Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen telefon je Nokia

Kakšen telefon je Nokia

Kakšen telefon je Nokia Lumia 635?

fajn, samo če si navajena androida boš pogrešal/a googlove aplikacije.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

aja pa kolkor gledam nima fleša za fotke, zna bit minus ob fotkanju znotrej prostorov kjer je premal svetlobe.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Imam lumio, in velika slabost je, da nima fleša. Tako da lahko slikaš zgolj podnevi in ob močni svetlobi.

Serije pod 800 in 900 so jajc…js mam 2 leti staro 920 in je ze takrat mela dvojni fleš, carl zeiss objektiv , 9 mio pix , 32 gb itd…
Zdajsnji modeli tapravi se zacnejo od 830 naprej…

Jst imam Nokio Lumia 625 in je drugače super telefon. Slike so super. Edino baterija zdrži zelo malo, kak dan ali dva max. Drugače je pa res zakon telefon.

Ko bo moj telefon vzel vrag in bo treba prešaltat na šlatovca, bom imela Nokio Lumio 1520. 🙂

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Pa ne mores met najboljsi telefon nooo…

Haha…ker telefon pa zdrzi vec kot dan ali dva???

Jaz sem morala prešaltat danes, moja dobra stara Nokia je spustila dušo :-(((

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

Pa ne mores met najboljsi telefon nooo…[/quote]

Sem mal brskal…po novem se taki ogromni telefoni imenujejo moblica ali phablet…hahaaa

Jaz sem morala prešaltat danes, moja dobra stara Nokia je spustila dušo :-((([/quote]

In za katerega šlatovca si se odločila? 😉

Pa ne mores met najboljsi telefon nooo…[/quote]

Sem mal brskal…po novem se taki ogromni telefoni imenujejo moblica ali phablet…hahaaa[/quote]

Lej, če in ko bo treba, ne bom kupila ta prvega šrota, ker se itak še vedno branim z vsemi štirimi, ko bo pa čas, pa……

Kar se pa velikosti tiče, ga bom mogla it en dan v roke prijet, pa da vidim, če mi sede. 😉

A imaš kakšen boljši predlog?

Jaz sem morala prešaltat danes, moja dobra stara Nokia je spustila dušo :-((([/quote]

In za katerega šlatovca si se odločila? ;)[/quote]

Sem svoje domače na kup sklicala, sprobala ve njihove, na koncu sem se odločila za tole,
http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobiteli-in-naprave/mobiteli/lg-g3

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

Nokia 1520 je izjemen tablifon 😀

In za katerega šlatovca si se odločila? ;)[/quote]

Sem svoje domače na kup sklicala, sprobala ve njihove, na koncu sem se odločila za tole,
http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobiteli-in-naprave/mobiteli/lg-g3%5B/quote%5D

ga imam tudi jaz že ene štiri mesece. Odličen telefon, slike pa še boljše

Mesec dni imam lumio 635 in razen flesha ne pogresam nicesar. Nisem neka fenica aplikacij, tako da mi ni panike. Do sedaj sem mela vedno androide,ampak sem se hitro navadila na Windows. Zadovoljna sem.

Sem mal brskal…po novem se taki ogromni telefoni imenujejo moblica ali phablet…hahaaa[/quote]

Lej, če in ko bo treba, ne bom kupila ta prvega šrota, ker se itak še vedno branim z vsemi štirimi, ko bo pa čas, pa……

Kar se pa velikosti tiče, ga bom mogla it en dan v roke prijet, pa da vidim, če mi sede. 😉

A imaš kakšen boljši predlog?[/quote]

Nimam…ker boljsega telefona ni…
Problem je cena…z 830 bi mogla bit ze ful zadovoljna…mislm da je okrog 7€/mesec…zlo ugodno za tak dobr telefon..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close