Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen šok pri sodelavki doma

Kakšen šok pri sodelavki doma

Takšni smo se rodili

Moj mož tudi nag hodi po hiši. Z goloto nimamo nobenih problemov…probleme si sam ustvariš

Tako izražanje ni stvar narečja, ampak popolnega jezikovnega primitivizma, ki je žal doma povsod po SLO.

Ne laži. V Lj tako ne govorimo, moraš it proti Vrhniki…

Na Gorenjskem tud ne 😉

Odgovor na objavo uporabnika
spuhlja, 24.07.2021 ob 13:28

Tako izražanje ni stvar narečja, ampak popolnega jezikovnega primitivizma, ki je žal doma povsod po SLO.

Totalno neznanje. Tu gor ponavadi redna rada tako čudno piše. Mene zabolijo oči, ušesa me ne, pa sem ljubljančanka. Očitno se ne gibljem v takih krogih.

No, mene sploh ne zanima narečje iz kje izvira….Zanima me, ali je imel lepega? Kolk velikega približn? :))

Se mi zdi, da ti ta njegov curak zdej ne gre iz glave. Je bil velik? :))

Ma ste pa folk zafrustrirani…vsak ss spusti v to slovnico…in kdo v narečju govori slovnico…korošči rečejo prišva, šva,hodva,….prekmurci idemo bejžat, idemo v…itd…pa kaj je takega če je prišel nag iz kopalnice…kot da ste vsi devičniki..nikoli videli kakega golega človeka…ob tem se vsi zgražate…ko pa po tv in povsod prelivajo kri vse povprek je pa normalno…halo zato pa smo tam kot smo…..zdaj pa udri po slovnici.

Zanimivo, da nobenega ne zanima kaj avtorico muči. Hahahaha………..

Rekla je, da je imela kaj za videt. No avtorica, to nas zanima. Narečje gor al dol. Vsi se ubadajo z narečjem, nobena z velikim kur*cem. Mater ste vse device otroka od svetega duha spočele. Pišuka. A noben več ni za hece tu gor?

… golob na strehi?

Lola116, 24.07.2021 ob 16:31

Zanimivo, da nobenega ne zanima kaj avtorico muči. Hahahaha………..

Rekla je, da je imela kaj za videt. No avtorica, to nas zanima. Narečje gor al dol. Vsi se ubadajo z narečjem, nobena z velikim kur*cem. Mater ste vse device otroka od svetega duha spočele. Pišuka. A noben več ni za hece tu gor?

Morda je pa do sedaj sam smokije videvala, bogsigavedi:)))

Mene skrbi, da je od zadrege zamižala in pol sam še rit gledala.

Koklja400, 24.07.2021 ob 17:19

Morda je pa do sedaj sam smokije videvala, bogsigavedi:)))

Mene skrbi, da je od zadrege zamižala in pol sam še rit gledala.

Hahahaha,………..Saj to. Avtorica je končno vidla eno “batino”. In zdaj bo sanjala o njej. :)))

vrhnika, 24.07.2021 ob 12:19

kokoši, 22.07.2021 ob 14:05

pijeve, kramljave, 22.07.2021 ob 14:03

A mi nekdo lahko, lepo prosim pove, kje v Sloveniji uporabljate spakedranke ala pijeve, klepetave…??

U Lublan, to je naše narečje. Ponosni smo nanj.

Ne, tole pač ni ljubljanščina.  Tako govorijo na vrhniškem koncu.

Ja vau, Vrhnika je pa praktično predmestje Ljubljane(kjer Ljubljanca izvira)!!! S kolesom mimgrede skočiš iz Ljubljane na Vrhniko če maš kj tam za opravit

Tko, da niso tok izolirani, da si nebi tud dialekta mogli deliti.

Kr ena tam, 24.07.2021 ob 14:14

Ne laži. V Lj tako ne govorimo, moraš it proti Vrhniki…

Itak. Ker na Vrhniko it je kot, da bi na Kitajsko odpotoval.

Milena721, 22.07.2021 ob 13:22

Včeraj sem bila na obisku pri eni sodelavki. Ta me je vedno vabila naj se oglasim, ko bom v bližini. No, in sem se.

Pridem na obisk, pijeve kavico in kramljave. Naenkrat pa kar njen mož pride iz kopalnice nag. Me pozdravi, reče par besed in gre ven na lezalnik.

Bila sem kar mal šokirana, in mi pravi sodelavka ah, mi se doma drugače kar nagi sprehajamo. Ne smeš zamerit. Sem rekla sam “ah, kje”.

No razgled pa je bil.

Potem sem malo razmišljala in se mi čedalje bolj zdi, da se je hotela samo pohvaliti mal z njim.

Ma Daj. Corona vam tam doma kisa, no še genitalije ??????????. Pa tako sitnih babnc še nisem doživela kot sedaj. Ajde moški, spucajte tam spodaj ali prevzamete peruti, ker so se razpasle. Mislim to teženje

Samo teženje od bab. Bo prišla Delta, jok in stok. Jest ne rabim babjih razprtij in sem distancirana. Ko mi srake delate težave, ve celo vzhajate vmes. Dost s tem obnašanjem

L?????l matineja brrrrrr brrrrr pa se vam je odpeljalo), fl.  Bom vsaki stvar, dajte mir, ki je treba. Imho

Uboga… V Sloveniji na srečo premoremo jezikovno raznolikost in prekmurscina premore žensko dvojino… Preden kaj komentiraš, predvsem pa žališ naš jezik, vzemi knjigo v roko… Lp

Uboga… V Sloveniji na srečo premoremo jezikovno raznolikost in prekmurscina premore žensko dvojino… Preden kaj komentiraš, predvsem pa žališ naš jezik, vzemi knjigo v roko… Lp

Uboga si.

Imam daljne sorodnike na Vrhnk in res drugače govorijo, tudi nekaterih besed sploh ne razumem. Nekoč je bila vrhnka svetlobna leta od ljubljane, tamladi so res na pol ljubljančani, ta stari pa čisto drugo pleme…

Vrhnika spada pod rovtarski dialekt. Bolj natančno horjulski rovtarski. Ljubljanščina je bližje gorenjskemu kot rovtarskemu dialektu.

Pijeve in klepetave kot iz sekreta….

To je predigra, je pokazala kaj lahko pričakuješ, ko te povabi v trojčka.

Nekulturno do gosta. Sicer verjamem, da je provokacija.

Samska54, 23.07.2021 ob 15:03

Jaz bi bruhala

Meni so moski gnila in odurna bitja in bi sosedo tozila ker mi je unicila dan. Bljek! Ne zelim vec posla z nobenim pa nisem lezba. Res ji manjkajo kolescka ce misli da se z nagim mozem vazi

Mrš u k…. Si ti cela gnila in odurna?? očitno boš še dolgo samska

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close