust” različnih dolgov (ne samo do države).
Skratka sem hotla moj “dober začetek” “dobro končat”, pa mi ne pustiš 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.