Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšen tip ženske prenašajo varanje?

kakšen tip ženske prenašajo varanje?

FB-jebach, ti pa tiho, pa v kot, bo žena huda. Ve, da si dopisuješ z mladoletnicami?

Točno to je bilo pri meni. Njemu sem verjela vse, prijateljicam, ki so mi hotele odpreti oči, sem imela za neumne, ker one niso videle, kako super se je obnašal z menoj. Pri meni mu je ratavalo skozi – dokler se ni v eno zaljubil in se nehal obnašati na zogrnji način z mano – ker mu je bilo itak vseeno. Ko sem videla, da se ne trudi več, sem se nehala tudi sama. In po več letnem razmerju z mano – je v dveh tednih dobil novo punco – njo seveda. In isto dela z njo, ravno tako vara, ona pa mu vse odpušča, pa me pametnejša in bolj razumnejša od mene. Tako da dvomim, da bi razumnejša ženska spregledala takega manipulatorja. Dokler nimaš v rokah 100% dokaza, verjameš nekomu, ki ga ljubiš, in tvoja naloga je, da zaupaš vanj… in potem pademo vse.

1. tip: psihična odvisnost
Ženske, za katere ločitev pomeni kot ena oblika smrti, navda jih nevzdržen občutek popolne zapuščenosti in osamljenosti.

2.tip: zanikanje
Ženske, ki čutijo, da nekaj ni v redi, pa nočejo pogledati resnici v oči, ker je za njih preveč boleče

3.tip: finančna odvisnost
Ženske, ki popolnoma finančno odvisne od moškega, kateri skrbi za njih

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sem varala, ne bi pa prenesla/dopustila/gledala/vstavi po želji, da me vara on.

Sem varala, ne bi pa prenesla/dopustila/gledala/vstavi po želji, da me vara on.[/quote]

jaz bi pa rekla, da si ti malce sebična 🙂

Sem varala, ne bi pa prenesla/dopustila/gledala/vstavi po želji, da me vara on.[/quote]

jaz bi pa rekla, da si ti malce sebična :)[/quote]

Jap, priznam. 🙂 Sebična z dvojnimi merili. Sej, mogoče pa me, pa ne vem… božja kazen pa to. 🙂

jaz bi pa rekla, da si ti malce sebična :)[/quote]

Jap, priznam. 🙂 Sebična z dvojnimi merili. Sej, mogoče pa me, pa ne vem… božja kazen pa to. :)[/quote]

ne bo hudega… saj veš, kdor prizna, mu je vse odpuščeno 🙂

Ninitka, začela si dobro, potem pa se kar odpelješ…

Kakšen tip ženske? Noben tip ženske ne prenaša varanje. Zastara tako kot davki. 🙂
Najbolj zvite so pa tiste, ki bi rade, da ji moški iskreno prizna. To je celo zahrbtno. S tako nikoli ne bi hotel imet opravka.

tadej, saj sem končala tudi dobro.:) saj pomen je enak, kot si ti napisal glede davkov. Pač zastarajo, država ti na nek način “odpusti” dolg 🙂

Ja, se vidi da pri nas študiraš pravo. 🙂 Nisi ti kriva. Sicer pa davki ne zastarajo… v normalnih državah.

V naši državi neplačani davki po 10 letih absolutno zastarajo 🙂 zastarajo tudi v drugih državah, ne vem pa v kakšnem času.
tadej,
kot zanimivost,…. od drugih evropskih držav smo povzeli možnost “osebenga stečaja”… pa reči kar hočeš, država ti oprosti dolgove (po določenem času).
meni se to zdi super 🙂 saj je človeku na tak način omogočeno, da zaživi “na novo” 🙂

in, če sedaj to primerjava z gornjo temo… 🙂 nikomur ni treba prenašati varanja (ne ženski, ne moškemu)… lahko se odpusti, lahko pa se zaživi na novo :))

Stečaj ni zastaranje dolgov. Zastaranje velja samo če se ne izkaže da gre za poskus utaje. Utaja pa ne zastara! Tako vsaj v normalnih nekomunističnih državah.

tadej,
saj nisem nikjer napisala, da je stečaj zastaranje dolgov oz. da je to eno in isto. Zastaranje pride v poštev, če nekdo v 10 letih ne more plačati obveznosti (davkov), ki jih ima do države.

Če gre za utajo, je to kaznivo dejanje in nima nobene povezave ne z zastaranjem, ne z osebnim stečajem 🙂

Sem stečaj dala samo kot zanimivost, da je tudi to Slovenija povzela po drugih državah in da imajo tako državljani možnost “na novo zaživet”. Tukaj pa gre za “odpust” različnih dolgov (ne samo do države).

Skratka sem hotla moj “dober začetek” “dobro končat”, pa mi ne pustiš 🙂

Ženska! 🙂

Končno … sem že mislila, da bom mogla “mehčalec” uporabit 🙂

VSI TIPI. Denar opravi vso opravicilo.

jaoooo, tvoja je šla ziher z enim, ki ima več pod palcem, kot ti.

jaoooo, tvoja je šla ziher z enim, ki ima več pod palcem, kot ti.[/quote]

Ne ni, jaz tako pecam.

jaoooo, tvoja je šla ziher z enim, ki ima več pod palcem, kot ti.[/quote]

Ne ni, jaz tako pecam.[/quote]

zakaj se izključuješ z izjavami, ki jih pišeš tu? pomaga pri zdravljenju ran ali le stresaš svoj srd?

ps; ne bom več trosila soli. oprosti. vprašanja so pa tako ali tako le retorična.

v vsakem slabem je nekaj dobrega 🙂

In Bibita povsod najde nekaj pozitivnega…. Blagor teb. Flegmatiki pridete skozi življenje tko fajn.

Pozitivnost ali pozitivno razmišljanje, je daleč od tega, da je nekdo flegmatik 🙂

pomaga definitivno.

Kaj pomaga? 🙂
Pozivino razmišljanje – s tem se strinjam.

Pomaga oboje; če si flegmatik ali si pozitivno naravnan. Je pa velika razlika. Flegmatiku dol visi, pozitivec pa skuša obdržati vesel obraz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close